Balea olajos hajregeneráló balzsam argánolajjal - teszt!

Megérkezett a bejegyzés amit már olyan sokan vártatok, volt elegendő időm, hogy megismerkedjek ezzel a remek balzsammal, hát igen már itt lelövöm a poént mert tényleg csodákat tett a hajammal, már néhány alkalom után :)


Extrán igénybevett ás száraz hajra 

Kezdjük is az elején:

Az én hajam festett, derékig érő, vastag szálú és viszonylag dús (régebben több volt) és gubancolódásra hajlamos.
Semmi más problémája nincs, ezt úgy értem hogy hetente max 2x mosok hajat, ami a frissítés szempontjából történik meg. Egyedül a hajvégeim voltak rossz állapotban, amit igazándiból csak az olló "javíthat".

Úgyhogy ez a kiinduló állapot :)


Csomagolás: Nekem nagyon tetszik tényleg professzionálisabb megjelenést nyújt mint a többi normál balea sampon-balzsam. Az enyémnek a kupakja nem záródik túl jól, de legközelebb erre is odafigyelek vásárlásnál. Minden fontos infó magyarul is rajta van. 200 ml terméket tartalmaz.


Használat: a termék egy lágy balzsam, könnyű eloszlatni. Az illata a legfinomabb dolog amivel én valaha találkoztam, és a hajamon is sokáig érezhető. Kókuszos vaníliás egyszóval isteni! 2 diónyi mennyiséget oszlatok el a megmosott hajamon, egészen a fülemig, feljebb nem, mert valószínűleg zsírosabb lenne a hajam tőle, de oda nem is szükséges a balzsam egyébként sem :) 4-5 percig hagyom fenn, de leírás szerint rövid ideig elegendő fenn hagyni... Hajpakolásként is használtam már, akkor több órán keresztül a hajamon hagytam, de sokkal puhább nem lett, mint amikor csak 5 percig hagyom hatni :)
Miután kiöblítem azonnal érzem, hogy a hajam sima és selymes, nem gubancos. Száradás után a hajam selymes, könnyű és pihe puha, ehhez még társul a fantasztikus illat! A fésülés pedig egy leányálom, megvettem a fésülés könnyítő sparyt de nem is használom :) Hajvégápolóra sincs szükségem mert, ettől is puhák és kezelhetőek lesznek a tincseim :)


Összességében: rég nem használtam ilyen jó terméket a hajamra. Sok sok pozitív vélemény olvashattok krémmánián (vagyis egyenlőre még csak 17 pozitívat ami azért nem rossz :))
Állandóan a hajamat simogatom, és többen megjegyezték milyen szép a hajam.

Felsorolnám az érveimet :

+Fincsi illat 
+Hatékony, amit elvártam tökéletesen teljesíti, puha selymes gubancmentes haj!
+Olcsó 550 forint
+Ápoló összetevők: argánolaj, pantenol 
+Nem tartalmaz szilikont 
+Barátságos összetevők 
Ha elfogy biztosan újra vásárolom!

Nem kell gyakrabban hajat mosnom, nem lett tőle zsírosabb.

Ti mit használtok a hajatokra?
Szeretnétek egy bejegyzést a hajápolási rutinomról?


-Rita 


14 megjegyzés:

  1. Már én is nézegettem ezt a drogériában, legközelebb nem fogom ott hagyni. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jól hangzik, imádom a Balea termékeket.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép hajad van *.*
    Mostanában kezdtem el használni a Balea barna hajra való balzsamot (a sampon mellé). Nézegettem ezt is krémmánián, nem tudom, miért nem ezt vettem meg :)

    VálaszTörlés
  4. Én már két tubussal elhasználtam, samponnal a tökéletes :)

    VálaszTörlés
  5. Hmmm ha elfogy a mostani balzsamom lehet ilyet veszek, egészen meggyőző. :) Gyönyörű hajad van. *.* A hajápolás témában bármennyi bejegyzés jöhet részemről. :D

    VálaszTörlés


  6. Ma vettem sampont, láttad Instagram-on :D
    Legközelebb ez a balzsam következik :)

    VálaszTörlés
  7. köszi a tesztet :$ felírom a listámra :D

    VálaszTörlés
  8. Köszi a tesztet, ha a mostani elfogy, akkor ez lesz a következő -egyébként is szemeztem vele, de így már tuti, hogy jön majd haza :)

    VálaszTörlés
  9. ilyen szép hajat kérek karácsonyra :D

    VálaszTörlés
  10. már fel is írtam a listámra :D egyébként nagyon szép hajad van! :))

    VálaszTörlés
  11. nemis tudtam hogy létezik ilyen balzsam is, dee nagyon megtetszett!:D

    VálaszTörlés
  12. Igeeeeeeeeeeen! Mindenképp jól jönne ilyen poszt, hogy milyen jó kis sampont válasszunk a nyárra?! Nekem olyan félhosszú és sötétbarna és zsírosodásra hajlamos hajam van. De mivel mostanában állandóan hideg van, nagyon halogatom a hajmosást, pedig tudom, hogy nagyon kéne már. de esküszöm, hogy úgy be fogok fűteni, mint télen.

    VálaszTörlés
  13. Amúgy meg télleg nagyon szép hajad van. Fodrásznál voltál? ,-)

    VálaszTörlés