Májusi kedvencek!

El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan telnek a hónapok :S de hát mit lehet ellene tenni, éljünk vidáman élvezzük a mindennapokat!

Most mindenkinél eljött az ideje a szokásos kedvences bejegyzésnek, amit én imádok, előszeretettel nézegetem ki mit használt a legtöbbet és miért, nagyon sok információhoz jutottam már így :)

De akkor nézzük meg én miket vettem elő legtöbbször!


A kis kupac, egy közepes neszeszerben kényelmesen elférne :)

Ebben a hónapban, nem is hoztam se haj vagy testápolási terméket, mert más így is sokat írtam a kedvenceimről az elfogytak bejegyzésben, de ha valakit érdekel akkor katt ide!

Alverde minerál alapozó- nagyon megszerettem, lassan 2-3 hónapja használom és nekem nagyon bevált, jó a fedése, közepesen matt, és nagyon tartós, de az illata nem a kedvencem, jobb lenne ha semmilyen nem lenne neki :)

Essence highlighter, egy rózsaszínes és egy arany, ami nagyon jól nézne ki barna bőrön (nekem nincs) de ettől függetlenül mindkettőt előszeretettel használom :)

Szájkencék közül a két új kedvencem a catrice colour bomb rúzs és a makeup factory 35 folyékony szájfény-rúzs amit állandóan használok vagy csak nézegetek, mert ütős színek így nyárra! És itt az én kis kedvencem is az Alterra sensitive ajakápoló amiben már nincs sok!

2 kedvenc szemhéjpúder (egyben highligter és pirosító is) szintén az essencetől van, olcsóak jól pigmentáltak és egy egyszerű nyári sminknek tökéletesen megfelelnek!

Lovely fekete szemhéjtus, verhetetlen, olcsó könnyű vele bánni, és 3 hónapnyi használat után is van még benne, nah ez nem semmi :)

A kedvenc pirosítóm pedig Erzsinél nyert zao bambusztokos darab, jól néz ki és maga a pirosító is tökéletes, nagyon tartós és pigmentált!


2 kedvenc ecsetem a hónapban, az egyik Erzsitől nyert zao pirosító a másik pedig egy nagyon nagyon puha (de csak ez az egy darab) essence ecset amivel satírozni lehet :)


Néhány körömlakk is belopta magát a szívembe, mégpedig az essence 24/7 alaplakkja, amivel akár 4-5 napig is bírják a lakkok sérülés nélkül :) bár kicsit lassabban száradnak tőle sajnos a lakkok... a másik kedvenc nyc 111 perpetual peony nagyon pink vagy fukszia szín, akkor még itt van Adritól kapott kék h&m lakk is ami szintén csodás, gyorsan szárad és nagyon tartós alap nélkül is, valamint utoljára egy csudiklasz nude essence árnyalat 44 modern romance!


NYC 111 perpetual peony 


Circus circus highlighter púder 


Blossom etc multi colour púder 


Zao pirosító, circus circus, blossom, shrimp me up, mystic lemon 


Colour bomb!


3 kiemelt kedvenc pedig:

A colour bomb rúzs
A NYC körömlakk 
Zao bambusz tokos pirosító 


Nektek mi volt a 3 legnagyobb kedvencetek a hónapban?


-Rita

8 megjegyzés:

  1. Nagyon nehéz 3 darabot kiválasztani :D
    Tetszenek a színek amit használsz, és a Zao pirosító tényleg nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  2. ebben a hónapban nem voltam túl aktív etéren, a jól bevált kis dolgaimhoz ragaszkodtam: maybelline affinitone alapozó, oriflame acai bogyós ajakápoló és miss rose pirosító :)

    VálaszTörlés
  3. hú de szép ez a rúzs, nagyon jól áll neked. lehet, hogy én is beruházok rá, annak ellenére, hogy nem vagyok valami rúzsos típus. a körömlakk is csúcs szuper, bár magamon sosem viselném, mert nem vagyunk valami jóba a rózsaszínnel :) én is imádom nézegetni ezeket a kedvences bejegyzéseket. nálam csak holnap kerül és ráadásul ez lesz az első ilyen, nagyon izgalmas :)

    VálaszTörlés
  4. Gyonyoru szine van a keke lakknak!

    VálaszTörlés
  5. hmm a három naaaagy kedvencem volt és marad is xD a BYS-Coral kiss rúzs, Maybelline XXL curl power spirál, és a Face&Body bronzosító paletta :$ de holnap úgy is írok róluk:D

    VálaszTörlés
  6. De kár h nem vettem anno ebből a Circusos cuccból, olyan jól néznek ki :)

    VálaszTörlés
  7. Nálam alapozóból az Essence Make up to match volt a nyerő, valamint az Avon bronzosító gyöngyei és a nagy szerelem, az új 88-as metal mania palettám :-)

    VálaszTörlés
  8. Azért az essence Blossom etc multi colour púderért mit meg nem adnák :(

    VálaszTörlés