Oriflame tender care cseresznyés ajakbalzsam teszt!

Ismét egy kedvenc termékemről szeretnék írni nektek, ami nem más mint az oriflame univerzális balzsamja (tender care)!

Már kiskoromban is ismertem ezt a pici tojásformájú balzsamot, de abban az időben még a sima rózsaszín tégelyes változata volt elérhető! Az utóbbi években különböző illatokban adták ki a jól bevált balzsamot, így én sem maradhattam le a karamellás vagy esetleg a vaníliás verzióról.

De most egy igazán különleges gyümölcsös darabot mutatok be, fincsi cseresznyéset :)

Osztálytársamnál pillantottam meg a kis tégelyt és gyorsan meg is szaglásztam és azonnal beleszerettem, így már tudtam nekem is kell... és lett is :)


Csomagolás: sokaknak érzékeny pont, hogy kézzel kell belenyúlni, de ezt már azelőtt is tudja az ember, hogy megveszi, én tiszta kézzel szoktam használni és semmi gondot nem jelent, hogy ujjal vigyem fel a balzsamot az ajkamra, így ez nekem nem negatív szempont :) Minden különleges illatú balzsam csomagolás más más színt kap! Imádom a pici tojásformáját ami már évek óta pont ugyan ilyen :) 15 ml és akciósan 400-450 forint szokott lenni (itt szeretném felhívni a figyelmet hogy az ünnepi oriflame katalógusban egy új illat jelenig majd meg, mégpedig mandulás és bevezető áron lesz elérhető 450 forint). A termék kis papírdobozban érkezik aminek a színe megegyezik a tégellyel. Én még mindig a papírdobozban tartom mindegyiket, ez amolyan megszokás nálam :)


Használat: amint lecsavarjuk a tetejét isteni édes cseresznye illat érezhető, kézzel, ecsettel, spatulával is használható. Nem csak a kicserepesedett ajak bőrét ápolja hanem a kipirosodott náthát orroknak is nagy segítség, de bármilyen száraz érzékeny területet ápolhatunk vele. Az illata hosszan érezhető, nem szívódik fel azonnal, hanem lány fényes réteget képez a kezelendő felületen. A hámló kipirosodott orrommal mindig csodát művel, de az ajak bőrét is hamar megpuhítja. Nagyon sokáig elegendő, nekem még egyet sem sikerült elhasználnom :) 

Alternatív felhasználási módja még a rúzsok keveréséhez is jó!
Ha túl sötét egy bizonyos rúzsunk vagy csak keverni szeretnénk akkor ebből a balzsamból lehet az alapját képezni, így inkább egy színezett ajakápolót kapunk :)


A kis csoda tégely 


Ilyen apró mégis nagyon hosszú ideig elegendő 

Összességében: imádom ezt a terméket, nagyon jó ötlet, hogy különböző illatokban gyártják, és mindig valami újdonsággal rukkolnak elő. Eredetei áron 1199 forint, de nagyon gyakran vannak akciók, érdemes figyelni!
Akit nem zavar, hogy ujjal kell belenyúlni azok imádni fogják, már ha szeretik a cseresznye illatot!
Jól hidratál és számtalan felhasználási területe van!


Nektek van univerzális balzsamotok?


-Rita

7 megjegyzés:

  1. Még nincs, most rendeltem az Avonból egy ilyen tégelyes mézest. Ez nagyon cuki, biztosan nagyon jó az illata. hmmm. :))

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan ez a cseresznyés, plusz a sima rózsaszín :)

    VálaszTörlés
  3. nekem mindegyik megvan :) a csokisnak szeretem legjobban az illatát. nekem egyébként ajakbalzsamként valahogy egyik sem vált be, szóval minden másra használom, oda viszont tökéletes :) pl: repedezett könyök, sarok, kéz, körömágy

    VálaszTörlés
  4. Nekem csokis van, és nagyon szeretem. :) Bár kicsit nehéz a vége fele újjal belenyúlni..

    VálaszTörlés
  5. Én imádom ezeket az ajakápolókat. megvan a cseresznyés, egy csoki, és egy karamellás is. Egy vaníliásat pedig már elhasználtam. Mindegyiknek nagyon intenzív az illata, aminek én örülök, de ezzel nem mindenki van így. Elvileg ez univerzális balzsam, mindenhova kenhető, de nekem eszemben sem lenne a számon kívül máshol használni. Szerintem nagyon megéri az árát, főleg, hogyha kifogunk valamilyen akciót. Én nem szeretek semmibe kézzel belenyúlni, mert kényes vagyok :) ezért én mindig tiszta ecsettel viszem fel az ajkamra. IMÁDNIVALÓ :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem ez a cseresznye túl erős illat, de a vaníliás és a karamellás a kedvencem. Jó ötlet rúzzsal összeollvasztani, fogok is csinálni ilyen illatos, színezett hidratálót . Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez a cseresznye túl erős illat, de a vaníliás és a karamellás a kedvencem. Jó ötlet rúzzsal összeollvasztani, fogok is csinálni ilyen illatos, színezett hidratálót . Köszi a tippet!

    VálaszTörlés