Vasárnap!

Ismét eltelt egy hét, és a múltkori sok sok kedves szó és komment után az én hetem nagyon boldogan telt, egész héten azon gondolkodtam mit is fotózzak le nektek, ami hasznos is és érdekes is... hát nem tudom, hogy ez mennyire lesz az de én mindent beleadtam.

Tehát ha valaki nem kedveli a személyes, kicsit bensőséges bejegyzéseket annak ajánlok egy másik oldat és egy forró teát or kávét... de aki itt marad, az sok sok képpel, és recepttel gazdagodik :)


Múlthéten hó volt, a hét elején meg napsütés... még az ablakokat is kinyitottam és úgy takarítottam :) áhh várom már a tavaszt is


Ennek a baba tusfürdőnek csodálatosa illata van, néhányszor tusiztam vele de mivel nem szeretem az ilyen csúnya összetevőket így hanyagolom, de akinek ez nem jelent gondod, azoknak ajánlom, mert óriási kiszerelés 400 ml és nagyon kedvező ár 599 forint, és mindezért egy csodás krémes kakaóvajas tusfürdőt kapunk, melynek az illata tusolás után is érezhető, és nem szárít.

Minden reggelt turmixal vagy smoothival kezdek, ez már kb 1 hónapja így van amióta megvettük a turmixot.


Ribizlis-almás-narancsos 


Almás-körtés-banános turmix, és karadmomos csokis csigusz 

A héten a különleges kajákból sem volt hiány most kettőt mutatok meg,a  többinek külön bejegyzést szeretnék


A már említett karamomos csigák, amiknek az eredeti receptjét itt találjátok, de én feltúrbóztam egy kis csokival :)

Valamint készült egy isteni medvehagymás paradicsomos kenyérke is amit szintén Limara blogjáról származik, szintén egy két módosítással, itt nézhetitek meg Medvehagymás kenyérke


Érdemes elkészíteni őket hiszen nagyon egyszerűek de annál finomabbak


Hajgöndörítés nejlon zacskóval :D


És a végeredménye, szerintem nem lett rossz, mondjuk lehetnének nagyobbak a hullámok, de legközelebb több hajat fogok egybe :)


Elvittem őket az aqua parkba, mert már nagyon hisztiztek... most szép tiszták és selymesek lettek az ecsetkék, öröm velük munkálkodni :)


A kedvence Valentin napi csipkés köröm festés 


Néhány ékszer, a párom anyukája szelektált és rám bízta őket, hogy gondoskodjak én róluk, örömmel fogadtam a felkérést :)

Elkészítettem a nude csipkés változatát is a Valentin napi körömnek, nekem ez is nagyon bejön :)
A gyűrűt is ma kaptam, szintén a gondviselés céljából 




És ilyen lett 


Ezt pedig körömfestés után alkottam 

Pénteken voltam vásárolni és igazán sikeresnek mondhatom mert nagyon sok mindent vettem és minden akciós volt, kb 30 000 forint lett volna minden ha eredeti áron veszem meg, de mindössze 6000 forintot fizettem, szeretem az ilyesmit :D


Egy kupacban


New yorkeres táska 1490 forint, 5200 helyett  


H&M-es szőrös pulcsi 8900 helyett 2000 forint 

Nagyon meleg és puha 



Még egy fürdősó, ezt ma este próbálom ki, kibontottam és Mirinda illata volt, awww majdnem megettem, rossmann 249 forint, valamint vettem a c&a-ban hajgumit akciósan 1290 helyett 250 forintért 3 db


És még az I am-be is betértem hazafelé, aminek nagyon örülök, mert sikerült vennem egy kötött sálat, amit még télen kinéztem és fent is volt a kívánság listámon de nagyon drágák voltak eddig, de most 5000 helyett 800 forint volt, imááádom, vastag, kötött, meleg, puha... vettem egy fekete szolid pénztárcát is ami nagyon hiányzott már, mert az előző kezdett tönkre menni és nagyon vastag is volt 4900 helyett ez is 800 forint volt


Valamint ezt a táskát is ott vettem, ez nagyon cuki kicsike, nyáron egy fehér rucival nagyon jó lesz, ha csak sétálni megyek és nem kell sok mindent vinnem, 4000 helyett 800 forint.

Azt kell mondanom az I am akciók során nagyon jó kis hely, nagyon sok minden tetszett, de természetesen nem végtelen a keretem, így jobbnak láttam gyorsan össze szedni magam és elmenni mert még sok sok felesleges dolog is hazajött volna velem :D


Ilyen csinatos a sálacska, már ki is próbáltam azóta, és nagyon meleg :)

Szóval nagyon tetszett ez a hét is, nagyon pörög az idő, lassan egy éves lesz a blog erre az alkalomra készülök egy kis nyeremény játékkal.

Sokat vásároltam a hónapban, aminek februártól vége, hiszen megírtam a kívánság listát aminek betartása "kötelező" hiszen van elég holmim így is, csak olyan dolgokat veszek meg amik elfogytak vagy pedig létszükséglet :)

Szeretnék ismét edzőterembe menni, mert 2 hónapja csak itthon tötymörgök, ott sokkal jobb a hangulat és könnyebben veszem rá magam hogy végigcsináljam...

Szeretnék fodrászhoz is eljutni...

Szóval így telt az én hetem és ezek az én terveim az elkövetkezendő időszakra.



Készítettem nektek valamit 

Olvassátok el 

Múltkor a vegyes vasárnapi bejegyzésnél olyan sok kedves kommnentet kaptam amit még soha, olyan jó érzés volt elolvasni azt a sok kedves megjegyzést. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi embert egyáltalán érdekelni fog az amit csinálok, már több százan követnek a blogon és a facebookon is, de még ha ezeknek a többsége csak a játékok vagy a véletlennek hála, hogy követ úgy érzem akkor is van 10-20 olyan ember aki azért követ ami én vagyok, mert szeretik amit csinálok... és ez nagyon jól esik :)

Tudom, hogy közületek személyesen csak egy két embert ismerek ( meg Adrit nagyon sokszori látásból) de nagyon szeretlek benneteket, mert sok sok boldogságot jelent nekem, ha látom hogy valaki kommentet hagyott, elismerte a munkámat vagy pozitívnak, hasznosnak tartotta egyes bejegyzéseimet.

Tehát örülök annak hogy itt van nekem a Tündér Kert és azt is hogy itt vannak a kedves olvasóim, mert nagyon sokat jelent számomra ez az egész, és soha nem felejtem el :)

Tehát készítettem egy bugyuta képet nektek 

Mert ennyire szeretem az olvasóimat 




Következő vasárnap ugyan ekkor(?!) ugyan itt...



-Rita 

27 megjegyzés:

  1. De jó hogy ma is csináltál ilyen postot. Ez is nagyon tetszett. Egyre több helyen olvasom ezt az I am üzletet, hol van ilyen? Pesten valahol?

    VálaszTörlés
  2. jaaj en annyira szeretem az ilyen bejegyzeseket, ki hogyan tolti a napjait meg ilyenek :)))
    nagyon jo vasart csinaltal a ruhakkal:D
    en is ugy vasarolgatnek, csak fogyizok:D

    VálaszTörlés
  3. Én szegeden az árkádban voltam, de van Pesten is, de sajnos hogy hogy azt nem tudom :S

    VálaszTörlés
  4. Aranyos lett ez a mai bejegyzés, és mindig irigykedve olvasom, milyen jó kis akciókat fogsz ki:D Komolyan mondom, a szerencse téged biztos üldöz:D és a receptek amiket itt bemutatsz...áááh, csak ránézésre + 5 kg:D

    VálaszTörlés
  5. annyira cuki ez az egész vasárnapos dolog..:D nagyon bírom a stílusodat..:D csak így tovább és a sütik amiket csinálsz...:O hát le a kalappal..:$

    VálaszTörlés
  6. Aranyos vagy.=) Szerintem az Iam az ugyanolyan, mint a six, legalábbis én voltam mindkétféle üzletben, de 99%-ban ugyanaz fogadott.

    VálaszTörlés
  7. még több vasárnapi bejegyzést!!! :D

    VálaszTörlés
  8. A turmixokat én is nagyon szeretem, bár már régen ittam, na de most megkívántam. A banános és a vaníliás a kedvencem :) A körmöd meseszép lett, a nude verzió még jobban is tetszik. A táskák pedig nagyon-nagyon-nagyon jól néznek ki, irigykedek is :) Egy fekete, szimpla pénztárcát már én is szeretnék majd, mostantól nyitott szemmel járok. Ja és irtó cuki a szívecskés-körömlakkos kép, imádom az ilyen bejegyzéseket :)

    VálaszTörlés
  9. Bearanyozod a vasárnapom. :))
    Amúgy írnál a zacskós hajgöndörítésről? :)

    VálaszTörlés
  10. Azt hiszem, holnap érdemes lesz szétnéznek a szegedi Árkádban, hátha elcsípek még néhány hó végi akciót :)
    nagyon tetszett a post, ahogy az eddigiek is, bár még friss követőd vagyok :)
    pusz

    VálaszTörlés
  11. meghoztad a kedvem a vásárláshoz:D ja és éhes is lettem:S:D

    VálaszTörlés
  12. De cuki vagy :) Nagyon jó kis post volt ez :)
    És tök szép dolgokat vettél, irtó jó áron ;)

    VálaszTörlés
  13. Mindig felvidítanak ezek a vasárnapos bejegyzéseid! ^^ Egy dolog miatt nem: éhes leszek a sok finomságról készült képeitől. :D Ezt a nejlonzacskós hajgöndörítést hogyan is kell pontosan? Pont az ilyen hullámokat szeretem.

    VálaszTörlés
  14. Nagyon jó volt ez a "vasárnapi mindenes" bejegyzés is. A körmeid nagyon tetszenek rózsaszínben, de nude változatban is szép. Nagyon jó dolgokat vettél és jó áron, irigyellek...az a rózsaszín pulcsi... :))

    I am dolgokat lehet venni a C&A üzletekben is, legalábbis én a szekszárdi C&A üzletben láttam két-három I am állványt a Sixesek között. :))

    VálaszTörlés
  15. Mindig annyi fincsiséget látok nálad, hogy ahwwww <3 Szeretüüüüünk Rita :D ennyi :D

    VálaszTörlés
  16. Hihetetlenül jó amit csinálsz!
    Mindig fáradtan ülök le a géphez, de amikor elolvasom a blogod....:D
    A te stílusod és az energikus bejegyzéseid mindig felvidítanak, felpörgetnek.
    Egyszerűen imádnivaló körmöket, ennivaló ételeket, és irigylésre méltó vásárokat csinálsz ^^ Csak így tovább!!! :P

    VálaszTörlés
  17. nagyon szuper lett ez a vasárnapi bejegyzés is,a kajcsik ínycsiklandozóak, a többi kléép pedig szemet gyönyörködtető ^^ és köszi az állandó árkád-beli akció tudósításról,bár ennek sajna a pénztárcám nem nagyon örül :D

    VálaszTörlés
  18. Hú, az a gyűrű nagyon szép! meg a sál, és a táskák *irigyfej* :]

    VálaszTörlés
  19. Nagyon jó dolgokat vettél, a kedvencem most a sál, meg a rózsaszín pulcsi, de lehet csak azért mert nagggggggyon hideg van, a pulcsi belül is olyan jó kis szörmés mint a kapucnijában, vagy belül nem? :)

    VálaszTörlés
  20. Jajj olyan aranyosak vagytok :) Egyébként én az I am-be mindent megnézek kivéve az ékszereket, tehát leginkább táskákat, pénztárcákat, sálakat, kendőket néztem szóval az ékszerek terén azt tudom mondani hogy most ott is 250 forint az akciós sarok de én úgy tapasztaltam jobb minőségűek mint a six, de alapjáraton egy kicsit drágábbak...

    Monika: Igen olyan szőrös mint a kapucni, csak a kezeiben nincs, de mondjuk akkor kicsit nehéz lenne vele mozogni, én szombaton voltam sétálni ez alatt csak egy póló volt meg a szövetkabátom amiben ált szoktam fázni de most semmit nem éreztem, mondjuk kezem lábam majd lefagyott de a testem puha melegben volt, szóval ha máshol estleg van más színben akkor érdemes beszerezni, még ha valakinek a stílusa nem is jön be akkor otthon házi pulcsinak a legkirály, csak én erre sajnálom, mert mindent összekenek... :D

    Hajgöndörítésről jön a bejegyzés :)

    Egyébként nem szoktam gyakran vásárolni és általában akciókat sem fogok ki, de ez az év nekem is elég meglepő, eddig minden happy boldogság :) csak ne kiabáljam el magam le is kopogom :)

    Mától ismét gyűjtöm a képeket és az infókat melyekkel titeket bombázhatlak, vasárnapi bejegyzés a nagy sikerre való tekintettel lesz :)

    A sok sok kajáról pedig csak annyit, hogyha egyszer lesz egy kis pékségem-kávézóm-könyvtáram-cukrázdám (mert ez az én nagy álmom)akkor mindenkit szívesen várok :) vagy ha valaki szegedi, vagy szegeden jár csak szóljon és elmegyünk egyet beszélgetni és viszek valami harapnivalót :D, hátha másra is szerencsével vagyok és ő is sok akciós dolgot fog ki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz, nehogy valaki szavadon fogjon, és lecsapjon a finomságokra :P :D Ez a kávézó-cukrászda-könyvtár kombó klassz ötlet lenne, könyv-molyoskodóknak külön mennyország. Nem tudom erről volt -e már bejegyzés, de hajhullásra valami haj-barát ötleted nincsen?

      Törlés
    2. tök véletlenül épp szegedi vagyok..:D jó lenne egyszer összefutni..:D

      Törlés
    3. http://antalvali.com/mo_hajerosito_vitaminok ajánlom figyelmedbe az Antal Vali oldalt, nagyon sok mindent onnan tanultam, és a lényeg minden dolognak belső okai vannak, tehát vagy gyulladás a szervezetben vagy vitamin energia hiány, vagy csak a tél... ezt magad tudod ellenőrizni. A már meglévő hajhullásra én gyógynövényes sampont vagy hajszeszt ajánlok amit az említett oldalon találhatsz meg, de ami fontos az hogy természetes sampont balzsamot használj, és soha ne engedj a fejedre forró vizet, inkább hideg vagy langyos vízzel mosd meg a hajad :) Régebben nekem nagyon hullott a hajam, áttértem a természetes samponokra (alverde alterra, rossman, dm) használtam pár hónapig ricinus olajat mert ez erősítő és serkentő szer is amitől sok sok baba hajam nőtt, valamint nem festem a hajam csak évente 2-3 szor, amit szintén el akarok hagyni és hennára áttérni :)

      Remélem hasznos volt, és rátalálsz a megoldásra :)

      Törlés
    4. Nikó hát nosza :D bár azt nem értem hogy hogy véletlenül vagy csak szegedi :D én szándékosan :P

      Törlés
    5. Köszi a tippeket, az alverde sampont tuti kipróbálom. Eddig head&shoulders-t használtam, mondjuk nem tudom mennyire természetes/mesterséges ami benne van...sajnos erre nem szoktam figyelni, balzsamnál se :S
      Amúgy én is szegedi vagyok, de valahogy taszítom az olcsó cuccokat és az ehhez kapcsolódo helyeket.... :D Amikor még megvolt, a jeans club-ot nagyon szerettem, mindig akcióztak, de bezárt, szóval ezzel megszűnt a jól bevált törzshelyem is.

      Törlés
  21. nagyon tetszett:) mindig olvaslak és ez a mostani post is nagyon jó lett:)

    VálaszTörlés