2012 tavaszi trendek!

Sziasztok ez amolyan összefoglaló, képi ízelítő lesz melyből megtudhatjuk mi is lesz trendi 2012 tavaszán.

Nem kell ezt használati utasításnak venni ez egy kis segítség melyből lehet csemegézni.


Klasszikus tusvonás a cicás szem, de idén az extrémebb változata hódit a kifutókon, nem kell mellé semmi csak egy nude rúzs és barackos pirosító, szerintem ezzel nem mondtam újat, de akik eddig óckodtak a nappal is viselni azoknak épp itt az ideje kísérletezgetni, nem kell rögtön a feketével kezdeni, lehet egy fiatalosabb lila szürke szín is az amit használunk!

Ajánlom az essence zselés szemhéjtusát, mert tartós és könnyű használni, hétfőtől már szürke színben is megtalálható lesz 899 forint!


Igen szemöldök trend is van, idén mégpedig a vastagabb buja szemöldökök hódítanak, természetesen ez nem azt jelenti hogy neander asszonnyá kell összenövesztenünk a jelenlegit, hanem nem kell cérnavékonyságúra szednünk, találjuk meg a kettő között a hangsúlyt, de amíg növesztünk szemöldökünk színével megegyező púderrel igazítsuk mindig ki, hogy szép formája legyen :)


Ez az egyik kedvencem, minden szín jöhet ami jól pigmentált, legyen az neon vagy pasztell, nem is kell mellé más, csak vékonyan lealapozott arc, egy kevés szempilla spirál és egy halvány pirosító!

Ajánlom figyelmetekbe a barry m rúzsokat, mert jól pigmentáltak nagy a színválaszték és még tartósak is (kicsit szárítanak a matt színek) 1200 forint!


Már régebb óta megfigyelhetjük ahogyan Katy Perry haja hétről hétre érdekesebb árnyalatokat ölt, de most a kifutókon is megjelentek a pasztell árnyalatú hajkoronák, mi azért maradjunk csak egy két tincsnél, már kaphatóak különböző színes sprayek amiket könnyen ki lehet mosni, de ez  inkább a szőkéknek kedvez, de akik sötét hajjal rendelkeznek azok színes pót tincseket is használhatnak, így még a hajuk sem károsodik.


Minden téren hódít a neon szín, körmökön, kiegészítőkben és ruhatárunkban is helyet követel magának, én úgy gondolom, hogy mértékkel kell használni, ha nem akarunk papagájnak kinézni, egy egy kiegészítő vagy felső szerintem a hétköznapokban is megengedett, de hogy tetőtől talpig világítsunk azt hagyjuk meg a kifutókra :)


A neon színnel egyidejűleg a pasztell árnyalatok is teret hódítanak, ezt már sokkal szívsebben ajánlom, és magam is jobban preferálom, hiszen sokkal nőiesebb kislányosabb, bájosabb ez a szín világ, úgyhogy bátran keressétek a pasztell kiegészítőket, körömlakkokat, kis tavaszi ruhácskákat mert igazán nőiesek, jól kombinálhatókat és a neon színnel ellentétben több fazon (blézer,felső,kis szoknyák, ruhák) örök darabok :)

Pasztell körömlakkot moyránál találtok olcsón, 2 rétegben fed, közepesen tartós és nagy a színválaszték, mindössze 300 forintért!


Virágos ruhák, kiegészítők már régebb óta a köztudatban vannak, de most még inkább előtérbe került, a nadrágokat csak is vékony magas lányoknak ajánlom, egyszínű felsővel és kevés kiegészítővel, de egy kis virágos ruhácska tavasszal mindenkinek elfér a szekrényébe, én jómagam egy szandált és egy masnis fodros virágos ruhát biztosan beszerzek :)

Virágos cipőket a Deichmanban vagy a tescóban (F&F) érdemes keresni (3000-8000 forint körül már lehet találni)!




Remélem hasznos volt ez a bejegyzés, és tudtatok egy kis ötletet meríteni a tavaszi trendeket illetően!


-Rita

4 megjegyzés:

  1. Tök szuper kis bejegyzés. Nekem egyedül a neon ruhák és a pastell hajak nem tetszenek

    VálaszTörlés
  2. A szemöldököt már régebben észrevettem, hogy külföldön nagyon megy, de szerintem tényleg jó, már akinek jól áll, nekem pl nem, elég karakteres komoly arcot ad, nekem pedig vastagabb szemöldök nélkül is az van :) máson viszont nagyon tetszik, csak nem ezekben a durván sötét színekben.

    VálaszTörlés
  3. Na a vastag szemöldök és a pasztell haj lesz az a trend, amit nem fogok követni :))
    Egyébként jó összeállítás, köszönjük :) A kedvenceim a pasztellszínű farmerok. Tally Weijlben láttam ilyesmiket, és most le vannak árazva ha többet veszel, szóval ha valakit érdekel érdemes most körülnézni :)

    VálaszTörlés
  4. Irigylem azokat akiknek jól áll a dús, vastag szemöldök.. Ha én egy kicsit is próbálom hangsúlyozni a szemöldököm, már úgy nézek ki mint egy ősasszony :"D
    Viszont a cicás-szemek trendet én már követem! Eddig reggelente csak felkentem valami szemhéjfestéket, most már azt is feldobom egy szép fekete, vastag tusvonallal:) Illetve a virágos cuccokat is imádom, muszáj lesz jó pár ilyesmi kiegészítőt beszereznem! :$

    VálaszTörlés