Catrice Coolibri teszt!

A napokban pillantottam meg a rossmannban ezt a szuper kollekciót, először egyáltalán nem is figyeltem oda, majd a neten láttam pár tesztet külföldi oldalakon ahol nagyon megtetszettek színek :)

A körömlakkok egyáltalán nem fogtak meg így ezekről semmi érdekeset nem tudok mondani!

Az ajakápoló szintén nem érdemel sok szót, a szemhéjtusból nem volt teszter így nem tudtam meg erről semmit, kivéve hogy arany színű, valamint az arcpirosító zselé is nagyon gáz!

Viszont a "szemceruzák" és a szájfények szerintem nagyon szuperek lettek!

Így velem is hazatért egy egy darab (bár lehet még visszanézek)

Először is pár szóban jellemezném a szájfénynektárt 


C03 Gorgeous Blossom árnyalat 

Külső: Apró, tenyérben elférő szögletes csomagolás, nem túl sok a díszítés így gyönyörködhetünk a csodás korallos pinkkes árnyalatban. Teteje műanyag ami ezüstös fémes hatást kelt, kattanással záródik.Ecsetes applikátorja pont ideális méretű és merevségű, egy húzással elegendő mennyiséget vesz fel, nem kell mártogatni az ecsetet.


Használat: Vizes hatású fényes szájfény, gyümölcsös vaníliás illattal, ami csak a tubusból érződik. Nem ragad mégis érzeni, hogy ott van, sűrű krémes az állaga mely hibátlanul bevonja az ajkakat, egységes a színe így nem kell attól tartani, hogy itt ott összegyűlik vagy elkenődik. Hidratálja puhává varázsolja az ajkakat valamint a fényes hatásnak köszönhetően teltnek mutatja, a képen is látható hogy az apróbb ráncokat is kisimítja.Legalább 4 óráig fent marad, de közben lassan kopik szívódik fel! Inni és még egy kicsit enni is lehet mellette, de természetesen itt nem egy komplett vasárnapi ebédre gondoltam. Egy kis koktél szívószállal vagy akár még pohárból is meg sem kottyan neki. Színe enyhén pinkes korallos, természetesen ez nem egy túl pigmentált darab, hanem egy enyhe fényt adó vizes jellegű szájfény. Nyáron pont ideális!



Telt fényes ajkakat eredményez 

Összességében: olcsó és egy kellemes nyári darab 1149 forint 6ml ami bőven elegendő mennyiség! Tartós kellemes viselet, szuper ecsetes megoldás, könnyű vele dolgozni. Apró kis neszeszerben is elfér. Nem ragad, de nem is folyik el könnyen állaga sűrű krémes.Finise vizes fényes. Én személy szerint imádom, és ajánlom azoknak akik szeretik a szájfényeket, de persze ez nem egy kötelező darab és azt sem gondolom, hogy különleges, viszont az ára és a hatása nagyon jó, így aki szimplán nyárra egy jó szájfényt keres, magában vagy rúzs fölé azoknak tökéletes. Van még narancsos árnyalatban, kékben (nem túl pigmentált, nem kell tőle félni, csak egy enyhe fényt ad) valamint sárgás-áttetsző színben is!

Most pedig jöjjön a szemhéjpúder toll 


Én a C04 Exotica árnylatban vettem meg ami narancsos korallos apró arany mikrocsillámokkal


Külső: Csomagolása egy tollra emlékeztet de annál vastagabb. Jó fogása van, színe megegyezik a púder színével.Tekerős megoldás szerintem nagyon jó.A csomagoláson ugyan az a minta található mint a szájfényen, ezüstösen körbeöleli a tollat.


Nem ennyire narancsos a színe inkább korallos.



De ezen a képen (ami nem saját) jól látható az eredeti szín, valamint az exotica nevű szájfény is ami nem sokban tér el az enyémtől :) !


Ezen a képen jól látható a csillogás és az eldolgozás után is nagyon pigmentált marad a szemfesték 

Használat: Elképesztően pigmentált és tartós, ha megszárad le sem lehet robbantani, de viszont jól ellehet dolgozni, alapnak is tökéletes (természetesen a hasonló színekhez).Nyáron fantasztikus, vízálló, és csak erős szappanos dörzsölés után jött le.Van mér arany, kék és zöld színben is de innen még max az arany az ami érdekel de az is csak kizárólag nyári használatra :)


Nagyon sokáig tartott mire elkentem :) szóval szuper

Összességében: WOW ezt mindenkinek ki kell próbálni, tartós pigmentált és olcsó, nincs mint mondnom róla mert a termék magáért beszél. Egyedül a színválaszték nem a legjobb, hiszen minden darab élénk és vad, így a hétköznapokban kevésbé használható, mondjuk egy jó kis bézs, rózsaszín esetleg lila szín még bőven elfért volna a kollekcióban :) 999 forint 1,64 gramm.


Összedobtam egy 2 perces minket, nincs alapozó rajtam, úgy hogy ezt nézzétek el. Semmi koncepció nem volt, csak kis szerettem volna próbálni, imádom a szájfényt és a szemhéjpúdert is, de pl egy kék szemhéjtussal még tökéletesebb lett volna (de ilyenem nincs) :D


A coolibri kollekció nem rossz, de nem is mondanám túl kiemelkedőnek a szemhéjpúder toll nagyon jó ötlet a szájfény pedig szimplán jó :) ajánlom azoknak akik szeretik az élénk feltűnő színeket a hétköznapokban is, ha valakit még érdekel a szavatosságuk is viszonylag hosszú szájfény 18 hónap toll 36 hónap.


Nektek, hogy tetszik ez a kollekció?
Vettetek valamit?  


-Rita

5 megjegyzés:

  1. A szájfény nagyon szép, tetszik nagyon *-*
    Az a szemhéjpúder toll pedig nagyon jó megoldás.És a színe, wááo. Szépséges mindkettő :)

    VálaszTörlés
  2. Húhúúú hát nem gondoltam volna, hogy felkelti az érdeklődésemet basszus, de mégis ://
    Nagyon szépek, gondolkozom mind2 megvételén, köszi a posztot :)

    VálaszTörlés
  3. mindkettő meseszép, szerintem be fogok szerezni első körben egy szájfényt :)

    VálaszTörlés
  4. A szájfény meggyőzött:) a szemhéjúder-tollra kíváncsi lennék más színben is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöldet említették a leggyengébbnek de még az is szuper :) tehát ez 5+ az csak simán 5 :) kipróbáltam mindent az üzletben, és nagyon jók, az aranynak inkább pezsgő színe van, talán az a leghétköznapibb, és egy kevés barnával kombinálva csodálatos! De érdemes az üzletben szemügyre venni :)

      Törlés