Essence Stay with me szájfény - 03 candy bar teszt!

Pár hete takarítottam ki az egész szobát, a nyári cuccokat el a téli vastag-meleg holmikat elő, valamint a kozmetikai részleget is átfésülte, üres-tönkrement termékeket kerestem, bizony találtam is... de ezekről majd bővebben :)

Úgyhogy két tönkrement szájfény (ha nem több) úgy gondoltam, hogy egy utánpótlást megérdemlek, konkrétan nem tudtam mit szeretnék, rúzst vagy inkább szájfényt, de a sors csak segített!


Összefutottam egy nagyon kellemes árnyalatú szájfénnyel ami azonnal a szívembe lopta magát, a formulát ismertem mert nem ez az első stay with me szájfényem, nem volt kétség hogy hazajön vele, hiszen még az ára is kedvező 699 :)

Csomagolás: imádom, apró kis zsebben elférő darab, imádom a dizájnt magát az átlátszó felületet, mert látom a szájfény színét :)


A terméknél már megszokott homokóra aplikátor, nekem megfelelő, elegendő szájfényt vesz fel, könnyű az ajkakra felvinni vele a terméket, viszont nagyon sokan utálják is :)


A színe nagyon különleges narancsos pirosas, pont olyan mint az üvegcsében :)

Használat: tapasztalatom alapján rajtam nagyon tartós, de pár órán belül általában szoktam enni vagy inni és ilyenkor én letörlöm mert zavar :) egyszóval pár óráig garantáltan a a helyén marad, állaga sűrű krémes de nem ragad! Illata édeskés mű, ezt nem kifejezetten szeretem de mivel felvitel után nem érezni így nem jelent gondot.




Összességében: nagyon elégedett vagyok, mert jól pigmentált és tartós darab, kellemes a színe és örülök, hogy egy csillám sincs benne igazi őszi darab :)

Érdemes meglesni a többi árnyalatot van nudetól egészen a sötét árnyalatokig minden :) és az ára is kedvező!

Nektek van stay with me szájfényetek, szeretitek ?


-Rita

4 megjegyzés:

  1. Szuperül áll! :) Tetszik ez a szín, de eddig csak visszafogottabbat mertem venni ebből a szériából.(my favourite milkshake)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és olyan jól áll neked ez a szín :) Én a 'My favorite milkshake' árnyalatot néztem ki magamnak, már nagyon szeretném megvenni :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem megvan ugyanez, és én is imádom:) mondjk kell alá nekem ajakápoló, anélkül szárít.

    VálaszTörlés
  4. Ennek olyan jó színe van! Kár, hogy nem ezt vettem meg! :(

    VálaszTörlés