Essence soufflé touch blush teszt!


Essence soufflé touch pirosító 010 fresh apricot színben 

Még a kívánság listámon szerepelt egy barackos árnyalat, és soha nem próbáltam krémeset, habosat vagy zseléset, így erre esett a választásom, az üzletben szemügyre vettem őket, de a másik kettőnek kocsonyás nyúlós állaga van, teljesen eltért ettől, ez vizes.


Külső: Egy apró kis tégelyben van maga a pirosításra szánt hab, a csomagolása műanyagból van, jól zár a teteje. A teteje megegyezik a pirosító színével. 8ml 1 évig őrzi meg a minőségét. Ránézésre nagyon kevés "anyag" van benne, oldalról csak a műanyag alja látható, de ez becsapós mert egy gombostűnyi mennyiséggel már mind két arcomra elegendő pirosító jut.

Használat: Először kézzel próbáltam ki így is szép volt az eredmény, de nem volt elég intenzív mert sok az ujjaimon maradt, ezért inkább ecsetet ajánlok hozzá. Gyorsan szárad szóval igyekezni kell hogy egységesen vigyük fel a színt, lehet építeni de csak száradás után, máskülönben a még meg nem száradt részt elkenjük és foltos lesz, de ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, hogy először visz fel többet, vagy pedig apránként, de pár használat után meg lehet szokni. Száradás után nagyon kellemes, nem zsíros nem fényes, selymes tapintása lesz ami nekem nagyon tetszik. A színe nagyon szép barackos-barnás arany lila fénnyel, szóval igazán különleges darab, azoknak akik szeretnek egy kicsivel többet szöszölni.Száradás után száraz kézzel nem lehet elmaszatolni, de nedves vagy izzat kézzel pici dörzsölés után kis kukacokba áll össze, tehát már csak ezért sem ajánlom a kézzel való felvitelt, mert mire a második réteget vinnénk fel, lehet az elsőt szépen leszedjük. Van valami púderes virágos illata, ami csak a tégelyben érződik, nekem nem kellemetlen.Az állaga vizes habos, gyorsan megszárad és a helyén is marad.

Tipp: az ecsetről ne azonnal az arcotokra hanem a kezetekre kenjétek, hogy az ecseten egységesen legyen a pirosítóból, mert egyébként foltos lehet a gyors száradás miatt.

Összességében: Személy szerint én meg vagyok vele elégedve, a képeken láthatjátok hogy nincs gondom a felvitellel, nem darabos nem kukacos, de csak ez a szín, mert a többi már az üzletben is furcsa volt. A napfényben csodás fénye van, az ára is igazán kedvező, mivel egy évig őri meg szavatosságát, így szerintem sokszor fogom használni, mert ezenkívül van még 5-6 darabom, így talán sikerül ezt elfogyasztanom.

Azoknak ajánlom, akik szeretnek egy picivel több időt tölteni a sminkeléssel, és van megfelelő eszközük a felviteléhez 



A sigma ecsetével vittem fel a pirosítót 


Egy rétegben kézzel eldolgozva, és maga szín (alapozóra)


Vaku nélkül, több rétegben ecsettel felvíve 


Vakuval több rétegben ecsettel eldolgozva  (alapozóra)


Itt láthatjátok a lila fényét :) szerintem nagyon különleges 

A következő képek még pizsiben reggel készültek, vaku nélkül és természetesem alapozó nélkül 



Egy rétegben, egy halvány barackos szolid szín, ami szerintem nagyon jó nappali viselet, napfényben pindurit csillog, de nagyon szép 



2 rétegben az előzőre építve, kizárólag száradás után, nem dörzsöltem nem össze vissza kentem, szépen gyengéden körkörös mozdulatokkal a bőrbe dolgoztam, hátha ez segít másoknak :)

Először a kézfejemre tettem egy pöttyöt, ebbe mártottam ecsetemet, el is dolgoztam és gyorsan felvittem, így szép egyenletes lett a végeredmény, de lehet a tégelyből is dolgozni, akkor sokkal többet vesz fel és sokkal erőteljesebb a hatás.



Én örülök, hogy megvettem 799 forint volt, szerintem sokat fogom használni, holnap kipróbálom edzésen, hogyan szuperál, majd facebookon jelentek!

Szóval először nézzétek meg az üzletben és csak azután vegyétek meg, én elégedett vagyok vele.



Nektek mi a véleményetek?


-Rita

13 megjegyzés:

  1. Szép színe van, de számomra túl pepecselős lenne ez a cucc. Két rétegben talán sok egy kicsit.
    Nagyon jól áll neked ez a szín és annyira cukik a szeplőid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért is raktam többet hogy lássa mindenki nem kukacosodik és nem is foltos :) ha tudjuk hogyan kell használni, nekem az első mennyiség tökéletes erre a fehér bőrömre :D... pedig én még ennél is több szeplőt szeretnél, szerintem tök jók :D

      Törlés
    2. Jajj ne haragudj, hiszen írtad is a posztban...
      Nekem egy árva szeplőm sincs úgyhogy becsüld meg azt a keveset ami van. :D

      Törlés
  2. nekem olyan fura színűnek tűntek a boltban, sőt még a képeiden is, egyedül az arcodon tetszik de magamon így sem tudom elkéépzelni.:D de legalább láttam róla jó swatchot!:D

    VálaszTörlés
  3. Én pont ma néztem Árkádba rossmannba és megfogtak messziről, még ki nem próbálva...még nincs ilyen cuccom, igen, pepecselős meg nincs is hasonló ecsetem de megfogom oldani :D
    Nekem kell, főleg ennyi pénzért :D

    VálaszTörlés
  4. Én imádok mindent, ami habos, és régóta használok krémes vagy habos pirosítókat. Ezt is beszereztem, egyelőre nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Én még ilyet eddig nem próbáltam, de most meghoztad hozzá a kedvem :P

    Nézz be hozzám is, http://avianarahl.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. Hmmm, nem tudom, nem ájultam el :( de majd élőben is meglesem :$ nem akarok mindennap ecsetet mosni:D

    VálaszTörlés
  7. Az állaga elég bizarrnak tűnik, de a bőrödön már szépen mutat. De szerintem én ki fogom bírni nélküle. :P

    VálaszTörlés
  8. kipróbáltam az üzletben...nemtom, de szerintem iszonyat büdös, vegyszer szaga van...lehet csak a teszter, de az alapján nem venném meg....egyébként igazad van, a 3 szín közül by far ez volt a legjobb

    VálaszTörlés
  9. Én is megvettem, írtam is róla, szerintem erős közepes. Viszont az illata, azaz SZAGA! Na az szerintem borzalmas. :D

    VálaszTörlés
  10. A boltban kipróbáltam, nekem tetszik, csak meg kellesz tanulni bánni vele. Majd valamikor megveszem.

    VálaszTörlés
  11. Nekem vegyes érzelmeim vannak ezekkel a pirosítókkal kapcsolatban, meg is venném meg nem is. Majd az üzletben eldől, de ha ilyen pepecselős, akkor lehet hogy inkább ott marad.

    VálaszTörlés