Elfogytak 5!

Ez lesz az 5. ilyen bejegyzésem, el sem hiszem, amikor még az elején voltam azt hittem nálam semmi sem fogy el, de nagyon tévedtem, csak gyűlnek az üres flakonok és zacskók!

Most egy rövid véleményt olvashattok, a termékekről, hiszen sokkal jobban tudok úgy nyilatkozni valamiről, amit huzamosabb ideig használtam!


Nem rossz, igaz?


Balea grapefruitos tusfürdő- nagyon finom az illat, olcsó és sok van benne, igazi felfrissülés ezzel tusolni, engem nem szárít. Semmi negatívat nem tudok róla mondani, tehát aki szereti a citrusos kicsit keserű illatokat azoknak biztosan tetszeni fog, 299 ft dm!

Alverde birs és szeder kivonatos tusfürdő- az illata isteni, gyümölcsös édeskés kicsit kólás, az ára kedvező ha azt nézzük, hogy natúr termék, de sajnos nagyon gyorsan fogy az állagából kifolyólag ami nagyon híg és zselés, jobban szeretem az Alterra tusfürdőket, 600 ft dm!

Balea sensitive sampon- egy egyszerű sampon, mindentől mentes (soso), illata nincs (minimálisan érezhető valami a hajon de nem tudom beazonosítani), olcsó és teszi a dolgát! Nálam egy sampon nem kell, hogy hidratáljon -arra ott van a balzsam-pakolás, nem kell hogy egyenesítse a hajam (mert úgysem tudná) így a lehető legegyszerűbb összetételű sampont választottam és bevált, párom már 2-3 hónapja használja, semmi negatív vagy kiemelkedően pozitív tapasztalata nincs vele :) biztosan újra veszem, esetleg kipróbálom a rossmann saját hasonló samponját, 499 forint dm!

Alterra mandulás és jojobás sampon- ez is olyan mint a másik, csak gyorsabban fogy és drágább, sőt kevesebb is van a flakonban, 700 forint rossmann, ha akcióban lesz veszek belőle, de teljes áron nem kell!

Balea rebarbarás testápoló- tavaly vette, most is van még benne egy minimális mennyiség, de rühellem, nem hidratál leizzadom magamról, büdös, ragadós, ez egy nagyon rossz testápoló, de már nem lehet kapni szóval nem kell félnetek, de az ára sem volt vészes, szóval nembánom!


Gliss Kur hajvégápoló- 3 éve használom (nekem ki szokott egy tubus tartani 8 hónapig ez is eddig volt elegendő kb) imádom az illatát a hatását, a kiszerelését, tényleg benne vannak az ápoló olajok és szilikon is van benne, amitől sokan annyira tartanak de én ez idő alatt tapasztaltam semmi negatívat. A hajam a derekamig ér, 3-4 pumpálásnyit használok a hajvégemtől egészen a hajam közepéig, minden hajmosás után, valamint két hajmosás között is felszoktam vinni belőle egy keveset!Nekem nagyon bevált, biztosan újra veszem dm kuponnal :D egyébként 1500 ft!

Hajfesték Loreal Casting Crème Gloss- fekete cseresznye, ezzel van most befestve a hajam, sötét vörös, nekem tetszik, és ami a legjobb hogy a tubusban lévő festék elegendő volt az egész hajamra !!!! Pedig ilyen még nem volt! 2000 forint a legtöbb helyen, de valószínűleg ezt veszem újra mert elégedett vagyok vele :)

Alverde iszapos arclemosó- már 100 írtam róla és vettem meg, szeretem! 1000 forint dm!

Girodani Gold (oriflame) alapozó- amikor megvettem nagyon szerettem, de utána nem volt már olyan jó, tetszik a csomagolás, igényes, üvegből van, jó a pumpás kiszerelés, 2000-4000 forint körül lehet (lehetett) megvenni a katalógusban, én nem venném újra!

Orfilame alapozó- hát szerettem jól fedett, de egy idő után csak kreatív sminkekhez használta, érzetem rajta, hogy már romlott a minősége így ami benne maradt (2-3 alkalomra elegendő) azt kidobtam, nem venném újra 1500-3000 forint körül volt az ára!

Chanel mat lumiére 40 beige - jó tudom ez egy teszter, de ha már kaptam akkor kipróbálom, ami az első és legfontosabb szempont, nagyon sötét volt ez az árnylat! Az illata nagyon mű és erős, olyan rózsás púderes. Felvitel alatt majdnem azonnal megszárad, nehéz eldolgozni, az igaz hogy matt lesz, de ilyen áron nekem nem volna rá szükség! Itthon tesztelte, ezt az alapozót, ha világosabb lett volna talán még pozitíva is vélekednék de így, elég nehéz elvonatkoztatni! Én nem venném meg, és nem is érzem a késztetést, hogy erre szükségem lenne :P Sőt amióta megnéztem az összetételt, majdnem elájultam :D brutális :D

Wellnes & beauty fürdősó - frissítő nyárias illatú (bambusz limes) kellemes a lábnak, olcsó, több alkalommal elegendő (én csak lábfürdőben használom)! 250 forint rossmann!

TonyMoly uv sunset sun block cream 50+- szintén egy teszter és nehéz róla valamit is mondani, de az biztos , hogy jó az állaga, és az illata, gyorsan és könnyedén felszívódik, nem zsíros! Szívesen kipróbálnám huzamosabb ideig, de annyira nem érdekel, hogy utánajárjak!

Face Food tengeri algás arcmaszk- hűsítő, frissítő maszk, kellemes érzés felvitel alatt és után is, feszesebb és simább lesz tőle a bőröm! De nem hiszem, hogy kifejezetten használ valamit is, tehát én amolyan kényeztető napokon veszek belőle, és kenem az arcomra, szeretem az ilyesmiket! Nem drága 2 egész adagot, még meglehet felezni így négy alkalomra elegendő :) 250 forint rossmann!


Nah szóval ez ennyi lett volna, elégedett vagyok a teljesítményemmel, most megyek és kidobom a dobozokat (szépen szelektálva)!

Használtatok ezek közül valamit, mi a véleményetek?

-Rita

8 megjegyzés:

  1. Nálam pont ez a Wellnes & Beauty fürdősó van szintén lábfürdőknek használva, szeretem a frissítő illatát :)
    Egy Alterra sampont mindenképp ki szeretnék majd próbálni, bár én a gránátalmásra vagyok kíváncsi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is teszteltem már, jó az illata, de annál sem tűnt fel semmi különbség :) de semmi rossz sem, szóval nyugodtan próbáld ki! :)

      Törlés
  2. Ugyanezt az alverde tusfürdőt használom épp, ennek az illata a legbejövősebb azok közül, amiket tőlük próbáltam, kár hogy csak addig érezni, amíg le nem mosom a tusfürdőt :S

    VálaszTörlés
  3. Ezt a Balea tusfürdőt én is használtam, nagyon szerettem, most egy lime-aloe verásat használok! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is úgy érzem, hogy nálam semmi se fogy el... :)
    gratulálok, hogy ennyi mindened elfogyott.
    Én annyi mindent szeretnék kipróbálni, de olyan sok kence fice lapul a szekrényembe úgyhogy április-május körül stoppot mondtam. Nagyon nehéz de kibírom. Talán szeptemberbe fogok újra vásárolni :O

    VálaszTörlés
  5. A Balea testápolókkal nekem is negatív élményem van, az enyém tejes-mézes és utálom, egyszerűen olyan mintha sosem fogyna el..:D Szárítja a bőröm, unalmas az illata és semmit sem hidratál az ég világon, sőt.. De azért megpróbálom elhasználni.

    VálaszTörlés
  6. én is a loreal fekete cseresznyés hajfestékét használom! nagy a szerelem, már vagy 2 éve legalább :) ja és a kis balzsamból csinálhatnának rendes méretűt, csodákat tesz a hajammal!

    VálaszTörlés