Vasárnap!

Hétfő van az igaz, de valószínűleg mindenki otthon dekkol, vagy pihen vagy napozik :D

Tegnap közbejött valami, nem volt net... sőt a héten még a memóriának is lőttek a gépben, így vissza kellett vinni de van rá 10 év garancia csak sajnos legalább 2 hét mire megvizsgálják amit mi már most is tudunk, de nem gond, vettünk gyorsan egy 1 gigásat, hogy legalább elinduljon a gép, hát ez pont elég a winnek, szóval semmit nem lehet rajta csinálni... de mivel S nincs itthon így betámadtam a lapost! ( de am kaptunk költsön még  egy gigát szóval jó lesz minden)

Azt hiszem ennyi lenne a szomorúság most pedig mega-giga képes bejegyzés, nagyon jól telt ez a hét szóval lesz miről mesélnem :))



A hét elején láttam meg, hogy nyertem Erzsinél a születés napos játékon, másnap már meg is érkezett a csomag.

Egy fekete kis dobozt kaptam kézhez, amikor kibontottam, leginkább a glossyboxra emlékeztetett, kis apróságok, benne az a bizonyos fekete papírcsíkok töltőanyagnak.


Mindent alaposan szemügyre vetettem és percekig csak fogdostam őket.


Ezeket mind a nyereményemen felül küldte, a szájfényt pedig külön tudta, hogy szeretni fogom mert említettem egy kommentben, hogy ez az árnyalat az egyik kedvencem :)) 


A nyereményem nem más volt mint az Olasz bio minősítésű Zao pirosító bambusz utántölthető tokban és egy szintetikus pirosító ecset!

A pirosítónak egy kis vászon zsákja is van melyben könnyen lehet szállítani :)

Mindkettő kiváló minőségű. A pirosító nagyon pigmentált matt hatású, leginkább nyáron fogom bronzosító helyett vagy gyanánt használni. Amióta megékezett csak ezekhez nyúlok, az ecset tömött puha, nagyon szépen lehet felvinni vele a festéket, egy szőr sem hullott ki még!


Alap nélkül egy két húzással ilyen eredmény érhető el


A csomag megérkezése után azonnal készítettem vele egy sminket, a szájfényt a pirosítót illetve az ecsetet használtam. A szememre egy bronzos barnás púder került egy tusvonallal kiegészítve.

Egyszóval öröm volt kibontani megvizsgálni a termékeket, imádok csomagot kapni, főleg ha ennyi meglepetés lapul benne :)


De nem csak egy csomagocskát kaptam a héten, meglepetésemre Edit is átadott egy kis rózsaszín zsákot melyben ez a paletta a körömlakk és egy nagyon fincsi málnás gumicukor lapult, pár pillanat alatt lesett, hogy ma van a névnapom, Szerbiában ezt egyáltalán nem ünnepeljük az én családomban így nem is számítottam erre :)


Okés kicsit belemásztam :D

A lényeg, hogy  nagyon tetszenek ezek a természetes bronzos barnás árnyalatok, viszonylag sok ilyen színem van de nem kell attól tartani, hogy véletlen nem fogom használni :)


Alapozót használtam alá, nagyon pigmentáltak, krémes puha állagúak, és viszonylag tartósak. A pirosító nagyon hóka ezzel nem is próbálkoztam tovább, egy kicsit azért látszik a kezemen.


Szívecskés névnapi eper :D


Egyik az enyimé a másik a a a az is nekem kellet volna :D de azt már nem szabad 


Ez pedig nem más mint almás ananászos epres krémes gyümölcsleves ananászos sorbettel ez isteni finom volt!


A tesztelni valók először is az asztalon várakoznak, itt elemzem őket :D


Vásárlás: tusfürdő elfogyott és már akkor tudtam hogy ezt akarom megvenni de nem volt épp a polcokon, így egy héttel később tudtam beszerezni. Illata isteni, de sajnos leginkább a flakonban érezhető ennek ellenére imádom mert nem szárít és ez a kellemes lila szín nagyon tetszik

Vettem egy ecsetet is mert egy elveszett a készletem közül, és nekem szükségem van ebből 3 darabra, egy a világos színekhez egy a sötéthez és eggyel satírozok. Kb hetente mosom az ecseteimet addig nem igazán zavarnak, max egy nedves törlőkendővel áttörlöm őket.

És vettem egy nagyon szép színű (neon fukszia) nyc lakkot ami állítólag 7 napig fent marad a körmökön, állítólag... mert egyébként max 2 napig, igaz nem használtam alap és fedőlakkot (majd legközelebb) de ez így nagyon gyenge, szín állag száradás viszont 5 csillag!


Ennél pinkebb, de szerintem nyárra nagyon jól néz ki!


A héten egy hatalmás szájravaló bejegyzéssel találkozhattatok, aki nem nézte volna meg az itt teheti meg ----> Poszt 


Az új kedvenc make up factory 35 


Ultra tré kép, de a szoknyát anya varrta és imádom :)))


Kacatok, minden összedobálva :D


illatok 


Hídivásár, isteni jégkása, majd otthon elkészített tökipompos 1000 forintból 5 fő részére, míg a vásárban egy kb 10x7 centis darab 700 forint XD jó vicc :D


Szóval nagyon jó volt ez a hét, ismét szorgosan mentem edzeni.
A jövőhétre várok pár csomagot, szóval megint lesz boldogság :D

Kedden vagy is holnap pedig mehetek fogorvoshoz :D ez kevésbé boldogságos, már csak anyagilag is :D:D


Remélem tetszett ez a hosszabb bejegyzés!
Érezzétek jól magatokat még ezen a napon, mert holnap újra kezdőik a mókuskerék...


-Rita

7 megjegyzés:

  1. Ennyire hülye lennék, vagy eddig tényleg nem említetted, hogy Szerbiában élsz?:) A pirosító brutálisan néz ki, ahogy pigmentál *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem élek ott már, a középsulit itt kezdtem és közel 5-6 éve itt is vagyok Szegeden, csak gyakran haza látogatok a szüleimhez meg a két "kisebb" tesómhoz, mert a bátyám szintén szegedi :D

      Törlés
  2. Wáá tökipompos <3 Anyud nagyon csini szoknyát varrt neked ^^ és jól is áll :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szépen a lakkok! Milyen minőségű a Butterfly lakk? tudsz már nyilatkozni? :) Az az NYC lakk pedig gyönyörűűű *-*
    anyud tényleg csini szoknyát varrt!

    VálaszTörlés
  4. Szuper bejegyzés, nagyon jó képek! :)
    A bevezetőben említett dolog persze nem túl jó, de remélem hamar megjavítják! :)

    VálaszTörlés
  5. Mennyi szépség Erzsitől *-* és gyümi leves:$ milyen jól esne most :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszett ez a bejegyzés, nekem csak egy NYC lakkom van, az ezüst, de az is 2 napig bírja, fedőlakkal 3 napig... Szóval nekem az akkora csalódás volt, hogy azóta még csak a közelükbe sem megyek.. :(

    VálaszTörlés