Elfogytak 2!


Ismét sikerült kivégeznem egy kisebb kupacot!

Nagy örömmel tölt el, ha valamit el fogyasztok azok közül amiből viszonylag sokat felhalmoztam :)

Isana körömlakk lemosó: Rossmann 250 forint, nagyon szerettem mert gyorsan és kíméletesen eltávolította a körömlakkot, a csillámoshoz is csak egy kicsivel többet kellet használnom, nem szárította ki a bőröm és a körmöm. E helyett most van itthon a mandulás nagy testvére ami 350 forint és 250 ml. Újravenném de csak a nagyobb változatát, mert olcsóbb. (az üveget nem dobtam ki mert fel lehet tölteni és utazáshoz még is praktikusabb.)

Donto Dent szájvíz: Dm 800 forint 500 ml, óriási kiszerelés kedvező ár és kellemes íz, nincs vele semmi bajom, sokáig elegendő mennyiség volt, de legközelebb az Alverdés szájvizet veszem meg :)

Baba kakaóvajas tusfürdő: Dm, Rossmann 599 forint 400 ml, isteni illata van kellemesen krémes, az illata sokáig érezhető, nem szárít, de az összetevők miatt nem venném újra.

Alverde mandarinos-vaníliás testvaj: Dm 1200 forint, imádtam, öröm volt használni főleg télen, nagyon jó hosszan tartó illata és hatása van, következő ősszel-télen biztosan újra veszem, nyáron nincs szükségem ilyen "zsíros" nehéz krémre, de az összetevők is csodásak és a hatása is.

Alverde pisztáciás tusfürdő: Dm csomagban egy testápolóval 1500 forint volt, kellemes az illata zselés az állaga, jól habzott és tisztított, de meguntam egy időre az illatát, valószínűleg nem venném újra.

Oriflame Love Story parfüm: Oriflame katalógus 2000 forint volt, kellemes édes virágos illata van már nagyon kevés volt akkor is benne mikor újra elkezdtem használni, még évekkel ezelőtt vettem meg, fiataloknak jó választás, most is vannak hasonló árkategóriájú parfümök a katalógusban érdemes meglesni. Nem venném újra, de nem is lehet :)

Essence szempillaspirál: még nyáron vettem a leárazásokon 299 forintért, elején jól szolgált, de már pár hónapja csípte a szememet, így éreztem hogy megromlott, de el is felejtettem és nem dobtam ki, de most szépen szétszedtem és a kefés részét megtartottam szemöldök igazításra. Nem venném újra de már nem is árulják.

Lovely fehér körömlakk: Rossmann 400 forint, nálam úgy fogy a fehér mint a cukor, nagyon jó volt és az ecsete még most is az így nem dobom ki az biztos, ha lenne újra venném.


Ezeket pedig a régiek helyett vettem 

Isana kókuszos tusfürdő csak az illata miatt választottam nah meg a kedvező ára is közrejátszott, de az összetétellel nem vagyok megelégedve :) 280 forint.

Oriflame wonder lash intenzív fekete szempillaspirál, imádom a szilikonos keféjét, óriási pillákat varázsol, az előzőhöz képest ez egy kicsit többet vesz fel, így ügyelni kell az adagolásra, edzésen is ezt viselem és nem folyik soha el, teszt hamarosan...700 forint akciósan!

Isabelle Dupont fehér körömlakk, Horgoson vettem, egy rétegben közepesen fed, de gyorsan szárad, remélem jó lesz majd használat közben, kb 300 forint.


Szóval ezeket fogyasztottam el az elmúlt hónapokban :)

Van még 3 testápoló, 2 tusfürdő, töménytelen parfüm, és sok sok ajakápoló ezek azok amiket jó lenne még kilőni, hiszen a sminkekkel nem tudok mit kezdeni azért minden nap nem akarom ugyan azt viselni :D de szorgosan használok mindent...


Nálatok mik fogytak el az utóbbi hónapban, újravennétek??

8 megjegyzés:

  1. Jól haladsz. Az Essence-s szempillaspirál nekem is megvolt, de odaadtam anyumnak. :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj a testvaj :))) nekem is szerelem, bánom is, hogy mostmár egy kicsit sok lesz így a jó időre :)

    a körömlakk lemosó nekem is ilyen meg a mandulás. és mindenki mondja, hogy isteni az illata, de én ezt jobban szeretem valamiért :)

    (megtaláltalak krémmánián, vagyis szerintem te vagy az :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom mind kettőt, a krémmánián ritaszeged néven vagyok :D

      Törlés
    2. Igen, akkor te vagy :))))csak gondolkoztam az alverdés lemosón, aztán mivel te is írtál a blogon is róla, a Rita is a szeged is stimmel így rád gondoltam :))))

      Törlés
  3. nálam két nap múlva láthatod:$ akkor telik le az egy hónap:D

    VálaszTörlés
  4. hú nálam is fogyott pár dolog az elmúlt időszakban, csak még nem szedtem össze, de a sminklemosó kendő és a dezodor tutira :)
    Ezt a kókuszos tusfürdőt tegnap vettem meg én is mert nem tudtam ellenállni az illatának!

    VálaszTörlés
  5. Hát remélem fogynak is, mert nem szeretnék többé halmozni és hogy valami tönkre menjen :):(

    VálaszTörlés