Maybelline color tattoo - 35-on and on bronze teszt!

Ismét egy tesztel jövök nektek, mert az utóbbi időben nagyon sok mindent vettem, hála a glam. napoknak!


 Maybelline egyik idei nagy slágere a krémes szemfesték, a color tattoo.
Sajnos nálunk nem túl sok színeb érhető el amit én nagyon sajnálok :(

Több természetes esetleg csillámmentes világos árnyalat itthon is elfért volna, ezért az egyik legtermészetesebbnek mondható színt hoztam haza, bronzos barnás on and on bronzet!


Csomagolás: nagyon igényes minőségi, üvegből van, de sajnos a csomagoláson nincs feltüntetve a mennyiség (nagy kár). Mérete ideális kis neszesszerben is elfér! Le volt zárva így biztosan tudtam, hogy én leszek az első aki belenyúl :)


Használat: ujjal és ecsettel is megfelelő, állaga nagyon lágy habos, siklik rajta az ujjam. Pár pillanat alatt megszárad, és már a helyén is marad órákon át, nekem lemosásig meg sem moccan. Lány bronzos színe van arany csillámokkal, lehet építeni! Én feketével, pezsgőszínnel és a barna különböző árnyalataival szoktam keverni, a végeredmény mindig nagyon mutatós és szép, jól illik a zöld szememhez :)

Nagyon szeretnék még egy matt taupe árnyalatot is :) remélem valahonnan sikerül beszereznem esetleg ide is behozzák a többi színt :)


Napfényben 


Árnyékban 

Összességében: imádom a színét állagát és a tartósságát is, akciósan vettem így az ára is szuper volt, de ha lenne más szín amit szeretnék akkor teljes áron is megvenném :) (2000 forint kb)! Ősszel szuperül kihasználható darab, jól lehet kombinálni más por állaga szemfestékekkel, tartósabbá teszi őket is. Alapnak és tusnak is szokták használni :)


Ti már próbáltátok, mi a véleményetek?



-Rita


7 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam, mert van egy nagyon hasonló essence stay all day-em, de nagyon szép szín! :)

    VálaszTörlés
  2. Még én se, de tetszik a színe...Én is essence-t használom, és bár viszonylag olcsó, meglepően jól bírja az is...Abban pozitívan csalódtam, de régóta szemezek ezekkel a color tattookkal is...Szerintem hamarosan én is fogok egyet magamnak! :) (nekem a megfelelő szín hiánya volt a gond, ezért nem vettem)

    VálaszTörlés
  3. Én nem próbáltam, mert bár nagyon szépek, egyelőre nem fér a keretbe, de jó ötletnek tartom, mindig tetszettek :]

    VálaszTörlés
  4. Nekem meg van ez az árnyalat és annyira bevált, hogy a Glamour napokon vettem egy arany színűt is. :)

    VálaszTörlés
  5. Szép ez a szín ! De míg van 3 krémes szemhéjfestékem ,és ráadásul az egyik ilyesmi színű, addig nem veszek újat :D .

    VálaszTörlés
  6. Meddig szórakoztam a púlt előtt, hogy melyiket vegyem meg... :D De itt drágább, mint otthon, 10-11 euro, akció meg nuku... De ennek a színe nagyon jóóóó, végül a fehéret vettem meg, mert azt hittem jobban ki tudom majd használni.

    VálaszTörlés
  7. Van néhány színem, imádom őket! E-bayről vettem őket, mert nagyobb volt a színválaszték és árban is kedvezőbbek.

    VálaszTörlés