NYC applelicious glossy lip balm ajakápoló teszt!


Nemrég sikerült beszereznem a nyc 2 fázisú almás ajakápolóját, amivel kapcsolatban van egy észrevételem...



Külföldön 4 szín jelent meg, itthon csak 3 ami nem is lenne olyan nagy baj, ha legalább az a 3 szín egyezne a külföldivel...  A legtöbb tesztet külföldi blogokról olvastam, mindenkinek nagyon tetszett az ajakápoló, rögtön ki is néztem kettőt, a pirosat és a rózsaszínt... itthon még hasonló sem volt :D

Itthon egy világos nude egy közép barnás nude és az általam megvásárolt lilás rózsaszín állt a rendelkezésemre, sőt a magyar verzió mintha jóval csillámosabb lenne :)

Ennyit szerettem volna, számomra nagy csalódás volt, mert úgy gondoltam minden hol ugyan azt adják el, sőt amit nálunk elérhető az máshol nem is létezik (se színek se a nevük semmi)

De térjünk vissza az elemzésre!


Tehát én a 357-es Apple blueberry pie nevű darabot hoztam el 


Csomagolás: ami jó és rossz is egyben jelenleg a védi fólia, nagyon jó hogy tettek rá, de nem tudtam leszedni, úgy kellet levágni késsel, de nem szerettem volna a csomagolás megkarcolni, így darabokban jött le, a körmöm meg is bánta... Minden hasznos információ fel van tüntetve a fólián. Kemény pink műanyagból van a csomagolás ami enyhén csillog, a teteje közepesen zár, átlátszó a kis kupak így jól lehet látni a színt. 3.5 gramm 30 hónapig használható fel.



Használat: kibontás után közelről lehet érezni az enyhe almás illatot, nem túl valóságos, de mivel nem is intenzív így meg lehet vele barátkozni, felvitel után már egyáltalán nem lehet érezni. A színe a felső képpel teljesen megegyezik (jó hát ez monitor függő) enyhén csillámos. 2 fázisból áll a külső a színt a belső alma forma pedig a hidratáltságot kölcsönzi az ajkainknak. Meglepően intenzív a színe egy ajakápolóhoz képest, már már rúzsnak mondanám. A hidratálás átlagos, az biztos, hogy nem ezzel kezdeném el kenegetni a kicserepesedett ajkaimat, de megelőzésre pont ideális. Felvitel után egy szuper pinkes színt kapunk, ami kellemes viselet, de pár órán belül eltűnik az ajkakról és csak egy kevés szín és csillám marad, a puha krémes érzés elveszik, így érdemes gyakrabban újra kenni, vagy más ajakápolót alá használni (mondjuk az elég ciki, hogy ajakápolót kell az ajakápoló alá használni :P)


Nagyon jó a színe, amióta megvan máshoz nem is nyúltam


Sima ajkak és nyc apple blueberry pie 

Összességében: egy kellemes állagú jól pigmentált ajakápoló amit én inkább rúzsnak neveznék. Cserepes ajkak gyógyítására nem alkalmas, de a megelőzés funkcióját tökéletesen ellátja! 3-4 órán keresztül a helyén marad, de ezután már csak enyhe szín és csillámok mutatkoznak. 3 színben kapható 700 forintos áron!


Ti próbáltátok már ezt az ajakápolót?

-Rita

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, engem meggyőzött! :)

    VálaszTörlés
  2. Jé, ilyen is van?! Ez nekem nagyon tetszik. Imádom a Nagy Almát a közepén.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik, de tényleg fura, hogy tök más van benne, mint külföldön :/

    VálaszTörlés
  4. Már kíváncsi voltam erre az ajakápolóra, szóval örülök a tesztnek. : )

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, mert nekem 354-es számú van és az is rózsaszínes, tiédhez hasonlító, nem nude, mégsem ugyanaz a számuk... Egyébként én nagyon szeretem, kedvencem lett mióta megvan. Középút egy rúzs és egy ajakápoló között, szeretem az állagát, és én az illatát is imádom. :)

    VálaszTörlés
  6. nekem kettő is van belőle, barnás és a másik rózsaszínes. Imádom! a csomagolással meg én is fightoltam 1-2 kört... :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem is van, sőt, annyira megtetszett, hogy legjobb barátnőm is kap egyet karácsonyra:) Szerencsére még nem tűnt fel, hogy alá kéne kenni más balzsamot.

    VálaszTörlés