Nyári kívánságlista-kész!


Mondhatni tökéletesen "teljesítettem" a listán szereplő kívánságok beszerzését, amit nem vettem meg arra rájöttem, hogy nincs is szükségem :)

A bejegyzés azért született, hogy köszönetet mondjak, hogy az örömömet boldogságomat kifejezzem, mert úgy gondolom, egy álom vagy kívánság teljesülése nem kis dolog... de ezt nagyon sokan elfelejtik, de higgyétek el kívánni és megköszönni is nagyon fontos az életben :)

Már tavaly óta készítek ilyen jellegű listákat, melyek hozzásegítenek a spóroláshoz, hiszen van mire támaszkodnom hivatkoznom, és jól tudom, hogy nem arra a 100. táskára van szükségem hanem egy új kabátra amit már 6 hónapja kinéztem :)

De akkor nézzük is át miért vagyok olyan hálás:


1. Catrice Colour Bomb, jujj de nagyon szeretem, nyáron talán ezt a rúzst használtam a legtöbbet!

2. Sleek palettákat még sem szereztem be, még várok egy új "kiadásra"!


3.Egy futócipő- ez végül is egy cross cipő melyben futhatok és teremben is edzhetek, imádom! Nagyon jól döntöttem főleg, hogy akciósan jutottam hozzá :)



4.Nyári cipellők, sikerült vennem kettőt is akciósan, szuper kényelmesek, jó a színűk és egyenlőre igazán strapabírónak is tűnnek :)

5. Nyári ruhák, sok sok ruhát sikerült vennem akciósan vagy a hádában, szoknyákat, felsőket, farmersortot, kis ruhát :)


6. Egy kalap, sikerült és imádom! Előtte nem volt kalapom nem tudtam, hogy szeretni fogom e, de nagyon! Még többet szeretnék :P

7. Ékszerek-díszek-hajba valók hát vettem egy két dolgot, de pl amit szerettem volna azokat nem találtam! Nah majd ősszel!



8. Fürdőruha- A felső csipkés az konkrétan a kiszemelt darabom volt, kicsit drágállottam, de nagyon megtetszett :) és még egyet vettem, de már leárazva. De végül kiderült a világoskék csíkos jobban is állt kényelmesebb is volt :P 


9. Közös nyaralás a szerelmemmel :) Sikerült ez volt számomra a legjobb kívánság ami teljesülhetett!


Szóval fantasztikus érzés ha valami kívánságunk vagy álmunk valóra válik!

Sokaknak nincs szüksége listákra vagy kívánságokra, hiszen azt kapnak-vesznek meg amit csak akarnak.Nincs értéke a pénznek a tárgyaknak vagy akár egy utazásnak! Hiszen bármikor dönthet úgy, hogy most felül a repülőre és elutazik 2 hónapra egy szuper fantasztikus tengerparti helyre, hogy a telet ne itthon, hanem ott töltse el! 

Ezért szeretnék mindenért hálás lenni, és nem természetesnek venni!

Ennyi lett volna az én listám, gondolom közületek sokan vannak akik nem írnak ilyesmit, de ha mégis visszagondolnak biztosan sok olyan dolog az eszükbe jut aminek nagyon örültek, amire már régóta vágytak, legyen az a kedvenc ételük, vagy egy új nadrág, vagy egy piknik a barátokkal :)

Ne csak kérjetek-kívánjatok, magatokban vagy akár szóban köszönjetek meg mindent!


-Rita 

7 megjegyzés:

  1. Én is törekszem a tudatos vásárlásra, hogy csak azt vegyem meg, ami tényleg kell. Őszre én is összeállítok egy kis listát, és szemellenzősen megyek vásárolni. :D
    Örülök, hogy a többség a listádról, főleg a fontosak ki lettek pipálva. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó bejegyzés lett. Szuper felfogásod van, jó lenne ha több embernek lenne ilyen. Jó látni, hogy mennyire tudsz örülni dolgoknak és mennyire értékeled azt, amit mondjuk más észre sem vesz vagy természetes neki. Gratulálok, hogy sikerült beszerezned azt amit szerettél volna, de gondolom a pároddal töltött nyaralás volt a legnagyobb élmény. Érezni lehetett hogy mennyire várod és értékeled ezt az utazást is, szerintem akiknek más dolguk nincs mit ki-be pakolni a bőröndöt egész nyáron azoknak elveszik az utazás varázsa.
    Várom az őszi-téli kívánságlistád! A végén még lehet én is írok! :)

    VálaszTörlés
  3. nekem mindig van egykét dolog a kívánságlistámon, de én vágyni is szeretek, így néha hosszú hónapokig, félévig, egy évig is vágyom ugyanarra a dologra.
    szinte mindennap köszönetet mondok azért, amim van: a drága családomért, az egészségünkért, és a bodogságunkért.

    VálaszTörlés
  4. Ahj a futócipődet nagyon irigylem :$én most néztem ki egyet...de elég borsos az ára :D de lila, és nike, és kényelmes, csak hát 17 ezer AKCIÓSAN...xD

    VálaszTörlés
  5. Úgy tetszik a hozzáállásod, több ilyen ember kéne és nem itt tartanánk.. :]

    VálaszTörlés
  6. :)
    Az a cipő még mindig nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól esik, hogy velem örültök, és nem úgy mint egyes (mondjuk úgy életunt) emberek, képtelenek elhinni, hogy igen is vannak ilyen emberek, szerintük ez hazugság, nem lehetek mindig vidám, ez csak cukormáz, álca... nah igen persze ide ülök minden nap másfél éve és megjátszom magamat, jaaaah és még ez senkinek sem tűnt fel, és nem is kommentelte még be sehová, hogy héééé ne hazudozááááá te nem is vagy ilyen stb... :)

    Tehát legyetek ti is az ellenpélda, sokkal jobb vidának boldognak kedvesnek lenni, mint morcos mérges banyának, akihez senki nem megy oda szívesen :) és ez az évek alatt nagyon hozzád tud nőni, még ha az elején csak páncél ként is alkalmaztad, kedvesnek nyitottnak lenni szuperjó érzés :)

    VálaszTörlés