Max factor Colour Collections rúzs teszt!

Múlt héten vettem 2 darab rúzst, a rossmannban akciósan 375 forintért, nagyon örültem neki, így olyan színeket próbáltam választani ami még nincs :)

Nagyon sok volt még a kosárban viszont csak néhány volt érintetlen, ezek sértetlenül le voltak ragasztva, egyébként volt teszter is, szóval nem tudom miért kellet mindent megnyomorgatni :( a legtöbb csillámos fényes hatású, de volt egy szuper mályvás nude szín is, de nem találtam érintetlen csomagolást :(

A lényeg, hogy most jön a két rúzs :)


A két árnyalat az 510-es English rose és a 859-es Cinder



Csomagolás: fekete műanyag tokban vannak a rúzsok, jól záródik a teteje, belül arany aranyszínű a kis kitekerő (nem tudom van e erre valami szakszó). Ami nagyon de nagyon zavart, hogy háromféle cédula volt ráragasztva, oltárian utálom, mert ha leszedem ragad és fél nap mire lesikálom, ha pedig fent hagyom akkor azért ronda, de nedves vattát tettem rá, ez feloldotta a ragasztót, így egy mozdulat volt leszedni... de ez akkor is rossz! Apró a csomagolás, kis helyen is elfér, nem gyűjti az ujjlenyomatokat viszont a szöszöket igen :)

Használat: Mind a két rúzs azonos állagú és illatú (ami nekem viaszos-erős-kellemetlen) jól siklik az ajkakon, nem szárít, nem folyik el, nem kell attól tartani, hogy kiszökik az ajkakon, sűrű és krémes az állaga, nem ül meg a ráncokban! Tartóssága átlagos, előbb letörlöm mintsem megkopjon, én ajakápolót használok hozzá, mégpedig gyümölcsöset, hogy elnyomja az illatát :) Fényes csillámos a finisük, ami nem áll jól mindenkinek (köztük nekem sem) de egy kevés szájfénnyel, vagy kevesebb anyag felvitelével lehet korrigálni :)



Nagyon pigmentáltak, krémesek egy húzással érhető el ez a szín 


Összességében: akciósan nagyon megéri beszerezni azoknak akik találnak, nem egy különlegesek sőt az illata förtelmes, de ha valaki éppen hasonló színeket keres akkor bizony jó választás, nem szárít, nem folyik el és lassan kopik tűnik el az ajkakról. Szegeden a Kárász utcai rossmannban találtam, egy hete még nagyon sok volt belőle :) Én örülök, hogy megvettem, még barátkozom velük mert nem szoktam meg ezeket a fényes csillámos finisű dolgokat :)


Nektek sikerült beszereznetek akciósan Max Factor rúzst? Hogy tetszik?


-Rita

5 megjegyzés:

  1. Nekem mind a két szín nagyon tetszik!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek a színek is, sajnálom, hogy nálunk ilyen színek nem voltak:(

    VálaszTörlés
  3. Pont ma vettem egy ilyen rúzst, csak más számút ezt az 510-eset is akartam, de csak már felbontott, összebarmolt volt már belőle. Nem értem az embereket, pedig volt Teszter belőle, miért kellett nekik összebarmolni többet. Nekem az illata egyébként nem rossz, emlékeztet még azokra a rúzsokra amiket anno anyukám használt és én titokban csentem el tőle :D Az állaga viszont tök jó, Nekem az is segített, hogy ajánlva volt a rúzson, hogy melyik szín milyen bőrtónushoz illik, mert én ilyeneknél rúzsválasztásnál mindig gondba vagyok, egyébként tényleg túl sok a ragasztás.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a te szádon is jól néznek ki:)

    VálaszTörlés
  5. beautiful colours! xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    VálaszTörlés