Avon Extra Lasting rúzs-pink peach!

Most ismét egy avonos rúzst mutatok be nektek, még nyaralás előtt vettem, el is vittem magammal, fotózás nélkül, így sajnos már egy nagy trauma után tudtok vele találkozni, de higgyétek el itt a külső nem számít, csak is amit magában rejt ez a szuper rúzs!


Csomagolás: egyszerű fekete műanyag, gyorsan karcolódik, és kopik a felirat, de ennek ellenére átlagos, jól záródik, viszont maga a rúzs nálam kicsúszott a helyéről, lehet a nagy meleg miatt, de ez azért nem túl szerencsés.


Mivel kicsúszott, csak sok munka árán tudtam visszatenni... így elég nyomi lett :(

Használat: nagyon jól pigmentált, szépen fedi az ajkakat. Ígéretéhez híven, tényleg nagyon tartós, de ebből adódóan egy kicsit ragad-tapad.Nem mászik el a helyéről, felvitel után máris indulhatunk, nem kell a tükörben ellenőrizgetni, inni lehet mellette, de enni nem mert nagyon beleragad minden...Egyáltalán nem szárít és ez egy igen fontos szempont a tartós rúzsoknál, hiszen ki szeretne hosszú ideig repedezett cserepes ajkakon rúzs viselni...hát senki, nah de ennek az állaga felvitel után is krémes marad. Illata enyhén gyümölcsös. Felvitel után kellemes fénye lesz, ami hosszú órákig kitart!


Többszörös áthúzással egy élén pirosas szín kapunk 


Jól látható asz intenzitás és a szín változása a mennyiségtől függően 



Így mutat az ajkakon, nekem nagy kedvencem lett, lehet akciósan beszerzek még néhány árnyalatot!

A sok avonos csalódás után most jelenleg 3-4 termékükkel is elégedett vagyok :)

Összességében: akciósan 699 forint volt, sok színben elérhető, minősége árához megfelelő. Tartós és kellően pigmentált, nem mászik el e helyéről, nyáron és ősszel is igazán jó szín, szóval pont jókor vettem! :) Ajánlom mindenkinek aki egy tartós és olcsó rúzs szeretne magának.

Nektek mi a véleményetek erről a rúzsról?

Szeretitek az avon rúzsait?

-Rita

4 megjegyzés:

  1. Èn már règ használom,mèg ,,perfect wear,, volt a neve,akkor barnàt használtam,most az új szinekbol a sunset ès a cappuccino a kedvencek.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van! :)
    Nekem is van 1-2 Avonos rúzsom és megvagyok elégedve velük! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon szeretem, a Sunset van meg (egyelőre, de tervezem még pár árnyalat beszerzését). Nagy általánosságban szeretem az Avon termékeket, egyedül a Color Trend és a Naturals vonallal vagyok úgy, hogy nagy ritkán találok köztük olyat, ami beválik.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy eszembe juttattad ! Nekem is van egy, de mindig elfelejtem ! :) Szép a tiédnek is a színe ! :)

    VálaszTörlés