Vasárnap!

Sziasztok, előre szólok hót sötétben pötyögök ágyból fekve éhesen, szóval lehet hogy még a szokásosnál is több hibát vétek :D

De a lényeg, hogy részemről átálltam a nyári időszámításra, így megírtam az ehhez tartozó kívánság listát is amit reggel fogok közzétenni és még aznap a tavaszi lista sikereit is szeretném lejegyezni :)

A lényeg hogy itt a jó idő, napsütés, fagyi, rövid szoknyák és az éjszakai séták ideje...


Imádok turizni, most legjobban a vállfás kilós turik jönnek be, de a darabárasokban is jól érzem magam :)

Imádom ezt a rövid aljú farmer kabátot, mindössze 500 forint volt, és 1000x jobb mint amiket kinéztem h&m-ben vagy a hasonló üzletekben, igazi farmerből van nem a gumis puha vacakból, van súlya tartása tehát egy minőségi darab, és nem kellet kiadnom érte 8000-12000 forintot, szóval siker :)



carte d'or csoki és pisztácia eper darabokkal :)

Ha már a jó időnél tartunk, imádom a fagyit, ezen a héten minden nap ettünk egyszer kétszer :D az oka egyszerű itt vendégeskedett S. 3 éves unokahúga akivel minden nap mentünk valahová és hát gyerek sétáláshoz dukál a fagyi amivel ultra módon leeheti magát :D



-Mosolyogj!
-Íííííígy jóóóóóó...
-Igen!
:)


Ha már Rozinál vagyunk, tudni kell róla, hogy póni, scooby doo, fagyi és Rita valamit S. rajongó :D

Ez annyit takar, hogy reggeltől estig velem akart lenni pónikat nézve közben fagyizni :D


Ha már velem akart lenni gondoltam megtanítom pizzát sütni, jól nyomja a kiscsaj :)


Leginkább a pocijába :D


Közös alkotás túrós kapros-sonkás-hagymás-mozzarellás-sajtos... finooooom :D


Otthon kreatív kedd készítése közben, minden szét szoktam dobni az ágyon :)


Ez pedig az udvaron készült, itt nyáron szép lugas lesz, imádok falun-otthon lenni, szerintem nekem ez az igazi közegem ami az "otthont" illeti, de az tuti, hogy valami nagy város közelében szeretnék élni, hogy ne érezzem magam túl külviláginak :)


Nemrég vettem ezt a kókuszos napozás utáni zselés testápolót, ami enyhén csillámos és hűsíti a bőrt, csúnya alkohol rögtön az elején kacsintgat de az illata miatt nem tudtam ott hagyni, ha nem is használom el mind, de tuti szaglászni fogom, 900 forint a dm-ben!


Tegnapi alkotás :)


Ez pedig múltkor a húgom csinált :) kivi (L)


Ennyi lett volna a vasárnap poszt remélem élveztétek!

Szuper volt a hét Rozikával :) a sok fagyival, azzal hogy mindenki itthon volt, egész héten csak mókáztunk, ezért is volt olyan kevés bejegyzés, de hát ezekért a pillanatokért érdemes élni!

Innen pedig szeretnék boldog anyák napját kívánni minden illetékesnek, legfőképpen az én szerető édesanyámnak és nagymamámnak akiket nagyon szeretek :)

-Rita

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép körmöket csináltál! A kajákról meg már inkább nem is beszélek, lehet nem esténként kéne ezeket a bejegyzéseket megnéznem , felfalnám az egész hűtőt :D

    VálaszTörlés
  2. de aranyos :))) kis vigyori :)))

    VálaszTörlés
  3. A körmök nagyon szépek! A többit inkább nem kommentálom, mert még megkívánom a fagyit és a pizzát is... pedig nemrég ettem :D

    VálaszTörlés
  4. de édes a kislány:))) szerettem ezt a postod ismét:)

    VálaszTörlés
  5. de kis hangulatos képek! :) nem csoda hogy veled akar lenni a kis tündér, csodajó dolga van :D a kivis köröm állati jó lett,ügyi a húgod :)

    VálaszTörlés
  6. Az elsőőő köröm *-* gyönyörűűű <3 és cuki kislány :$

    VálaszTörlés
  7. Köszi mindenkinek! :)) Aranyosak vagytok, imádom olvasgatni a kommenteket mindig jó kedvem lesz tőle :)))

    VálaszTörlés