Balea fruity kiss ajakápoló teszt!

Különösebben nem szoktam ajakápoló tesztet írni pedig van vagy 30 darab, de ha egyet kettőt érdemesnek találok, akkor azt nektek is bemutatom :)

És ez most megérdemel egy bejegyzést :)


Ez nemmás mint a Dm saját márkás ajakápolója, egy igazán nyárias illatban-ízben és csomagolásban
Mandarinos édeskés illatú és enyhén citrusos ízű / 350 forint /

Külső: imádom a papírcsomagolás díszítését, nyárias trópusi hangulatú, és pont erre van szükségem mikor egy könnyed ajakápolót vásárolok, hogy felkeltse az érdeklődésemet a csomagolás :) maga a kis stift semmi különöset vagy egyedit nem nyújt. Egyszerű sárga kupak minimális díszítéssel és írással. Ezt is lehetett volna kicsit szebbre jobbra elkészíteni, de nem zavar így sem...

Használat: A boltból kijőve azonnal éreztem a késztetést, hogy közelebbről is megvizsgáljam. Így még az utcán elkezdtem a tesztelését. Könnyen ki lehet nyitni a papír csomagolást, és rögtön hozzá is férünk a kis stifthez, amint kibontjuk szembesülünk a sárgás narancsos anyaggal és a fenséges üdítő illattal. Számomra ez az illat tökéletes a nyári napokra, frissítő citrusos édeskés illata és íze pezsdítően hat az érzékekre, nem színezi be az ajkakat csak egy enyhe fénnyel vonja be azokat. Hidratáló hatása átlagos, a nagyon cserepes ajkakkal nem tudna megküzdeni, de megelőzés szempontjából szuper. És nyáron aki nem szeret szájfényt vagy rúzs hordani, tartva az esetleges kelletetlenségektől, elfolyik-beleragad a hajunk, azoknak nagyon jó választás lehet ez a színtelen kissé fényes alapréteg fantasztikus illattal :)




Összességben: egy olcsó finom illatú ajakápoló, ami megelőzésre szuper. Azoknak ajánlom akik vagy fanatikusok és minden ajakápolót megvesznek úgy mint én :D vagy azoknak akik egyszerre egyet használnak, és jelenleg épp keresési fázisban vannak. Akiknek még nyáron is sűrűn kiszárad az ajkuk azoknak nem hiszem, hogy megfelelne, de a többségnek igen. Tehát aki szereti a friss mandarinos édeskés illatokat az szaladjon egy közeli dm-be :)


Nektek mi a tipikus nyári illat? 
Mi az amiről a meleg napok, a strandolás a fagyizás az eszetekbe jut?

Nekem egyértelműen a kókusz és a citrusos illatok :)


-Rita

2 megjegyzés:

  1. Én nyáron nem nagyon szoktam ajakápolót használni, szerencsére ilyenkor nincs rá szükségem. Max. napozáshoz szoktam bekenni a szám a Sundance (azt hiszem ez a neve, DM saját márkás) fényvédős ajakbalzsamával.

    Nekem szintén a citrusos illatok, illetve a naptej illata azok, amikről a nyár, a meleg, a strand jut az eszembe. :D

    VálaszTörlés
  2. Jól hangzik. :) Lehet, hogy majd megnézem én is.

    VálaszTörlés