Sunset nails!

Imádom ezt a kombinációt, de mivel még! nincs alapozó szivacsom, így nem tudok olyan szép átmenetet a színek között, de ami késik nem múlik :)

Tehát most egy naplementés szivacsos körmöt fogok bemutatni, ami nagyon de nagyon egyszerű :)


Az elkészítés pedig:

A köröm több mint 3 negyedét fehér lakkal "szivacsozzuk" meg :D tehát egy kis szivacsdarabbal ütögessük fel a fehéret, de ne túl vastagon,  akár ellenőrizzük egy tesztpapíron.

Ha megszáradt jöhet egy réteg narancssárga körömlakk a köröm feléig.

Szintén várunk a száradásig, majd a köröm negyedéig felütögetjük a pink színt.

ÉS itt már nem várunk a száradással hanem azonnal egy fedőlakkal vagy mint nálam egy arany csillámosa lakkal átmegyünk rajta, ez azért fontos hogy szépen összemossa a színeket!


Ilyen szép csillámosa fedőlakkot ti magatok is készíthettek, vagy pigmentből vagy pedig szemhéjpúderből, amit átlátszó lakkba kevertek, az a legjobb ha először kis mennyiségben próbáljátok ki, ezután pedig jöhet a körmön a teszt :)



A használt körömlakkok:

Manhattan Loutus effect 156
Essence 93 C´est la vie!
NYC 111 Perpetual peony
Isabelle Dupont 203

Ez egy igazi nyári köröm, szerintem érdemes kipróbálni :)


Nektek, hogy tetszik ?



- Egyébként hétvégén nem leszek, így szerintem a vasárnapi poszt ismét csúszik... Horgoson most van ballagás, virágot kötök, meg szerzek egy két lakkot :) meg varrunk szuper táskákat, ha lesz idő akkor egyet nyomatok ide is nyereményjátékra, ha érdekel titeket. Esetleg szívesen vennék egy két ötletet a táskával kapcsolatban, szín, méret, masni, vagy inkább fodor :) Szóval jók legyetek!


-Rita

5 megjegyzés:

  1. tök jó :3
    fashionparade-fanny.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik :) szép lett *-*

    VálaszTörlés
  3. durván jó! itt van egy meglepi számodra, ha szereted a TAG-eket: http://beauty-and-aikido.blogspot.hu/2012/06/tell-me-about-yourself-award.html

    VálaszTörlés