Oriflame wonder lash, maxi lash, eyeliner stylo teszt!


Ezekről lesz most szó 

Wonder lash szempilla spirál - black
Maxi lash spirál - black 
Eye liner stylo - black


Maxi lash spirál - black 8ml

Különleges feje van, ami kis fogakból áll,egyik oldala dúsít a másik hosszabbít a leírás szerint

A csomagolás nekem nagyon tetszik, szép ez a piros szín. Először azt hittem nehéz lesz a használata, de meglepő módon könnyen boldogultam vele, kicsit lassabban szárad mint a többi spirálom, de ez az egyetlen egy hátránya. A pillákat szépen elválasztja, nem csomósít, nem lesznek póklábak a pilláink helyett. Megfelelően hosszabbít és dúsít.


Wonder lash spirál - black 8 ml

Szilikonos keféje van szintén két különböző oldallal

Ebből a darabból már elhasználtam régebben 2 darabot is, tehát csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó, szép hosszú pillákat eredményez, egyetlen hátránya, hogy elég lassan szárad meg, de ha figyelünk rá akkor ezzel sem lehet gond! Mind két spirál vékony réteget képez, nem nehezíti el a pillákat ami nekem nagyon fontos, mert a nap végére már a sok sok festék mind lehullik. Mind a két darab nagyon tartós normál körülmények között, de esőben vízben nem garantálom :)


Eye liner stylo - black 1.6 gramm

Filces szemhéjtus 

Régebben már használtam hasonló tust, de gyűlöltem, nem volt pigmentált, szétfolyt, rosszabb volt mintha valóban filcet használtam volna. De pozitívan kellet csalódnom mert ez a darab hibátlan!


A tus feje kellően kemény, de a hegye szépen hajlik, jól pigmentált nagyon szép fekete színe van! Könnyű használni még kezdő sminkelőknek is :) Precíz vékony vonalat lehet vele húzni, gyorsan szárad és nem folyik el! A csomagolás szuper olyan mint egy kis toll, kis helyen elfér, remélem nem fog kiszáradni :) Dörzsölést kiállta, de a nedves dolgoktól bizony hamar elmászik, de így is hatalmas plusz pontot érdemel, mert filces tusok között nagyon jól szerepel :)


Tündérkert teszt!


Csupasz 


Bal oldal maxi lash, jobb oldal wonder lash 


Tus vonal, szerintem nagyon szuper!


Itt is lehet látni, hogy nagyon pigmentált a tus, és nem folyt el!




Összességében nagyon elégedett vagyok a mostani termékekkel, nagyon örülök az ajándék spirálnak mert lehet nem mertem volna kipróbálni egy hasonló darabot a keféje miatt, de nektek sem szükséges félni, hiszen alaptalan :) A tus pedig levett a lábamról nem is gondoltam volna, hogy ilyen szuper lesz!

Ezeket a termékeket ajánlom nektek is az oriflame kínálatából :)


Ti használtatok már valamit ezek közül?


-Rita

5 megjegyzés:

  1. Milyen szép lett a tusvonalad! Nekem régebben a filcessel sosem sikerült normális vonalat húzni, aztán zseléssel próbálkozom mostanában - már több sikerrel. Ezt a filcest kipróbálnám, hátha már ügyesebb vagyok. :)

    VálaszTörlés
  2. A wonder lash tetszetőőőős *-*

    VálaszTörlés
  3. Mindkét spirált volt szerencsém használni, azaz a piroskát most is használom, a másik sajna kifogyott (már úgy a 3.) és imádom őket! Gyönyörű pillákat csinálnak és tényleg tartósak. A filces tusokkal még mindig fenntartásaim vannak. Már többfélét próbáltam és még egyel sem sikerült normális tusvonalat húznom. Igaz nekem a tökéletes tusecset folyékony tushoz az euros boltokban kapható Paris márkájú (290.-) tus ecsetkéje. Azzal tudok a legkönnyebben és legszebben dolgozni. :)) Valamint az Essence zselés tusa és ecsete amit imádok :)

    VálaszTörlés
  4. A szemhéjtus ígéretesnek tűnik. :)

    VálaszTörlés