Márciusi kedvencek!

Ez már igazán tavaszias hónap volt, a téli kabátokat bezsákoltam és eltettem a szekrény mélyére :)

A színek terén viszont egyáltalán nem mozdultam az élénk vidám színekhez, ami azt illeti egyetlen egy (nah jó vagy még talán kettő) szemhéjpúdert használtam azokon a napokon amikor sminket készítettem :)

Így a következő hónapban vagy is most :)) szeretnék jobbnál jobb és vidámabbnál vidámabb sminkeket készíteni, mert egyrészt imádom az áprilist, ilyenkor van a szülinapom és egyébként is ha már összevásároltam ennyi színt akkor legalább használjam is :)

De akkor lássuk is mik voltak a kedvenceim az elmúlt hónapban :)


Végül is nem túl sok terméket használtam, ezek majdnem mind beleférnek a neszeszerembe (jó a testápoló parfüm gyertya nem :))


Orfilame wonder lash szempillaspirál: szilikonos kefe, melynek az egyik oldalán hosszabb a másikon rövidebb sörték találhatóak, intenzív fekete színe van, szép pillákat varázsol és nagyon tartós!

Lovely szemhéjtus: könnyű használni, szép fekete szín és nagyon olcsó, ezt majdnem minden nap használtam és imádom :)) teszt itt!

Essence sun club bronzosító: még a leárazásokon vettem, és imádom mind a két szín. örülök hogy már süt a nap így olyan jó érzés egy kis bronzosítót használni (igaz fehér vagyok) mert a napfényben gyönyörűen csillog (fénylik inkább)

Essence holografikus mono mystic lemon: gyönyörű színe van és ezt használtam a legtöbbet a hónapban a szemhéjamra, tartós még alap nélkül is, nagyon kellemes tavaszi szín nem hivalkodó de még is szép fénye van amitől nem túl snassz az egész :) lehet beszerzek még pár essence monot :)) teszt itt!

Essence korrektor: azt hiszem több hónapja mindig a kedvencek közé sorolom ennek igen egyszerű a magyarázata imádom :) teszt itt!

Essence új ecsetek: 2db vettem belőle kb egy hónapja azóta máshoz nem is nyúlta, nem kimagasló a minősége de nekem megfelel, könnyű vele felvinni a szemfestéket legyen az krémes vagy por állagú, mivel elég lapos, az alsó szempilla tőhöz is könnyedén lehet vele színt felvinni, 400 forintért igazán jó darabok!

Essence régebbi púderecset: a kis puhaság, hát megveszek érte, a bronzosítóhoz használom, nagyon puha, és könnyű vele felvinni a színt az arcra, kis helye is elfér és cuki a színe :)

Rimmel Royal Gloss: incsi fincsi gyümölcsös illat íz, kellemes vizes hatás, egyáltalán nem ragad, hidratál és pár órát még a helyén is marad ha nem esszük le :):)

Manhattan long lasting gloss 56 G: teszt itt imádom !

Catrice 190 nude rúzs: majdnem minden nap ezt viseltem mert fantasztikus nude színe van, jó az állaga, nem szárít és kedvező az ára teszt itt!

NYC körömerősítő lakk: miden alá minden fölé kenem, és azt veszem észre hogy segít, de lehet csak haluzok, ami biztos kevésbé pattog le a lakk :) teszt itt!

Alterra sensitive ajakápoló: uhh ez nagyon jó nemrég írtam róla egy elég kimerítő tesztet akit érdekel az itt olvashatja


Alverde makadámdiós testápolója: még mindig fantasztikus szerintem már csak néhány alakalomra elegendő mennyiség van de ezt meghagyom arra az esetre ha nagyon kiszáradna a kezem mert gyorsan helyre hozza :)

Oriflame Paradise parfüm: első virágos illatom, kellemesen fűszeres egyedi illat, nagyon tartós és a csomagolása nagyon szép, egy max két fújás elég is belőle, ha nem szeretnénk illatcsíkot húzni magunk után, inkább alkalmibb illatnak mondanám, ebéd, vacsora, megbeszélés, munkahely, nem éppen egy városi sétára vagy vásárlásra készült nekem ahhoz túl komoly, úgymond ha szórakozni megyek akkor az illatom is azt sugallja, gyümölcsös friss édes játékos :) imádom az illatokat, nem csak magamon hanem másokon is, szeretem kitalálni ki mit visel, elég jó az illatmemóriám, ha valamit egyszer megszagolok azt könnyen felidézem, és általában másokon is kitalálom :))


Néhány apróság :)

Vaníliás grapefruitos gyertya, azért vettem hogy a szép mécsesekbe bele tegyem, és mert olyan kellemes az illata, 185 forint volt 6 darab és még ha nem is gyújtom meg akkor is kellemes illatot áraszt :)

Végre eljött a napszemüvegek ideje, nekem csak 2 db van úgyhogy még egyet szeretnék venni, de valami olyat ami nem hasonlít a már meglévőimhez :))

És amit ki sem lehetett szedni a hajamból az a kis virágos csat, hát ez valami csúcs szuper dolog, olyan jól feldobja a frizurát és olyan kis bájos külsőt kölcsönöz a viselőjének hogy csak na (nem csak nekem másoknak is, akin láttam) szerintem fogok még ilyet venni :)) más színekben 


És a tegnap már emlegetett gyűrű, színes, tavaszias, feltűnő, csillogós :)) nagyon csajos :P imádom

És itt van a kedvenc lakkozásom, ezt már sokszor elkészítettem, olyan szolod és nőies nekem ez a francia manikűr :D:D:D


A hónapban sokat filmeztünk leginkább a sorozatainkat néztük, fejeztük be :)

Idő híján sok helyre nem mentünk nah de majd most ebben a hónapban!

Tervben van egy kirándulás Palicsra, a szülinapom környékén is elmegyünk valahová, április végén május elején pedig a megszokott sütögetés :)

Van még egy közös eltervezett mozizás is a haverokkal!

A párom a héten már nagy valószínűséggel leteszi a jogsit, szóval szorítsunk neki pénteken :))

Én imádtam ezt a hónapot, remélem az április is tartogat sok sok szuper dolgot, remélem egy szuper állást :D:D:D mert különben sírni fogok :P


Nektek mi az a 3 termék ami biztosan szerepel a leges leges legkedvesebb kozmetikumod körzött (legjobb) ???

Nálam:

1.Alverde makadámdiós testvaj 
2.Teafa olaj 
3.Alterra sensitive ajakápoló 

-Rita

9 megjegyzés:

  1. Az Oriflame szempillaspirál nekem vizálló verzióban volt meg és nagyon szerettem.
    3 leg leg: Avon Naturals testápolók
    Max Factor szempillaspirálok(eddig mindegyik bejött)
    Macadamia Healing Oil Treatment

    VálaszTörlés
  2. Tudom, hogy csak elírás (én is szoktam), de olyan jót nevettem a "beszákoláson". :D
    Előttem volt a horgászatkor használt szák. :D

    Legkedveltebb 3 termék:
    -Alverde tengeri algás lemosó gél+tonik
    -Trésor Midnight Rose parfüm
    -essence I ♥ Extreme spirál

    VálaszTörlés
  3. 1. Carmex (fresh mint leginkább)
    2. Clarins Wonder perfect szempillaspirál
    3. Clarins multiactive arckrém

    És drukk-drukk pénteken! ;)

    VálaszTörlés
  4. Én is drukkolok! :) Ezer éve nem voltam Palicson, remélem majd hozol egy két képet róla. :)

    Nekem
    1. Garnier BB
    2. Golden Rose Dipliner
    3. Oriflame Maxi Lash szempillaspirál

    VálaszTörlés
  5. 1. max factor false lash effect fusion szempillaspirál
    2. alverde testvaj (narancsos)
    3. nyc speed up! fedőlakk

    :) az alterra ajakápoló nálam is nagy favorit, de még csak 2 napja használom =]

    VálaszTörlés
  6. 1. max factor false lash effect fusion szempillaspirál
    2. alverde testvaj (narancsos)
    3. nyc speed up! fedőlakk

    :) az alterra ajakápoló nálam is nagy favorit, de még csak 2 napja használom =]

    VálaszTörlés
  7. nekem jelenleg:
    1. Oriflame Divine sensual parfüm
    2. Garnier Intensive 7 days kakaóvajas testápoló
    3. Maybelline One by one szempillaspirál
    :)

    VálaszTörlés
  8. Az ajánlásod miatt az Alterra ajakápolót én is megvettem szombaton. Bár még csak azóta használom, máris beraknám a top 3-ba. Igaz hogy nem konkrét termék, de én is az ilyen körmökért vagyok oda, szóval az Essence Julia lakkja+plusz valami tökéletes nude (ezt még keresem). Ami pedig még benne van a top3-ban az a Cadeavera púder.
    A mostani kedvenceid közül pedig én is nagyon szeretem az Essence korrektort és az új ecsetet és a parfümöt.

    VálaszTörlés
  9. hú, az a rózsa nagyon szép :]
    ami nálam nagyon nyerő volt márciusban, a Garnier BB Krém, az essence pelyhes lakk és a Sleek Bad Girl paletta :]

    VálaszTörlés