Nude Lips!

Nagyon szeretem a természetes nude ajkakat, gondolom sokan közületek is birtokolnak néhányat ebből a csodás árnyalatból :)

Egyedüli negatívum, ha valaki nagyon világos árnyalatot választ és ettől már egy kicsit hulla kinézete lesz :(

De akkor most megmutatnám az én mini nude kollekciómat!


Manhattan Long Lasting Gloss Glide 56 g, Alverde  Lipgloss 230 candy rose, Catrice Ultimate Colour 190, Alverde 30 Rose, NYC 420 mousse 



Manhattan Long Lasting Gloss Glide 56 g, Alverde  Lipgloss 230 candy rose, Catrice Ultimate Colour 190, Alverde 30 Rose, NYC 420 mousse 



Vakuval 


Természetes fényben

Manhattan Long Lasting Gloss Glide 56 g: Mályvás rózsaszínes árnyalat kicsit csillámos, jó sűrű egy rétegben is jól fed, nem ragad de az illata nem tetszik, csomagolás nagyon cuki, jól zár 5ml, nyeremény játékon jutottam hozzá, örülök hogy a birtokomban van, ha elfogy akkor egy másik világosabb árnyalatot beszerzek!

 Alverde  Lipgloss 230 candy rose: Sokszor volt a kedvences bejegyzésben mert tényleg imádnivaló, kellemes világos bézs színe van enyhe csillámmal, vizesebb állaga van, de nem tűnik el gyorsan az ajkakról, az illata nem valami jó, a borra emlékezte, jó lenne a csomagolás de ha nagyon erősen megcsavarjuk akkor a zöld kupak eltörik, ahogy nálam is, ettől függetlenül nagyon szeretem! Akciósan 600 forint volt, de most is lehet kapni hasonló nude árnyalatot az alverde kínálatában.

Catrice Ultimate Colour 190: Ő a legújabb szerzeményem, nagyon kellemes az állaga illata, jól siklik az ajkakon, hidratál valamilyen szinten, sokáig fent marad evés és ivás nélkül, szuper a csomagolása. Az ajkakon csodaszép a színe! 1200 forint 

Alverde 30 Rose: Ez a legvilágosabb árnyalat egy kicsit szürkésebb mint a többi, de nagyon krémes és pigmentált, nincs illata, szépen fent marad az ajkakon, nem szárít. Nagyon cuki a csomagolása, 1200 forint volt!

NYC 420 mousse: Ő pedig a legsötétebb nude, sajnos a csomagolás az rémálom, és egy kicsit szárít, de ettől eltekintve nagyon de nagyon imádom, mert ő volt az első nude színem amit hosszas keresés után vettem meg még ősszel. Az ára is nagyon baráti 600 forint körül, és ajakápolóval kombinálva nincs semmi probléma vele :)


Néhány inspiráció:








Nektek melyik a kedvenc nude rúzsotok-szájfényetek?



-Rita

11 megjegyzés:

  1. Én is szeretem a nude rúzsokat. :)

    VálaszTörlés
  2. A NYC rúzst a Te véleményed után szereztem be és hogy ez a tökéletes nude rúzs..:D imáááádom! :P

    VálaszTörlés
  3. Nekem nincs egy sem, mert inkább a színes rúzsok híve vagyok :) Meg én alapból nagyon sápadt vagyok, szerintem azt hinnék, hogy épp meghalni készülök :)

    VálaszTörlés
  4. a manhattannek nagyon szép színe van :)
    A te bejegyzésed után vettem meg a catrice rúzst, de most látom, h az enyémnek más a száma.
    nem baj, azért szeretem, ez a kedvenc most :)

    VálaszTörlés
  5. Az az NYC nagyon tetszik, muszáj lesz megnéznem élőben!!

    VálaszTörlés
  6. nagyon szépek. Nekem megvan az essence nude rúzsa, aztán Rimmel Kate 03-as árnyalata + miss sporty 020 Striptease- ez egy fényesebb, de nagyon szép szinű rúzs. Nekem a Rimmeles a legsötétebb, de még így is jónak mondom.

    VálaszTörlés
  7. Szeretem a nude rúzsokat/szájfényeket :) érdekes néha ezekre vagyok rákattanva, máskor pedig az élénk színekre :D

    VálaszTörlés
  8. Én is próbálkoztam a nude szájjal, de nekem sötét hozzá a bőröm, és a szám is alapból erőteljes, sötét-rózsaszín színű, úgyhogy rajtam mindegyik bénán mutat, tényleg hulla hatása van :D

    VálaszTörlés
  9. Essence XXXL shine nude szájfény *.* szerintem gyönyörű, és isteni illata van :)

    VálaszTörlés
  10. Gosh - Darling - Ez visz mindent ,tényleg :)

    VálaszTörlés