Alverde körömápoló krém, sárgabarackos - teszt!

Sziasztok, még a glam. napokon vettem kuponnal el ezt a terméket, úgy gondoltam, hogy a téli hidegben a kezeimnek-körmeimnek is igazán kijár a bónusz ápolás :)

Ezt a terméket előzetes kutakodás után vettem, nem is tudtam, hogy az alverde kínálatában létezik ilyen, de később utána olvastam, és csak pozitív tapasztalatokra bukkantam!


Csomagolás: nagyon masszív, kemény műanyag, súlya is van rendesen, nem picike a tégely ennek nagyon örülök. Színe a már megszokott alverde zöld és sárga, nem kifejezetten különleges a csomagolás, de mint tudjuk ez nem is jellemző erre a termékcsaládra (viszont a trendkiadásoknál igazán oda teszik magukat). A krém tetején még egy védőfólia is volt, ami azért jó mert tudjuk, hogy senki nem nyúlt bele, valamint nem szárad ki az üzletben sem! A leírásban is felhívják a figyelmünket, hogy jól zárjuk vissza a kupakot, mert kiszáradhat! 15 ml tartalmaz a tégely, kb 2 hete használom, kíváncsi leszek meddig fog tartani...


Méhviasz, shea vaj, jojoba olaj, szőlőmagolaj, grapefruit kivonat, sárgabarackmag olaj 
Sok sok ápoló hidratáló összetevőt tartalmaz!

Használat: krémnek enyhe friss illata van, állaga normál hőmérsékleten olyan mint a vaj, de ha sokáig melegnek van kitéve folyósra olvad (a zsebemben volt egy rövid ideig és folyóssá vált). Én a körmeimre és a körömágybőrbe masszírozom két picike mennyiséget, ezt ki lehet tapasztalni, nem kell, hogy tocsogjon a kezünkön a krém, hiszen úgysem szívja fel mindet csak feleslegesen pazaroljuk és a párnán-ruhán végzi :) Kb fél óra alatt teljesen beszívódik, addig egy krémes ( de nem zsíros) réteg marad, mintha csak kézkrémet használtunk volna. Ideálisnak tartom, ha este elalvás előtt használjuk, mert így van ideje kifejteni a hatását!

Kicsit több mint két hete használom és az előtte lemezen törő körmeim most egész jó állapotban vannak, a körömágybőröm soha nem volt nagyon kiszáradva, de még ezen is észre lehet venni, hogy puhább lett! A körmöm is megerősödött, érzem ahogyan meghajlítom, ellenállóbb erősebb lett! Naponta egyszer használom, ha nem felejtem el ...




Összességében: nekem nagyon megérte ez a kis plusz extra ápolás, eredeti áron 1500 forint körül mozog, amit többen sokallottak, én úgy gondolom, hogyha bevált és legalább 2-3 hónapig kitart akkor bizony egyáltalán nem olyan sok :) Szeretem bekenni vele a körmeimet, mert tudom, hogy szuper ápoló összetevőket tartalmaz és szemel láthatóan erősödtek a körmeim :)

Ti mit használtok extra ápolásként a kezeiteken, valami spéci kézkrém, vagy körmerősítő körömlakkot, esetleg valami különleges olajat... ?

-Rita

9 megjegyzés:

  1. Én kézkrémen kívül semmi különöset nem használok, viszont ezzel a krémmel felkeltetted a figyelmem, nagyon jól néz ki és biztosan jól is ápol. :)

    VálaszTörlés
  2. Biztató. Mondjuk én most Moyra körömbőrápoló olajat tesztelek, így minden más kézápolót kiiktattam amíg tart a teszt, de ezt mindenképpen meglesem magamnak.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon drága ez a krém, én biztos nem venném meg. Már az állagai is nagyon fura, hamar folyós, majd visszaszilárdul. Félnék, hogy vagy nagyon hamar megromlik, vagy beszárad az egész.

    Én nem kenem semmivel a kezem a körmeim betonkemények, a bőröm puha. Tavaly télen beleestem abba a hibába, hogy karácsonyra vagy 5 féle kézkrémet is kaptam és rendszeresen kentem minden nap a kezem, a vége az lett, hogy iszonyat kiszáradt a kezem. Ugyanolyan tapasztalatom van a kézkrémekről rendszeres használat mellett mint a labellókról, szárítanak, hogy minél többet kenj belőlük. Így, hogy csak ritkán kenem őket tökéletes a hatásuk.

    A körmömmel nekem is sokáig volt probléma, kentem mindennel őket, olajokkal, lakkokkal krémekkel, "javulgatott" a helyzet, de ha nem használtam őket, egyből törtek a körmeim. Térdproblémákra elkezdtem porcerő kapszulát szedni, ami tele van kálciummal, a körmeim utánna nem törtek, szerencsére már nem kell szednem, azóta próbálom ételekkel bevinni a megfelelő kálciumot. Lehet neked is ez a baj, hogy a szervezeted, készül a télre és valamilyen vitamin, nyomelem csökkent a szervezetedben.

    Bioboltokban rengeteg féle természetes olajat lehet kapni, ha sokat mosogatok,takarítok van amikor nekem is kiszáradnak kicsit a körmeimnél, olyankor szoktam pár cseppet belemasszírozni a körömágybőrömbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a krém csak természetes összetevőket tartalmaz, mivel krémes olajos a bázis így a hőtől megolvad, pont mint a vaj!

      Vitaminban dús az étkezésem, gyógyszert és külön más kiegészítőt nem szedek, mert feleslegesen tartom :)

      Lehetséges, hogy valamiből keveset vittem be az utóbbi időben, vagy a sok mosogatás nem tett jót, hiszen elég kellemetlen a hatása :)

      Nekem egyenlőre nagyon bevált ez a krém, szuper olajok és vajak alkotják amik beszívódnak és érzem, hogy táplálnak :)

      De persze mindenki maga dönti el mivel szeretné pluszban ápolni a kezét, örülök, hogy neked helyrejött!

      Törlés
  4. A tegnap jartam a DM-be es ha tudtam volna errol a termekrol biztos megvasaroltam volna. Nagyon jol nez ki es a leirasod tetszik! En hasznalok korom erositoket es e mellett E vitamin kevereket ricinus olajjal amivel legalabb heti 2 alkalommal megmaszirozom a kormeimet. Ha nagyon hideg van es kezd kiszaradni a borom erosen zsiros, oliva olajas kez kremet hasznalok. Ez nekem mind nagyon jol hasznalt es gondolom ennek is koszonhetoen eros es egeszseges kormeim vannak!

    VálaszTörlés
  5. Én az artdeco körömápoló krémjéért vagyok oda.

    http://artdeco-makeup.hu/biotinoskoromapolo.php

    Lehet, hogy kipróbálom ezt is, mert bár imádom a fent említett biotinos körömápolót, csak az ára nagyon húzós (viszont tényleg megéri), de ha van olcsóbban is egy hasonlóan teljesítő társa, az szuper lenne.

    Van esetleg valakinek összehasonlítási alapja erről a két termékről?

    Köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://kremmania.hu/kremek/alverde-koromapolo-krem-sargabarackos itt van néhány komment erről a krémről, sőt sok német blogon is lehet vele találkozni sokan a Lush-os körömápoló krémmel hasonlítják össze
      http://kremmania.hu/kremek/lush-lemony-flutter-koromagybor-apolo

      Bár annak sokkal csúnyábbak az összetevői :)

      Törlés


  6. Nagyon tetszett a bejegyzésed, én is fogok venni, kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  7. Végre megtaláltam! :D Csak abban a dm-ban, ahová járok, kifogyott a tégelyes, és csak tubusos volt. De ugyan olyan barackos, rózsaszín, kellemes kis krém. A különbség, hogy 5 ml-rel kevesebb van benne :S De így "csak" 700 Ft :) Be is kentem itthon vele a körmeimet, meg a száradozó körömágybőrömet, és egy két óra alatt igen szép puha lett :O na nem mondom, hogy tökéletesek, de érezhetően jobb :) Remélem ez majd megakadályozza a csúnyán véresre fájósra szakadt körömszélt :S

    VálaszTörlés