Essence akciós szemhéjpúder teszt!

Már vagy két hete, hogy az essence leárazáson hozzájutottam 2 szemhéjpúderhez és egy rúzshoz, minden 290 forint volt.

Most a két szemhéjpúderről lesz teszt, mert nagyon elnyerték a tetszésemet.


A rúzsról azért nem lesz teszt, mert az idióta vásárlók már megint nagyot alkottak, a rúzs tetejét úgy tették vissza hogy a rúzs még ki volt tekerve, pedig mindig megnézem hogy történt e vele valami, sőt ... de most én jóhiszeműen elvettem, bár ne tettem volna... a lényeg itthon orvosoltam több mint fele a kukában végezte de legalább lapos lett :D így jobb használni...




Essence colour & shine szemhéjpúder, 09 trip to venus

Külső: Átlátszó műanyag csomagolás ami szerintem kicsit nehezen nyílik, nem esik kézre, maga a szemhéjpúder nagyon jól néz ki, tényleg egy bolygó felszínére hasonlít ezzel a mintával.

Használat: Nedvesen és vizesen is egyaránt használható, alap nélkül is jól pigmentált, de úgy sajnos hamarabb lekerül a szemhéjról, ezért az alap javasolt, szép selyem fénye van lilás mályvás színnel, én leginkább szemzugba használom, mert az egész szememen ez a világos árnyalat nagyon nem néz ki jól.

Összességében: 290 forintért sikerült hozzájutnom ami nagyban hozzájárul a szerethetőségéhez, többen mondták hogy a világos árnyalatok nagyon hasonlítanak egymásra, ebben valószínűleg igazuk van, ezért több világos árnyaltot nem is fogok venni, de talán az új kiadásában található sötét lilás színt még megfontolom. Alap nélkül nem túl tartós. 1,5 g 



Ezzel a két új színnel bővül a colour & shine részleg, a lila nagyon teszik 



Essence holographic szemhéjpúder, 43 mystic lemon

Külső: átlátszó műanyag csomagolás, könnyen nyitható, a púder felszínén szép minta van, mondjuk nincs jelentősége de nekem tetszik.

Használat: teljes mértékben highlighternek vettem, mert sok tesztet láttam vele kapcsolatban, hogy a méltán híres Nars albatross hasonmás. Nagyon szép selymes szín, melyben apró csillámok a fényre fordítva irizálnak.Állaga tökéletes, nagyon tartós, én az arc csontomra szoktam belőle egy keveset és még a nap végén is szépen a helyén marad, szemhéjamon nem használom mert oda nem tetszik a szín.

Összességében: már ez megérte, 290 forint volt ami nevetséges ár, hiszen mindent tud mint a híres nagy tesó, és én bizony nem vagyok hajlandó megfizetni a márka nevet... szóval aki highlighterre vágyik, az nézzen körül az essence polcain mert más árnyalatok is tartogatnak meglepetést, teljes áron 499 forintba kerülnek ami szintén nagyon jutányos. 2,5 g ami szerintem sokáig elég lesz.



Szóval nagyon elégedett vagyok, akit érdekel szegeden a plázában még vannak akciós essence termékek


Ti mit vettetek a leárazáson?



-Rita

6 megjegyzés:

  1. Megvettem én is őket, ilyen áron szinte ajándék. :)

    VálaszTörlés
  2. Én vásároltam 2 gél állagú tust , 3 francia manikűr lakkot , 1 Black Mania szemhéjtust, 2 db pirosítót és egy Nail Art díszítőlakkot. :)
    Azt hiszem , hogy kicsit túlzásba vittem..

    Leah

    VálaszTörlés
  3. Azt a sötét lila szemfestéket én is megnézném.:)

    VálaszTörlés
  4. A rózsaszínt szerettem volna megvenni,de nem voltam elégedett a színével, inkább cukorkás sminkekhez keresek most valamit.

    VálaszTörlés
  5. A trip to venus nagyon tetszik :$ sajnos itt nem láttam:(

    VálaszTörlés
  6. Nálunk 99 , 199Ft-ba került szinte minden essence,lovely termék 1 hétig,szóval jól bevásároltam :DD

    VálaszTörlés