Vasárnap!

Ájj olyan fáradt vagyok :D alig tudok írni, pedig egész nap jóformán feküdtem és olvastam...

De mivel egész héten próbáltam készíteni képeket, és mindig olyan sok pozitív visszajelzést kapok így hát megírom :)


Edit hozott 3 körömlakkot,ő is egy kicsit fanatikus neki is van vagy 100 különböző lakkja ha ketten összedobjuk már van egy szekérre való :)


Nude rúzsok :) a héten lesz erről egy teszt is 


Az új pipellő, amiben csak az a baj, hogy ha megyek (gyorsan) akkor az a gumi pánt hátul lecsúszik, így ezt majd orvosolnom kell, mert amúgy nagyon kényelmes és stabil :)


6 naposan!!!! úgy hogy mosogattam, főztem, hajat mostam, nem rossz ez az essence+nyc fedőlakk (erősítő) együtt


Rend van :) édes kis pandámnál!

Már egy hete minden nap normálisan étkezek (kivéve ma :D)


Reggelire turmixokat (no cukor)


Vagy különböző kásákat (zab,köles,hajdina)


Vagy turmixot és kölesgolyót ( ez azért jó mert nem olvad el benne, egyáltalán, és nagyon egészséges :)


Nah ez nem egészséges de belefért az az napi kalóriába, és egyébként is imádom :) ilyen zacsis leves "garnélás" naaaa peeeee, de nagyon finom és csípős :)


Ezt egyszer ettem a héten vacsorára de mivel alapvetően 150 kcal annyira nem is finom és nem is egészséges így ezentúl is magamnak csinálom (dupla adag kijön ennyi kalóriából) :)


Ez finom és lehet is ham ham-olni és ráadásul most akciós is volt 139 forint egy zacsi 


Annyit hallottam már az éhezők viadaláról, de nem tudtam hová tenni, mármint az ismeretségi körömben senki sem tudta mi ez :D:D de a sok blogger és facebookos bejegyzések hatására rettentő kíváncsi lettem, így pénteken letöltöttem ebookban, majd szombaton elkezdtem olvasni pár órát (már akkor is imádtam, de mennem kellett) majd ma reggeltől délutánig egy percre se tettem le a "könyvet", nem is ettem nem is ittam, csak olvastam, és imádom, és már értem mások miért voltak úgy oda, azonnal ide a többi kötetet, a mozis dologgal még várnék, félek nem lenne ilyen jó, kíváncsi vagyok a véleményekre, azoktól akik olvasták majd megnézték a filmet, hogy milyen :)?


Ma pedig a sok henyélés után fogtuk magunkat elmentünk egy pizzériába enni majd egyet fagyizni, nemrég értünk haza, de már csak az alvásra tudok gondolni, kicsit fáj a fejem és már alig látok :)


Remélem ti is jól éreztétek magatokat a héten :)

Én folytatom a fogyókúrát ismét, ez a hét jól ment, napi 3x ettem (1000-1200 kcal) sok gyümi,joghurt, köles,hajdina,zabpehely,túró,csirke hús, ilyesmik amit nem ettem vagy nagyon keveset az édesség, kenyérből is csak 3 szelet tk a héten, kerültem a cukrot, +plusz sok tea és víz :)

Akik szintén próbálnak formába lendülni azoknak ki tartást és ne adjátok fel!



-Rita


10 megjegyzés:

  1. Kajaaaaaaaaaaa :D Ilyeneket én is megennék!!! :D Az a kása nem tudom mi vagyis h h kell csinálni, de nagyon jól néz ki!
    A szandál is nagyon tetszik, kár, hogy lecsúszik :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh a kása halál könnyű, mondjuk akármit amit kiválasztasz legyen az zab, vagy köles (ez a legfinomabb) vagy hajdina bármi mindig dupla annyi vízzel vagy tejjel kell felönteni, De pl a szemes dolgokat én előtte megpirítom a legalacsonyabb fokon, kevergetem és utána felöntöm a dupla mennyiségű folyadékkal alacsony lángon sűrűre főzöm, és egy kiskanál mézzes ízesítem, lefedem, majd egy marék fagyasztott gyümölcsöt dobok rá és erre mehet egy kevés natúr joghurt amibe vagy mézet vagy pedig egy kiskanál házi lekvárt keverünk :) pl fogsz egy bögrét, félig szórod a kölessel, "megmelengeted" majd felöntöd egy egész bögre tejjel és 5 perc alatt kész is, lefeded így jól megdagad és kicsit hűl majd mehet még egy kevés gyümi vagy csak simán kevés lekvár :D a zabkása az annyira nem finom de az viszont nagyon egészséges :) aszalt gyümölccsel viszont fincsi egy két csonthéjas is mehet bele :) a hajdina kakaóval (nem cukrozott) isteni finom, neki vagy egy kellemes diós-mogyorós pörkölt mellék íze, neki több idő kell míg megfől így a legjobb beáztatni vagy pedig először csak simán vizzel felönteni és úgy megfőzni majd ha megfőtt akkor tejjel cukorral és kakaóval besűrűsíteni :) ezt régen sokat ettem földieperrel, nagyon nyam nyam :) próbálkozz kevés adaggal és ha nem is sikerül legalább nem megy sok kárba :) nekem sem ment elsőre jóformán semmi :D:D:D de erről jobb ha nem is beszélünk :P

      Törlés
  2. Grat a "normális" étkezéshez, és további sok sikert és kitartást a fogyókúrához! :)

    VálaszTörlés
  3. Vííí vasárnap. :) Most pedig megyek enni, pont ahogy a kajás rész után szoktam... :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik az a szandáál még mindig *-* Énis imádom a turmixokat reggelire nagyon jól szoktak esni :))

    VálaszTörlés
  5. a kajás képeidet szeretem a legjobban. csinálok is mindjárt valami extra turmixot.
    az éhezők diadalát mi péntek éjszaka néztük meg, én is lemaradtam teljesen a mániáról és szintén csak blogokon olvastam róla. a film se volt rossz, tetszett.
    a pandás háttér nagyon cuki. a zab és egyéb kása iránt pedig fellelkesítettél, valamikor utánaolvasok és csinálok én is. ;)

    VálaszTörlés
  6. (még régen nyitottam meg és akkor nem volt ott a kásakészítési segédlet, vagyis egyetlen megjegyzés sem szerepelt, de szerencsére Viki már megkérdezte előttem:))

    VálaszTörlés
  7. hol sikerült venned olyan kölesgolyót? mama nagyon rá van állva a keresésre, hogy majd milyen jó lesz nekem a fogyókúrához, olyan aranyos, de sajnos még nem találtunk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a spárban de mindenhol van a bio részlegen (tesco,cora) vagy pedig speckó ilyen egészséges boltokban :D

      Törlés
  8. A Spar Budget termékeit nagyon tudom ajánlani! Legyen az zabpehely, vagy kölesgolyszli :-) Engem anyukám vezetett be a zabkásázás rejtelmeibe. Amíg nem ettem azt gondoltam borzalmas lehet, de meglepődtem rajta, hogy mennyire jó tud lenni házi lekvárral. Natúran is szívesen rágcsálom. Ma délután is csinálunk ;-) ezeket a képeket elnézegetve az étvágyam már megjött hozzá :-)

    VálaszTörlés