Legújabb nude, Avon Ultra Colour Rich-Pout rúzs teszt!

Az egész úgy kezdődött, hogy találtam egy kis mintát, még bontatlan kis fóliában volt, kivettem kipróbáltam és tudtam nekem ez a szín kell, szuperül állt, nem volt túl nude vagy világos, volt egy enyhe rózsaszínes tónusa, így nem lettem hullaszínű :)

Rögtön lapozgatni kezdtem az újságot és nagy bánatomra vettem észre bizony ebből a rúzsból már nem gyártanak... kerestem hasonlót de teszter híján csak reménykedni tudtam volna, hogy hasonlít...

De mivel volt annyi eszem :D:D benéztem egy kis üzletbe ahol tudom, hogy avonos dolgokat lehet venni, az a jó az egészben hogy azonnal vihetem nem kell rendelnem meg semmi :) és lás csodát a nő talált is!! Szuperül éreztem magam, mindaddig míg itthon ki nem próbáltam, egy kicsivel eltér a minősége és a színe is a kis mintától, de! még így is nagyon hasonló és tetszik a végeredmény...

Nem is húznám tovább az időt!


Egy kis montázs, az eladó egyébként mondta, hogy lehetséges, hogy kifutó termék de van hasonló szín egy másik típusú rúzsból, azért annyira nem őrültem meg, hogy megvegyem  a 10. nude rúzsomat de aki ezt alátudja támasztani, kérem erősítse meg kommentben :)


Nagy testvér és a csodálatos kistestvér :D


Nem szép dolog de muszáj volt kipróbálnom 

Külső: nagyon tetszik, hogy le van fóliázva, maga a csomagolás is igen tetszetős, fekete fényes műanyag, belül fém a csavarókaja, semmi felesleges díszítés vagy gagyiság! A rúzs alján találjuk a szín nevét és a rúzzsal megegyező matricát. Semmi negatívat nem tudok mondani a csomagolásról, nekem tökéletesen megfelel egy ezresért!



És a bizonyos eltérés 

A bal oldali a teljes nagy méret míg a jobb a tökéletes kicsike 
Az állaguk is eltér és hát szemmel láthatóan a színük is...

A kicsike krémesebb, jobban pigmentált és talán még tartósabb is, mindez a teljes termékre csak félig igaz 


Így fest rajtam, nekem nagyon tetszik, egy hétköznapi rúzs...

Használat: Közepesen pigmentált, néhányszor végig kell húzni az ajkakon, elég krémes (de nem annyira mint a kicsi) szépen elterül az ajkakon, nem szárít, de viszonylag gyorsan el is halványodik, ennél a színnél ez nem olyan nagy gond, hiszen természetesnek tűnik még a kopás is, de egy sötétebb változatnál már elég kellemetlen tud lenni.Enyhe illata van talán vaníliás, de semmi esetre sem tolakodó!

Összességében: 990 forintért vettem akciósan ezt a típusú rúzs nagyon elégedett vagyok vele, nyaralás alkalmával biztosan sokat fogom használni (mivel más rúzst nem is nagyon tettem el). Ha valaki még tud ilyen árnyalatot szerezni az ne hagyja ki mert szuper szín és az árához mérten jól teljesít!

Nektek, hogy tetszik ?

Tapasztaltátok már, hogy a kis teszter eltér a normál verziótól ?


-Rita
Időzített bejegyzés, nyaralgatok a kis szívemmel 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem az ilyen színű rúzsokat és ez tényleg szép,kár hogy már nem lehet rendelni. Hozzád is nagyon illenek az ilyen színek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezen gondolkoztam még régebben de aztán nem mertem így bevállalni, hogy élőben nem láttam. Így utólag kicsit bánom, mert tényleg tök szép :]

    VálaszTörlés