Oasap Bohemia Sweet Floral Print Flip Flops with Bow-knot!

A legutóbbi rendelésnél, magamat is meglepve, egy lábbelit, méghozzá egy papucsot rendeltem, nem voltak túl nagy elvárásaim, itthon max 1500 forintot adnék egy ilyenért, de mivel ingyen volt, nem sokat gondolkodtam rajta :)

Az érzéseim vegyesek, de ezt mindjárt el is magyarázom :P


Mellékeltek egy kis zsákocskát, ami illatosítás gyanánt volt benne, de alapból büdös, vagy még büdösebb is volt mint maga a papucs "kínai" szaga :D 



Cuki kis masnika 



A varrás is szép, nem a leg rosszabb változat :D


A cipő alja nem mű, hanem tényleg egy természetes anyaggal van bevonva 



A mutáns lábikámon :D

Nah igen és itt jön a gond, nagyon kicsi az a rész ami fogja a lábamat, sajnos ez így elég kényelmetlen, itthon nagyon jó de hosszabb távon, az inak a lábamban megfájdulnak :S

Gondolom a kis lábakra lett gyártva, és el is tudom képzelni, hogy úgy tökéletesen működi, sőt valószínűsítem oda is adom a húgomnak, neki kisebb a lába :D

Külső: semmi gond az illatán kívül. Aranyos a virágminta, viszonylag kényelmes (otthoni használat mellet). Cukik a masnik.

Használat: párszor mentem el benne itthonról, de nekem fájt a lábfejem, magassága nagyon jó, stabil, aranyosan néz ki, többen meg is dicsérték :)

Összességében: az árát egyértelműen nem éri meg, azoknak lehet jó akinek kisebb a lábfeje.Ha találtok hasonló kis masnis telitalpú papucsot a kínai üzletben akkor csekkoljátok le :))


Itt tudjátok megnézni, van még kékben is: 


Egyébként a kép és a megérkezett termék majdnem ugyan olyan :) tehát most erre semmilyen panaszom nem  lehet :)


Mi a véleményetek, természetesen az árától eltekintve, mert az nevetséges :):)


-Rita



6 megjegyzés:

  1. aranyos :) nekem is tuti törné a lábam sajnos,azért se merek cipőt rendelni :$

    VálaszTörlés
  2. nem hiszem h mutánsan nagy lábad lenne de érdekes mert gondolom hosszra jó viszont szélességre látszik előröl, hogy lelógnak a lábujjaid..szóval ezt (is) tuti a mini kis kínaiakra tervezték:D
    amúgy viszont nekem nagyon bejön, tök édes:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen pont ezaz még eggyel nagyobbat is vettem hiszen papucs, nem lehet gond, és igen elöl nincs hely, nagyon keskeny az a rész ahol a lábujjaim lennének, és a pánt is nagyon rövidke :D de a húgom már jelezte, hogy tetszik neki :P:P szal végül is helye lesz :)

      Törlés
  3. Ujabb.oasapos gagyi........sürün fogunk rendelni nàluk,ha sorb an ilyeneket làtunk(sz@r bizsukat is horror àron),még jó,hogy nem fizettél érte.

    VálaszTörlés