Oriflame Giordani Gold Blooming lip gloss - tender peach teszt!

Tegnap hazajöttünk, imádok itthon fotózni, sokkal szebb képek készülnek a természetben és a színek is a valóságot tükrözik :)

Így elsőnek erről a szájfényről szeretnék nektek egy rövidke tesztet bemutatni.


Csomagolás: nagyon szeretem amikor külön kis papírdobozban érkezik a termék, igényesebb, szebb és olyan jó érzés kibontani, de legfőképp a termék nem karcolódik össze, mert a dobozban biztonságosan érkezik :) 


Maga a szájfény, elég aprónak tűnik, de az alja kiszélesedik így átlagos mennyiségű szájfényt tartalmaz 7ml. Nagyon szép az arany teteje és a felirat is a csomagoláson. Méretéből adódóan a zsebben vagy egy icike-picike neszesszerben is elfér!


Használat: első használatkor azonnal az illata tűnt föl ami nagyon szokatlan volt nekem, de mint később kiderül ez egy konkrét illatosított darab (frézia illata van) számomra a virágüzletek jutnak róla az eszembe :) felvitel után nem érezhető. Az applikátor igen picike és kemény de jól ellehet oszlatni vele a szájfényt az ajkakon, kétszer kell megmártani, hogy elég anyagot vegyen fel!


Az ajkakat nem színezi meg, csak egy enyhe krémes fényt kölcsönöz. Az állaga sűrű de nem ragadós, ebből adódóan tartós is. Az ajkakat hidratálja, puhává teszi, jó érzés viselni.


Egy barackos-fehéres színt hagy az ajkakon 


Nagyon szép fénye van, nincsenek benne csillámok, egy hétköznapi vagy természetes sminkhez ideális választás!

Az előző katalógusban volt elérhető akciós áron (700-800 forint) de alapáron szerintem nagyon drága (2999 forint)

Összességében: nekem nagyon tetszik, főleg a különleges állaga és a szép csomagolása miatt! Így akciósan nagyon megérte de teljes áron nem vettem volna meg, ha esetleg máskor is lesz más árnyalatban ilyen jó áron akkor egy másik színt még szeretnék kipróbálni :)


Remélem tetszett a teszt, és az új képek :)

Mi a kedvenc szájfényetek?

-Rita

4 megjegyzés:

  1. Kár hogy nincs olyan színe mint a tubusban, akkor jobban tetszene :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem most egy essence, még egy régebbi, blossoms etc. kollekcióból. Szép cukorkaszín. :)

    VálaszTörlés
  3. a giordani gold szerintem néhány területen kicsit túl van értékelve! van szemhéjpúderem, bronzosítóm és pirosítóm is és egyik sem a kedvencem.. én is csak akkor vettem volna meg ha akciós lett volna.. hihetetlen, hogy majdnem mindig át kell lapoznom, mert az "ennyit ezért nem adok" kategóriába tartoznak :/ egyébként szép színe van, jó fogás volt :)

    VálaszTörlés
  4. Én a Manhattan szájfényekért vagyok oda meg vissza is :D !

    VálaszTörlés