Summer wishlist!

Hát őszintén én minden évszakot imádok, most hogy közeleg a nyár egyre jobban bezsongtam, amikor a hideg tél a karácsony jön, már akkor is tűkön ülök :) úgy látom nekem minden hónap minden évszak tökéletes!



De a lényeg, hogy többé kevésbé teljesítettem a tavaszi kívánság listát (erről majd bővebben) így eljött az ideje, hogy megírjam a következőt, még pedig a nyárit, én imádok lista alapján vásárolni, keresgélni a megfelelő példányokat, de igaz még még mindig van olyan, hogy olyasmit veszek amire semmi szükségem :( de legalább ez max havonta 1x csúszik be!

De nem is húznám tovább az időt, nézzük mire is vágyom én olyan nagyon :)


1. Korall-pink rúzs, ezt krémmánián láttam meg (a kép is onnan van) hát szerintem iszonyatosan szép, 1190 forint, szerintem ő lesz az első amit beszerzek, lányok ajánlom nektek is, hogy nézzétek meg... de hagyjatok nekem is :D


2. Sleek paletta, ha már a sminktermékeknél tartunk akkor szeretnék 1-2 sleek palettát, az első OSS-ben már több szín is a végét járja és nagyon meg vagyok vele elégedve, hogy más palettát is ki szeretnék próbálni, valami vidám színeset (nem szeretem a sötét színeket)!


3. Egy normális futó-edző cipőre is szükségem van de eddig sajnáltam rá kiadni több tízezer forintot, de mivel érzem a bokámon és a térdemen is, hogy ez nem lesz így jó, így nem maradt választásom, hamarosan vennem kell egy pár cipőt, lehetőleg jó kis csajos színeben :D


4. Igen egy lapos szandinak is örülne a kis lábacskám, a fent láthatóak közül mindent elfogadnám :)


5. Nyári ruhák, nadrágok, színes vidám pólók, megtaláltam a szuper zsákmányolós üzletemet (háda) így tudom hová kell mennem :D


6. Egy széles karimájú kalap, húú hát ez most ismét egy óriási nagy kedvenc, egyet felpróbáltam és szerintem jól állt, szóval próbálok egy olcsóbb változatot keresni valami ázsiai ihletésű üzletben, olyan különleges érzés kalapban lenni, még soha nem voltam benne utcán de tök jó lehet egy óriási napszemüvegben lenge hosszú ruhában... aww!


7. Ékszerek, hajba valók (kis virágok), karkötők stb, most jelenleg jobban tetszenek az ékszerek mint a smink cuccok szóval ezekre koncentrálok, szeretnék valami türkizszínűt, valami kis virágosat rózsásat...nah de majd kiderül :)



8. Fürdőruha, és fürdőruha kompatibilis alak, nincs nagy gáz de jobban szeretnék 5-6 kilóval könnyebb lenni . Már kinéztem egy fürdőrucit a h&m-ben nah persze ez volt a legdrágább sötét kék csipkés, a felső 4000 forint az alsó pedig 2500 forint. De szeretnék egy színes vidámat is most elég széles a kínálat a h&m-ben 1290 forintért, de szerintem ritka szar a szabásuk... de megmutatom a kéket amit kinéztem és fel is próbáltam awww olyan jóóó :)


Ez lenne az, a felső nagyon előnyön az alsó pedig hihetetlen szép :) remélem akkor is lesz még belőle mikor én megyek vásárolni!




9. A legfontosabb, együtt nyaralni a szerelmemmel, 4 év alatt még egyszer sem sikerült :D:D nah de majd most, annyira szeretnék elmenni vele valahová, de nagy valószínűséggel Görögország lesz, nem szeretnék semmit elkiabálni, mert ha ez nem jön össze akkor eskü szomorú leszek :D

És ugyebár ez 9 dolog amit kívántam a 10. pedig egy szabadon választott "drágább dolog" ami nagyon megtetszik, vagy pedig a húgom születésnapi ajándéka, mindegy is... nem ez a lényeg!

Az előző listát, majdnem tökéletesen teljesítettem de azért becsúszott egy két dolog amire nem volt szükségem, így ezentúl erre még jobban figyelek!

Természetesen, olyan dolgot meg lehet venni ami elfogyott, de halmozni nem szabad, ha van egy fél doboz tusfürdő, és az üzletben éppen akciós, akkor vegyük meg és előbb használjuk el a felbontottat, és ez igaz bármilyen más termékre is!

Ugyebár elkezdtem a felhalmozott termékek felhasználását és ezt szépen dokumentálom, azt kell mondanom szuper jól halad a dolog, büszke vagyok magamra, öröm a kis kosárba nézni ahol sorakoznak az üres flakonok, tégelyek, mindenkinek ajánlom ezt a módszert!

Délután jön a tavaszi lista, minden beteljesült darabjával!

Nekem egyébként ez lesz a 4. listám, tavaly ősz óta készítem, nagyszerű érzés, van egy szép füzetem oda is bele vannak írva, rajzolva a "kívánságaim" tudom gyerekes de én így szeretem!

Én leginkább olyan dolgokat írtam fel ami nem "luxus" dolog szimplán hétköznapi termék, talán a nyaralás az ami nem mindennapi, de 4 év után szerintem ezt megérdemeljük!

Kíváncsi vagyok ti mit kívántok, mit szeretnétek megvenni már régóta, vagy mi az amire szükségetek van?


-Rita

17 megjegyzés:

  1. én is sok mindennel egyetértek a listán :D Én ma megyek a Hádába, remélem össze tudok szedni egy elegánsabb rucit magamnak, mert most arra lenne szükségem :) Ja, meg egy alkalmi magassarkúra.

    VálaszTörlés
  2. nagyon hasznos dolgokat kívántál! ;)
    Az a rúzs *-*
    A paletta is csodaszép, én sem szeretem a sötét színeket! :P

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a lista, nekem is hasonló dolgokra lenne szükségem.
    Mostanában én is több ékszert veszek, mint sminkcuccot. :D

    VálaszTörlés
  4. Hú, innen mindent elfogadnák, főleg Sleek palettákat és sok-sok Catrice rúzst :D De a többi is jöhetne, shortok, laza pólók, ékszerek, szandik... kalapom már van :o)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép dolgokat válogattál össze :) Szandál terén van egy jó kis üzlet a Jászai mari térnél, én tavaly akciósan ott vettem 2500-ért egy hasonlót, mint az első. A kalap nagyon jó (de ha a metróhoz mész, a mozgólépcsőn fogd a fejedre, tapasztalat :D), meg a fürdőruhák is. :)

    VálaszTörlés
  6. Sleek paletta és pár ékszer meg nyári felsők kellenének, illetve a már meglévő rövidnadrágok átalakítása ha sikerül, azokat nem kell venni :]
    Szerintem tök jó dolog listát írni, én régen is mindig felírtam egy papírra, mit szeretnék.

    VálaszTörlés
  7. Én a határidőnaplómba írtam a dolgokat és ott huzgálom ki őket, nekem sincs már túl sok, a tökéletes fürdőruhával viszont nagy bajban vagyok, na meg a kompatibilis alakkal is :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem te meg csak hülyéskedsz a tökéletes alakkal kapcsolatban, mert ha nem akkor szerintem itt lincselés lesz, és nem csak az én részemről!!! :D:D

      Törlés
  8. A rúzsba beleszerettem, a fürdőruci meg csodás! Én is ott néztem, de érdekes módon a 34-es kicsi volt, nagyobbat meg lusta és mérges voltam próbálni, így a Gate-ben vettem meg a fürdőrucimat :) Remélem, összejön nektek a hőn áhított nyaralás! :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Rita!

    Kérlek áruld el, mi a Catrice rúzs neve! Köszi!

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  10. A rúzs nagyon szép!!
    A Westend Rossmannban nem volt már pénteken, én a Wesselényi utcaiban vettem!

    VálaszTörlés
  11. Én a Seelk palettából szeretnék rendelni, csak jó véleményeket olvastam róla, ideje lenne kipróbálni :)
    Egy pink-korall rúzst is szeretnék de amit eddig próbáltam förtelmesen állt :(
    Meg szeretnék 1-2 pamut maxi ruhát.

    VálaszTörlés
  12. A rúzst én is megvettem, pénteken délelőtt még szinte érintetlen volt a Catrice állvány a Westendben. Amióta megvettem, csak ezt használom. Nagyon szép színe van, nem szárít és szerintem mindenkinek jól áll.

    VálaszTörlés
  13. Nem túl neonos ez a rúzs? Tetszik, csak nem tudom mennyire ad természetes finist.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem matt a hatása újjal felütögetve nagyon természetes hatást lehet vele elérni, többen mondták hogy egyáltalán nem szárít így a mattsága ellenére nem hangsúlyozza ki az ajak hibáit :) ki kell próbálni a boltban a kezeden megnézni az árnyalatát, hogy volt e már hasonlód, több kép is van fent a neten ahol láthatjuk akcióban a rúzst :)

      Törlés