Alverde önbarnító testápoló!

Ezt a testápolót közel 3 hónapja vettem, akkor még úgy gondoltam, hogy én barna szeretnék lenne, de azóta már nincs különösebb vágyam erre :)


Külső: a csomagolás átlagos, nincs vele semmi gond szép és igényes. A termék hátulján találjuk a magyar leírást, használatai utasítással. A krém fehér erős medvecukor illatú, ami másnap is érezhető. 


Használat: alapos bőrradírozás után, a térd-könyök-boka előzetes hidratálása után vigyük fel a krémet vékony rétegben mindenhol alaposan eloszlatva, lehetőleg ezt a műveletet este végezzük, hogy ne keljen várni az öltözködéssel. Mindenhol kenjük be magunkat, ha a hát nem megy kérjünk segítséget (azért hülyén néznénk ki fehér háttal barna hassal) ezután alaposan mossunk kezet de a kézfejre ügyeljünk, nem akarunk átmenetet, a tenyér és az ujjaink belső feléről mossuk csak le a krémet! Ezután jöhet a pihenés, ne kezdjünk el edzeni vagy valami izzasztó munkát végezni, mert a krém még nem fejtette ki a hatását és elfolyhat, foltos lehet!

Arca is tehetjük egy kevés hidratáló krémmel elkeverve, így kisebb az esélye a foltosodásnak.

Első használat után kb egy éjszaka alatt alakul ki egy természetes barnás szín ( a nagyon fehér bőrön) ha ezután több napon keresztül használjuk nagyon csúnya sötét narancsos színt kapunk, ezért én úgy gondolom hogy max 3 napig érdemes használni, utána várni, hogy lekopjon-eltűnjön  a szín, majd kezdhetjük elölről.

Az első este után kapott szín nekem nagyon tetszett, de ezek után egyre sárgább lett. Azt nem tudom, hogy alapvetően egy világos barnás bőrtónuson hogyan viselkedik, de egy nagyon fehér bőrtől ne várjátok el, hogy akár egy hét használat után csoki barnák lesztek.

Nekem kicsit macerás a használata, idegesítő, félek, hogy milyen lesz majd a végeredmény.
Szerintem ez volt az első és utolsó önbarnítós küldetésem :)
A testápolót ami megmaradt átadtam Editnek, akinek egyébként is szép barna bőre van :D

Ha keveset használunk egységesen kopik, de ha több napig kenegettük vele magunkat, akkor bizony itt ott foltos lehet.


Összességében: 1400 forint a dm-ben natúr termék (felesleges és káros adalékanyagoktól nagyjából mentes) az illata erős medvecukorra emlékeztet, ami másnap is érződik. Túl sok használat után narancsos a szín valamint egyenletlenül kopik. Nem hiszem, hogy valaha is próbálkozom az önbarnítós testápolókkal, egyszerűen macerás, és sem az illatuk sem a hatásuk nem tetszik :)

Maga a termék nem rossz, de akinek a fehér a bőre az ne ettől várjon megváltást, viszont akinek egy kicsit sötétebb a bőre azoknak nagyon jó lehet, mert nagyon jól hidratál és náluk nem jön elő ez a narancsos szín!

Aki gondolkodik a megvásárlásán azoknak ajánlom, hogy olvassák át krémmánián a véleményeket!! 


Ti használtok önbarnító testápolót?



-Rita

7 megjegyzés:

  1. Én most az Avon magic tan-t használom, életem első önbarnítója és IIMÁÁDOM! :D (mondjuk én csak lábra, mert ott nem tudok lebarnulni, de ugyan olyan árnyalata lesz mint a saját 'barnulásomnak' )

    Nagyon sép színt ad, nem is foltosodik, igaz én úgy használom, hogy vasárnap-kedd-csütörtökön kenem magam, és így mindig ugyan olyan színem van, nem kopik ki addigra, és narancssárga sem leszek. :) Ami pedig hétvégén lekopik az meg sem látszik :D
    Amúgy nagyon világos bőröm van nekem is!

    Jaaaajj, a legjobb: az illata valami isteni kókuszos, és jobban hidratál, mint egy testápoló!sehol az önbarnítószag, másnap sem, semmikor,ráadásul tele van apró arany csillámokkal.
    *-*

    VálaszTörlés
  2. Én ma vettem egy Dove-ot. Eszméletlenül félek, hogy milyen lesz a végeredmény.

    VálaszTörlés
  3. Én is az Avonét használom ès én is imádom!A Dove nálam nem vált be,foltos és nem szép,pedig én nem vagyok annyira fehér.

    VálaszTörlés
  4. Én újból visszatérek a Dove-re a baleás... hát ... majd írok róla :D de lehet, hogy az Avont megkuksizom:D

    VálaszTörlés
  5. Járt már a kezemben ilyen, de nem használtam:D

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok :) en ma rendeltem az avonbol :) en is felek h. Foltos leszek .. :( soha nem hasznaltam meg.. Most nagyon feher a borom :( de gyorsan barnulok :) mellette szeretnek szolizni..
    Velemeny? Szoli+onbarnito? Szerintetek? Hany naponta kenjem be onbarnitoval? Es hetente hanyszor szolizzak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én a helyedben semmi esetre sem szoliznék mellette és napozni is maximum fényvédpvel, mert a barnaság nem jár együtt a bőr réteg védelméhez (mert míg a naptól úgy barnulsz, hogy azzal védelmet kapsz, a krémtől nem). Úgy gondolom a szolizás alatt a krém csak a bőrödbe "ég" így felesleges, max a szolizás után, de akkor pedig legalább pár hétig ne szolizz míg a krém a bőrödön van. :) Remélem tudtam segíteni.

      A foltosodás elkerülése végett alapos bőrradírozás, szőrtelenítés (lábon) hatásos lehet előtte vékonyan más testápolót is használhatsz így könnyebb lesz eloszlatni.

      Törlés