Catrice 050 apricot smoothie pirosító teszt!

Nagyon vártam, hogy megírjam ezt a bejegyzést, mert jelenleg ez a kedvenc pirosítóm, és valóban nem ok nélkül :)


A szokásos átlátszó műanyag csomagolás


A hátulján találunk pár infót, 5 gramm, és felbontás után 2 évig őrzi meg a szavatosságát 


A mintázott felület, 2 szín rejt egy halványabb matt barack színt, és egy sötétebb csillámosabb árnyalatot 


Csomagolás: teljesen meg vagyok vele elégedve, jól zár a teteje, a mérte nagyon ideális picike, kis neszesszerben is elfér. Nem tudom tovább ragozni hiszen egy letisztult egyszerű  külső, de nagyon szuper belsőt takar!


A szín mintákat kézzel húztam, de az eldolgozott színt már ecsettel 

A kezemen csak testápoló volt, de jobban tapad és tartósabb is ha van valami alap az arcunkon, önmagában nagyon halvány, és gyorsan eltűnik 


És a színek, nekem még így fotón is tetszik, de ha élőben látnátok azonnal beleszerelmesednétek :) a vakus képen látható egy enyhe csillogás a sötétebb színen.

Használat: én arckrém vagy alapozó fölé használom, mert így jobban megtapad és sokkal tartósabb is. Az ecsetet csak belemártom és ennyi elég is, szépen eldolgozom a színt, és egy nagyon üde szín kapunk. Rajtam tartós (de a legtöbb pirosító az) még edzés után is a helyén volt, pedig nagyon melegnek és igen erős nedvességnek volt kitéve :) természetesen egy törölköző utáni felitatást-törlést már ő sem bír ki, de egy forró napon sem kell tartanom attól, hogy elfolyik-eltűnik rólam :)! Amióta megvettem (2 hete) csak ezt használom, egyszerűen annyira tetszik a szín magamon, hogy most másra nem is vágyom, ez volt az első barackos pirosítóm, és úgy érzem jól döntöttem! Nyaralásra mindenképpen viszem magammal!


És maga a szín, élőben nem ilyen (világosabb, barackosabb) de ennél jobban nem tudom visszaadni a színt, ha valaki egy tökéletes barack pirosítót keres az nézze meg ezt mindenképpen!

Összességében: akciósan vettem 600 forintért, a leárazásokon (kifutótermék). Semmi hibát nem tudok felsorolni, hiszen az alacsony ár mellé megfelelően teljesít! Attól félek, hogy ha elfogy akkor nem találok ilyen szép színt :) de ez még csak a jövő zenéje, addig is szorgosan használom, mert imádom! Ajánlom nektek is nézzétek meg, mert több színben is kapható :)



Ti vettetek valamit a catrice leárazásokon (kifutótermékek közül) ?



8 megjegyzés:

  1. Jujj ez nekem is kell, még nincs is barackos pirosítóm!!!

    VálaszTörlés
  2. én is a múlt héten vettem meg, imádnivaló barack! :) biztosan lesz "méltó" utánpótlása, ne aggódj! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! :)
    Nálunk nincs Catrice, szerintem tiszta szégyen... így lehet én lemaradok róla, pedig ilyen áron ez verhetetlen.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! Bár mostanában nem tervezek pirosítót venni, mire kellene, addigra már kifutott lesz... Sajnos most nincs a közelemben Catrice állvány, így a kifutó termékekről biztosan lemaradok, ezt én sajnálom, a pénztárcám annál kevésbé.

    VálaszTörlés
  5. de szééép :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. I love Catrice blushers, this one is very pretty.:-)

    VálaszTörlés
  7. Én is megvettem ezt a pirosítót, csak a 030 Pink Grapefruitot! :) Meg vettem egy catrice rúzst (Call The Ambulance) nagyon akciósan, és imádom a színét! :) A blogod is nagyon tetszik, fel is iratkoztam! Ha gondolod kukkants be hozzám is!

    VálaszTörlés