Zöld szivacsos körmök, plusz egy kis segítség!

Oláá, tényleg kicsi lesz ez a segítség mert a videó olyan állati rossz minőségű volt, hogy tök felesleges lett volna feltölteni, inkább mutatok képeket és halászok egy jó vidit yt-ről!



Tehát:

1.Vigyünk fel egy réteg védő lakkot (átlátszó)
2.A kiválasztott színek közül a legvilágosabbat (legáttetszőbbet) szivaccsal vigyük fel ez lesz az alap, a köröm háromnegyedéig vigyük fel!
3.Jön a következő szín egyel sötétebb, ezt már csak a köröm feléig ütögessük fel!
4.Most a kiválasztott színek közül a legsötétebbet a köröm negyedéig itt ott pedig a feléig vigyük fel, ettől lesz különleges az átmenet!
5.A legsötétebb színt egy pöttynyi feketével sötétítsük, ezt a körmök aljára nagyon vékony vonalba vigyük fel, ettől lesz szép az átmenet :)
6.Fixáljuk csillámos lakkal, én itt arany színt használtam mert illik hozzá :)


Ugyebár ezzel sokra nem mentetek .. :D

De elmondom még mit hogyan csinálok

A képen látható szivacsot használom, mert szépen egyenletesen dolgozik, az alapozó szivacs már túl egyenletes lenne a mosogató pedig túl szemcsés, a kettő között keresettek valamit :)

Egy papírlapra rakom mindig a színeket itt ellenőrzöm hogy ne vegyen fel túl sokat, a szivacsot a kicseppentet lakkba mártom majd a papírra nyomkodom párszor, és mehet is a körömre, ha túl kevés pótoljuk...

Hát nagyjából én így csinálom,  képen láthatjátok induri pinduri lett a körmöm, amikor elmentem virágot kötni levágtam, mert mindig csak betöredezett :) szóval most jó alany vagyok a növesztéshez..



Ilyen a végeredmény, nagyon jól mutat, sok sok színkombinációval lehet kísérletezni, lehet fordítva sötétíteni, oldalról vagy amit csak akartok, lehet csak két jó színt össze dolgozni :)


Ezeket használtam a köröm elkészítéséhez 


Ez volt az első videó amit láttam a szivacsos technikáról, azóta is imádom és ez a köröm fantasztikus... mondjuk szép hosszúak :D


Szóval remélem tudtam egy pindurit segíteni, tanácsolom hogy gyakoroljatok, próbáljátok ki melyik eszközzel tudjátok a legjobb eredményt elérni :)



-Rita

10 megjegyzés:

  1. Ezek úgy tetszenek, de sosem sikerült még szépre megcsinálnom :(

    VálaszTörlés
  2. Dejóó (: Tudod mi jut eszembe erről a zöldről? Csingiling a Pán Péterből :D

    VálaszTörlés
  3. Húúú de szép, tegnap én is próbálkoztam de nagyon gagyi lett ezért lemostam. De ez a zöld nagyon szépséges, bár csak hosszúak lennének a körmeim...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett. Mindenképpen ki kell már próbálnom. :)

    VálaszTörlés
  5. Ááhh nagyon jól néz ki ezt szerintem én is meg fogom csinálni *-* Szuper!:)

    VálaszTörlés
  6. Szuperjó! :) Nagyon jól néz ki! Én is próbálkoztam már ezzel a technikával! Szerintem nagyon szép és egyedi körmöket lehet így csinálni! :)
    sparkling-nails.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. Annyira szép. Én múltkor próbálkoztam vele, de nagyon béna lett. :/

    VálaszTörlés