Júliusi kedvencek!

Hát lányok lassan vége a nyárnak, a szünetnek, kezdődik az iskola, és lassan az ősz, szóval élvezzétek ki az utolsó hónapot, mennyetek el bulizni, kirándulni, sütögetni, mert megint sokat kell várni a következő nyárra :D

Élvezzétek ki a napsütést, a rövid ruhákat, strandoljatok!

Az elmúlt hónapban nem használtam túl sok mindent, alap dolgokra korlátozódott a készlet, hiszen nem szívesen használok, nyáron alapozót, vagy szemfestéket! Csak a jó öreg szájfény szempilla párost használom :P nah meg egy kevés pirosítót!


Hát igen elég minimális a sminktermék felhozatal, de nem is bánom, legalább pihen a bőröm!



Aloe Vera- néhány hónapja használom, már nincs benne sok, csípésre, pattanásra vagy az egész arcomra, estére vagy amikor otthon vagyok napközben! Nagyon szeretem, ha elfogy biztosan újra veszem :)

Babylove 50+ naptej- kicsit sűrű így kókusz olajjal keverve használom, de nagyon szeretem, mert tudom, hogy természetes fényvédelmet biztosít, igaz egy világos fényes réteget képez a bőrön, de mivel nem szeretnék egyébként sem (és nem is tudok) barnulni így ez sem gond!

Alverde hajvégápoló- kipróbálásra vettem a Gliss Kurr mellé, hát nem tudom, vegyesek az érzelmeim, még tesztelem, hol jónak hol rossznak találom, de mivel sokszor került elő a hónapban így idedobtam a kis kupacba!

S-quito free- dm-es szúnyogcsípés utáni zselé, ajándék volt vásárlás mellé, de imádom, már több mint egy hónapja használom, a párnám alatt van, és ha megcsípne egy szúnyog azonnal bekenem, és másodpercek alatt enyhíti az égető viszkető érzést, és alhatok is tovább! Ezt 100% hogy újra veszem mert már csak egy ici pici van benne, 890 forint a dm-ben!

Karkötő- egyik oasap-os másikat Erzsinél nyertem, imádom őket nyáriasak színesek :)

H&M pink körömlakk- igazi pinkes korallos és elképesztően tartós, az állaga szuper, egy rétegben is jól fed, gyorsan szárad, hát kell ennél több ? Szerintem nem :)

Catrice barack pirosító- imádom, mást nem nagyon használtam az arcomra a hónapban :) igazi gyönyörűség ez az árnyalat!

Két catrice szájfény a végére mindkettőt az elmúlt hónapokban vettem- egy barackos és egy vizes hatású pinkes darab, mindkettőt imádom, és gyakran használom, ami meg is látszik rajtuk!


Tehát mint említettem, nem sok dolgot használtam a hónapban, de amit igen azokat nagyon imádtam, és máshoz nem is nyúltam :D Ezek közül bármit nyugodt szívvel ajánlok nektek is!

Most néhány random dolog amit imádtam a hónapban:

-frappé
-New Girl sorozat 
-Görögdinnye
-Nyaralás szervezése
-Rukkola, könyvek, happolás!
-Hétvégén reggeltől estig olvasni, és a könyvről álmodni :D

A 3 kiemelkedő kedvenc- catrice szájfény és pirosító és a szúnyog csípés utáni zselé !

Nektek mi a 3 kedvencetek a hónapban?



-Rita 

7 megjegyzés:

  1. Ezt az Aloe Verát én is használom, nekem is nagyon bevált! :-) Nekem a kedvencem egy Dr. Hauschka pirosító lett ebben a hónapban! :)

    VálaszTörlés
  2. A párna alatt van, ez de aranyos :)))

    VálaszTörlés
  3. A dm-ben én is kaptam ilyen zselét, még nem próbáltam ki, mert eddig egy szúnyoggal sem találkoztam! :) Az én kedvenceim itt vannak:

    http://roseballerina.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. A pirosító <3. A hajvégápolóra kíváncsi vagyok, hogy nem vettem eddig észre a boltban? Nálam most a Gliss Kur teljesít változóan, pedig eddig szerettem. Lehet megszokta a hajam.
    A kedvenceimről pedig írtam a blogomban. :)

    VálaszTörlés
  5. Hol lehet kapni ilyen Aloe Vera gélt? Már kerestem a drogériákban, de nem találtam. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossmnannban is dm-ben is a gyógyszeres résznél, de kérdezd meg az eladót, van spray formában is az drágább de ez meg jobb :D 1290 ft kb

      Törlés
    2. Köszi szépen a választ, megkeresem most már tényleg! :)

      Törlés