Nyári haul!

Sziasztok, már rég nem volt haul bejegyzés ennek az oka, hogy nem igen vettem semmi említésre méltót, ha pedig mégis akkor arról inkább tesztet írtam!

De most úgy gondoltam, hogy megosztom veletek az örömömet, mert vettem egy telitalpú királykék szandit :)

A napokban nézelődtem az árkádban, és befutottam egy két cipős üzletben, és a deichmanban megpillantottam ezt a darabot, felpróbáltam és nagyon kényelmes volt! De nem vettem meg, hazamentem átgondoltam, neten megnézegettem a képeket róla, megmutattam S-nek (neki is tetszik) elképzeltem, hogy milyen jól nézne ki egy lenge fehér ruhával :)!

Másnap elmentem érte és féltem, hogy már nem lesz a méretemben, de volt sőt még 39-es is mert sokat vacilláltam, mert a 8-as egy picit kicsi de a 9-es meg nagy, ezért inkább a kisebb mellett döntöttem, egy kicsit úgy is tágul és tökéletes lesz :)

Közben még a rossmannba és a dm-be is be kellett néznem, de csak apróságokért, az egész nem sokkal volt több mint egy ezres :) büszke is vagyok magamra!


Imádom a cipőt :) a többire pedig szükség volt (nah jó a lakkra nem)



Tehát ez lenne az a bizonyos cipő

Deichmanben vettem saját termékük, catwalk márkájú, meglepően nehéz, de felvéve kényelmes és nem jelent gondot, tetszik, hogy narancssárgával van kombinálva :) Első használat alatt a megszokott módon kitörte a lábujjamon a bőrt, de ezt betudom annak, hogy új :) mert a másik is egy két hét alatt bejáródott!


És amiért egyáltalán megvettem, hogy 50% kedvezmény volt rá! Szép cipő jó cipő, de nem szeretek rájuk túl sokat költeni, így pont ideális volt!


A kis lábujjamnál szorít egy picikét, ma fel is vette, elmentem benne vásárolni, kényelmes volt meg stabil, de szereztem pár vízhólyagot :S jó-jó sejtettem, hogy ez lesz, mert új cipő be kell törni :D de azért fáj egy picit...


Vettem egy pisztácia zöld körömlakkot, egy napvédős hajsprayt, és egy 50 spf sensitive ajakápolót, pár napja próbálgatom azt kell mondanom, jó, nem nehéz, nem hagy fehér foltot, nincs illata se színe, az ára 450 forint körül van, a hajspray akciósan 399 forint a körömlakk pedig 450 forint.

Most erre a nagy melegre és erős sugárzásra gondoltam nem árthat ha beszerzek plusz védelmet, sőt a tengeren is jó hasznát veszem majd!


Ezt ígéri a spray 


Cuki az a kis "nyest" a dobozkán (L)


Ennyi lett volna a nyári haul, ha valaki cipőket keres nézzen be
Szegeden az árkádba, mert mindenhol akciók vannak, az officeban sok sok kitten cipellő (nekem kicsit ormótlanok voltak, de 3000 forintól kezdődnek az árak) Renóban, Tamarisban szóval minden hol, sőt a h&m ben is ott 2000 forintól kezdődnek a telitalpú szandik!

Hogy tetszik a királykék cipellőm ?

Még soha nem volt színes cipőm, max fekete bézs :D de örülök, hogy megvettem, és érzem a késztetést, új cipőtestvérek beszerzésére :P


-Rita

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépséges a cipő, de a turis 6 pár cipős zsákmányom után nem nagyon gondolom, hogy kéne még lábbelit vásárolnom :) A hajvédő viszont felkeltette az érdeklődésem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég olcsó ez a spray érdemes lehet megnézni :)

      Törlés
  2. nagyon csini cipőő:))

    a hajvédő spray felkeltette az érdeklődésem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is krémmánián figyeltem fel rá, és azt írták egész jó, mert az előző fajta olajos volt és borzalmas! Csak ez a kétfázisú a jó, nehogy rosszat vegyél véletlen :P

      Törlés
  3. Nekem is tetszik ez a cipellő :D hova mész nyaralni? :)

    VálaszTörlés
  4. A hajvédő spray engem is érdekel, lehet, hogy megnézem közelebbről. A cipőd nagyon szép, tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. én is pont hajvédő sprayt meg ilyesmi színű körömlakkot akarok venni, köszi a tippet:)
    (majd egy tesztet azért még szívesen olvasnék róla:)

    VálaszTörlés
  6. OMG,de gyönyörű cipellő! :)

    hoztam egy kis díjat is bónuszban,fogadd sok szeretettel :) http://alanora.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-avagy-kedvenc-dijam.html

    VálaszTörlés
  7. Szia!:)
    Kaptál tőlem díjat: http://dorottyasmink.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  8. Szuper a cipő! Ennyi pénzért meg főleg. Sok problémám van nekem is azzal, hogy a 38-as kicsi, a 39-es nagy, de végül is a taktika a következő: szandálnál lehet a kisebb (persze csak ha nem lóg ki belőle a lábam!), az könnyebben tágul, viszont zárt cipőknél jobb a nagyobb, mert abba tehetek betétet, felvehetem vastag zoknival, ilyesmi.

    VálaszTörlés
  9. Szia! Tetszik a blogod, fel is iratkoztam. A cipő gyönyörű, én is néztem hasonlót. :)
    Nálam van egy nyereményjáték, ha van kedved, nézd meg:

    http://roseballerina.blogspot.hu/2012/07/nyeremenyjatek-eloszor-nalam.html

    VálaszTörlés