Alterra Sensitiv ajakápoló!


Ma egy alterra ajakápolóról lesz szó.

Kb egy hónapja került ki a polcokra, már akkor is nagyon tetszett hiszen 2 db mindössze 600 forint, ami egy natúr termékért igazán jutányos, már előtte is használtam alterra és alverde ajakápolót is, és már akkor megkedveltem az alterra állagát, sokkal könnyebb lágyabb, reméltem hogy ez is ilyen lesz, hiszen tesztet akkor még sehol nem találtam.

Kb 1,5 hete meg is vettem és azóta szorgosan használom.

Rengetek értékes összetevőt tartalmaz, shea vajat, jojoba és argán olajat, szintetikus tartósítóktól és színezékektől mentes.

Külső: Nagyon visszafogott fehér kék csomagolás, zöld logóval, jól záródik, átlagos mérete van. Maga a stift sárgás színű, semleges illatú, ajkakon színtelen fényes réteget képez, az állaga mesés, kellően puha, egy mozdulattal elegendő anyag jut az ajkakra.


A legfontosabb szempont egy ajakápolónál pedig a hidratálás és a keletkezett ajakproblémák mihamarabbi kezelése.

Ebben a pontban is tökéletesen helytált ez a kis szépség.
Még mielőtt megvettem volna, egy hétig a szám sarka teljesen ki volt száradva és be volt repedve, mint amikor kipállik... borzalmas, hiába tettem rá az itthon fellelhető összes ajakápolót csak ideiglenesen gyógyította, este még a jó vastag zsíros alverde testvajjal is megpróbálkoztam, de csak az ajkakat puhította a seben nem változtatott, így gondoltam egy próbát megér.
Amikor bekentem, már éreztem hogy milyen kellemes nyugtató érzés, nem fájt kinyitnom a számat, vagy a mosolynál sem zavart többet a seb, másnapra teljesen eltűnt :)

Azóta más ajakápolót nem is használtam, és nincs semmiféle gondom se szárazság se repedezettség, semmi...

Naponta 3-4 szer szoktam felvinni, reggel fogmosás után, ez kb délig kifejti a hatását, majd ebéd után és legvégül pedig este lefekvés előtt, így tökéletes a hidratáltság.

A mostani szeles időben is kiállta a próbát :)





Egy vékony lágy réteget képez az ajkakon ami a nap folyamán lassan szívódik fel, szép fényt kölcsönöz.


Összességében: egy nagyon olcsó jó összetételű ajakápoló ami gyorsan kezeli a problémákat és jól hidratál, kellemes érzést nyújt a használata, szép fénye van. Egyetlen negatívum hogy gyorsabban fogy mint a legtöbb általam használt ajakápoló (állagából kifolyólag, olvadósabb lágyabb összetétel) de a hatása kárpótol és egy darab 300 forint :) 

Ajánlom mindenkinek aki szeretne kipróbálni egy kellemes natúr ajakápolót, nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A Rossmann-ban a többi ajakápoló között megtalálható.

Figyelem limitált kiadás!



5 megjegyzés:

  1. Lassan kifogyok az ajakápolómból, úgyhogy tuti beszerzem ezt :)

    VálaszTörlés
  2. köszi a tesztet, ez lesz a következő ajakápolóm. már nekem is felkeltette az érdeklődésem, csak még van a kamillás alterrából, addig nem akartam megvenni.:)

    VálaszTörlés
  3. nem tudtam hogy limitált :O úgy voltam,hogy ráérek később beszerezni,de akkor inkább nem halogatom :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, én ma már meg is vettem :)

    VálaszTörlés