Oasap rendelés!

Közel egy hónapja nekem is feltöltötték az egyenlegemet 30 dollárral (ami ebben a webshopban nem sok mindenre váltható) amit szabadon elkölthettem arra amire csak akarta, de sajnos hetekig tartó nézelődés alatt sem találtam semmi jót, igaz voltak szép táskák de azok nem itt kezdődtek :D

Végül 2 ékszert rendeltem, mondván ezekkel csak nem tudnak mellé lőni, bár azt tudni kell, hogy ezek a darabok konkrétan megvásárolhatóak az ebayen is fele ennyiért (nem fele hanem tized ennyiért), igaz hosszabb a kiszállítás, és kell hozzá egy kis jártasság, de nem lehetetlen!

A lényeg ha már ingyen van, akkor ki kell használni a lehetőséget :D az első alkalommal rendelt táskám azóta is kitűnő állapotban van, pedig minden nap abban viszem az edző felszerelésem :) szóval az szuper vétel volt!

Tehát megrendeltem a két kiszemelt ékszert és kb 1 hét alatt meg is kaptam, sárga buborékos borítékban és még külön egyesével csomagolva.


Az egyik kiszemelt darab egy fülre akasztható fülbevaló-ékszer, amin kis láncos díszítés van. 
Több színben is kapható de a fekete mellet döntöttem.

Kb 4 évvel ezelőtt kaptam egy ilyet anyukámtól csak ezüstben (jó drága is volt) és az egyik koleszos ismerősöm elkérte bulizni... és el is veszítette. Szóval már előtte is hordtam ilyet és tudtam, hogy szeretni fogom!

Jól illeszkedik a fülhöz, nem esik le, nem tör vagy nyom, pont megfelelő. A lánc és a kis díszek is hibátlanok.
Egyedül az árát sokallom 20 dollár ami 5000!!!! ezer forintnak felel meg kb, hát az ziher, hogy ennyiért nem venném meg, mert ebayen fent van kb 1 dollárélt :D

De az biztos, hogy nagyon szép és vagány darab, nem sok mindenkin látni ilyet :)
Szóval akinek megtetszik, az tudja honnan rendeljen!

Itt tujátok megnézni az oldalon, igaz nagyon pixelesek a képek és a hölgy füle is elég amorf, de úgy látszik erre nem adnak :D



Pont jó a hosszúsága, szép sorban vannak a díszek :)



A másik darab egy karkötő, ami egy kicsiben eltért a honlapon látott változattól. Ugyebár a színt nem is néztem, mert az alap, hogy nem olyan, szimplán nem olyan a mintája az egyik kis karikának!
De ez nem gond.

Ránézésre nincs vele semmi gond, sötét bronzos-arany,  fekete festéssel, de ha jobban szemügyre vesszük akkor láthatjuk az illesztéseknél lévő csúnyaságokat, ami azért nem egy szép látvány. Nem feltűnő, de nem is egy igényes darab. És ezt is meglehet rendelni az ebayen 1 dollárért, és akkor nem is bánná az ember, hogy egy kicsit hibás itt ott, de azért 10 dollárért (ami közel 3000 forint) nagyon necces!

Itt tudjátok megnézni az oldalon, ahol látszik az eltérés, és az igen rossz minőségű kép is!





A bizonyos csúnya illesztése 


Egyébként egy aranyos kis karkötő (lenne), több más hasonló színű karkötővel hordom és nagyon jól mutatnak fehér felsővel :)


Egy méretben kapható, de tökéletes az én kezemre, könnyen feljön de nem esik le, túl vékony csuklóra lehet nem lenne jó!




Szóval összességében, ingyen volt, tetszik, a fülbevaló különösen jó, de a karkötőt is gyakran fogom hordani . Az biztos, hogy ezért ennyi pénzt nem adnék, remélem ezt ők is észre veszik és elgondolkodnak, hogy van e így értelme árulni, vagy esetleg ingyen a bloggereknek eljuttatni, akik ugyan így sokallják az árat!


Mi a véleményetek, az ékszerekről? (tudom senki nem adna érte ennyit)
És mi a véleményetek az oasapról, van értelme ekkora összegekért ilyen minőségű termékeket árulni illetve osztogatni?


Örömmel fogadom, ha ismét feltöltik az egyenlegemet, ismét szívesen vásárolok tőlük, hiszen gyorsan és biztonságosan megérkeznek a termékek, és ha olcsóbbak lennének az árak még magam is vásárolnék tőlük!



-Rita

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a fülbevaló, még nem is láttam, hogy ilyenük is van! Kár, hogy felénk ilyet egyáltalán nem árulnak, szívesen be'spájzolnék' belőlük pár darabot :D

    VálaszTörlés
  2. hú ez a fülbevalós dolog nagyon vagány :) szép vagy nagyon! :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon nagyon tetszik ez a fülbevaló :)

    VálaszTörlés
  4. jó a fülbevaló, már hallottam róla, de boltban sose láttam :) és ht igen drága :$ de ha ingyen van... ;)

    VálaszTörlés
  5. De jó ez a fülbevaló :)) Nekem is ilyen kellene, mert nincs kilukasztva a fülem :D

    VálaszTörlés
  6. A legjobbat hoztad ki a pénzből :P

    VálaszTörlés
  7. Nagyon vagány ez a fülbevaló és tök jól áll Neked! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vagány a fülbevalód, jó dolgokat választottál:)

    VálaszTörlés
  9. én is ezt a karkötőt rendeltem meg :))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon vagány a fülbevaló, és tök jól áll!!

    VálaszTörlés
  11. úristen, de jó! imádom ezt a fülbevalót:) illik hozzád!:D
    lehet, hogy ebayen nézek én is valami hasonlót, hátha!:D

    VálaszTörlés
  12. Istenem, annyira gyönyörű az a fülbevaló! Nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés