Sun Dance Aprés Fluid, napozás utáni testápoló fluid teszt!

Közel egy hónapja vásároltam ezt a terméket a dm-ben, az oka, hogy imádom a kókusz illatot :)

Nem szoktam túl sűrűn napozni és eddig nem is használtam semmi különlegeset utána, ezt sem kifejezetten azért vettem.

De most lássuk is a tesztet!


Külső: Limitált kiadás! 200 ml flakon kék fóliás csomagolásban, aminek nyárias dizájnt adtak, alul a jobb sarokban láthatjuk a bizonyítékot a kókusz illatra :) A kupak jól záródik, magyar leírás található rajta! Szavatossága: 2014. 07
Maga a krém ami inkább nevezhető zselés folyadéknak, mert a bőrrel érintkezve folyékonnyá válik és csak úgy siklik a bőrön, apró arany csillámokat tartalmaz, ami távolról nem túl domináns nem kelt vámpír hatást, mert felvitel közben a legtöbb megtapad a tenyéren, így csak minimális mennyiség marad a bőrön. Ide sorolnám még a legfontosabb tényezőt az illatot, hűsítő mentolos kókusz, mely néhány másodperc alatt átvált és csak a kókusz marad. Aminek én nagyon örülök!


Használat: Nagyon kevés is elég belőle, mert könnyű eloszlatni a bőrön, pillanatok alatt beszívódik, hűsítő hideg érzést biztosít, ami napozás után igazi felüdülés lehet a bőrnek, igaz ez a kellemes érzés csak pár másodpercig tart. Nem ragad, felvitel után csak az illat és a csillámok maradnak, ami egy szép barna bőrön nagyon jól mutat! Az illata tartós, nem hidratál de nem is szárít.



Ilyenek a kis csillámok :)

Összességében: ez a napozás utáni kis fluid kedvező áron megtalálható a dm-ben (800 forint) jó az illata és kellemesen csillog, de nagy hatást ne várjunk tőle, igaz nem szárít de nem is hidratál, azoknak ajánlom akik szeretik a kókusz illatot és szeretnének a nyári napfényben egy enyhe csillogást! Napozás után nem hiszem, hogy ez a legjobb anyag ami a bőrre kerülhet, ajánlom inkább az aloe vera tartalmú napozás utáni krémeket, pl Alterra (1400 forint)
Az biztos, hogy elhasználom de nem valószínű, hogy valaha is újra veszem :)


Ti használtok valamit napozás után?



-Rita


1 megjegyzés: