Catrice colour bomb rúzs!

Kb 2 hete vásároltam a Catrice limitált kiadású matt korallos-pink rúzsát, amit igazi nyárias színnek tartok és úgy gondolom mindenkinek jól áll, mert könnyű az intenzitását beállítani, így akár ujjainkkal felütögetve egy nagyon világos kellemes színt kapunk, míg magával a rúzzsal vagy pedig egy ecsettel felvíve egy intenzívebb hatás érhető el!

Nagyon örülök, hogy sikerült beszereznem mert nincs hasonló színem és mivel nyáron általában napszemüvegben vagyunk nem érdemes (mert úgysem látszik, vagy lefolyik) nagyobb hangsúlyt fektetni a szemeink hangsúlyozására, inkább az ajkak kerülnek előtérbe :)


Külső: Már megszokhattuk, hogy a catrice rúzsai nagyon igényesek minőségiek, most is egy masszív fémdobozban(?) vásárolhatjuk meg a kiszemelt rúzsunkat. Mivel ez egy limitált kiadás különleges mintát is kapott, azt konkrétan nem tudom, hogy mit ábrázol, de kis kacskaringós nonfiguratív rajzocska.


A kis színes papír nagyon hasonló az eredeti színéhez, így ha fejjel lefelé tartjuk akkor tudni fogjuk, hogy mégis milyen árnyalat!








Egy két kép a színről sajnos nem igazán tudtam az igazi színét lefotózni de legközelebb a vakus képen látható árnyalat-valamint a szövegnél használt szín az ami közel áll.

Használat: nincs semmi illata, amit én nagyon díjazok, az állaga kemény de jól pigmentált. Ez egy matt szín ettől függetlenül engem nem szárít, de ha valakinek gondot szoktak okozni ezek a rúzsok az mindenképpen használjon alá ajakápolót, bár így fényesebb lesz a végeredmény. Tartóssága átlagos 2-3 órát mindenképpen kibír ennél tovább pedig nekem nem szükséges, mert vagy eszek vagy iszok és akkor egyébként is újra festem ha szükséges.




Összességében: Egy nagyon szép nyári szín kedvező árért (1149 forint), kellemes állaggal és megfelelő tartóssággal, úgy gondolom jó befektetés akiknek nincs hasonló színük és szeretnék kipróbálni! Engem nem szárít, de egy kis ajakápolóval vagy szájfénnyel megbolondítva akár még jobban is néz ki! Részemről ajánlom a megvásárlást, a kollekcióban található még egy nude és vörös árnyalat is!

Vásároltatok valamit a Revoltaire kollekcióból ?
Elégedettek vagyok?

-Rita

12 megjegyzés:

  1. Jajj de jó színe van :)
    Szerintem is teljesen jól passzol hozzád :D

    VálaszTörlés
  2. Ne csináld ezt velem :D Most tudod mennyire szeretném jaj :D amúgy jól áll, szép vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :P szerintem csapj le addig rá amíg van, mert nagyon jó :)

      Törlés
  3. nagyon szép ez a szín, sztem én is meglesem ma, hátha :)

    VálaszTörlés
  4. Ha ez tényleg ilyen gyönyörű, akkor veszek egyet :o

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Miattad vettem meg, mert rajtad is istenien néz ki :D:D és napokig visszajártam megnézni a képet :P

      Törlés
    2. Az vicces, mert én meg a tiédre járok vissza :D

      Törlés