NYC 536 Murray Hill Meolon és Rimmel Royal Gloss 131 Jelly Baby teszt!

Most két szájfény tesztet hozok nektek, mindkettő megtalálható a drogériákban kedvező áron, én nyáron egyébként is imádom a szájfényeket rúzsokat :)

Először a Rimmeltől az egyik kedvenc szájfényemet szeretném bemutatni, már régebben is vettem egy ilyen szájfényt 121 Yummy árnyalatban és imádom!


Rimmel Royal Gloss 131 Jelly Baby

Külső: imádom a tubusos szájfényeket (meg az ecseteset, meg az aplikátorosat, meg a tégelyeset... mindet) ez egy átlátszó csomagolású darab, láthatjuk a színét, ami kellemes pinkes csillámos. Mérete ideális, kis neszeszerben is elfér. 14 ml tartalmaz, a kupak teteje teljesen azonos a szájfény színével, nekem ez nagyon tetszik! A Feliratok és a külső is nagyon megnyerő, nem kelt olcsó hatást!



Magyar leírás 


Kibontva 



Ilyen gyönyörű a színe, a csillámok pedig aprók és csak közelről lehet látni, kékes fényben csillannak meg!

---

Használat: én gyakran használok szájfényt, és sajnos általában mind a rózsaszín valamilyen árnyalata (utóbbi 3 szájfényem is az) de erről nem tehetek. Ez egy vizes hatású, nem ragadós változat. Pár óráig az ajkakon marad, inni lehet mert viszonylag sűrű és nem kopik le azonnal. Az illata fantasztikus gyümölcsös rágógumi szerű (a másik árnyalatban csak gyümölcs illata van és nem hasonlít erre) Könnyű felvinni és eloszlatni az ajkakon!

Összességében: akciósan vettem 690 forintért a rossmannban több árnyalt is van, teljes áron 1500 forint, de még úgy is megéri :) Fincsi az illata szájfényhez képest átlagosan tartós, nem szárít és szép a színe és a fénye :) Az ajkakon vékonyan felvíve csak egy enyhe rózsaszínes árnylat látszik és a csillogás :) Nyáron tökéletes az illata és az íze is imádni való :) Akciósa árán mindenkinek ajánlom, nem fogtok csalódni :)
---

Most pedig jöjjön a NYC Kiss Gloss 536 Murray Hill Melon szájfénye 


Csillám menetes pinkes árnyalat, azóta már anya tulajdonába került :))

Külső: egyszerű tubusos szájfény, semmi felesleges szöveg vagy minta! Nem csúnya de nem is kifejezetten a kedvencem, ami viszont plusz pont, hogy minden nyc termék (a szájra valóak biztosan) védőfóliában vannak! Ami nem tetszik, hogy a felirat gyorsan lekopik!


Védőcsomagolás 5+


Sajnos a feliratok pár nap alatt lekopnak :S

Használat: kellemes rágógumis az illata, az ajkakon a szín áttetsző vizes, a szín nem kifejezetten érvényesül, inkább enyhe pinke fényt ad, de én ezt nem is bánom :) állaga krémes sűrű, de nem ragadós, ennek köszönhetően tovább fennmarad mint, a vizesebb állagú társai.Olcsó és jól teljesít, nem szárította az ajkaimat, és még edzés után is a helyén volt! Inni lehet vele, de enni nem hiszen a morzsák beleragadnak :)


De a szín gyönyörű 


Összességében: ezt is akciósan vettem 400 forintért de  teljes áron is csak 500 forint, igaz azóta anyának adtam, de szeretnék még venni egy másik árnyalatot! De nem rózsaszín :P:P Ajánlom mindenkinek, de főleg a fiataloknak és akik nem sok pénz szeretnének egy szájfényre áldozni! Sok színben található, átlátszótól a csillámosig minden van :) 


Nektek, melyik tetszik jobban?

Melyik a kedvenc szájfényetek?


-Rita

3 megjegyzés:

  1. jaj, milyen régóta vágyom már egy nyc-os szájfényre... de direkt nem veszek, mert így is amik vannak, midnig elfelejtem használni őket.. :D :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Rimmel tetszik jobban :)

    VálaszTörlés