Tavaszi kívánság lista!

Már egy hónapja ezen gondolkodom, nem azért mert olyan nehéz lenne összeírni mi is az amit szeretnék, de nem tudtam eldönteni mi az ami fontos. Így most egy tízes lista következik, amiben leginkább kiegészítők kaptak szerepet.



Nah de ez nem ilyen egyszerű, vannak szabályok is.

Mint a legtöbben én is felhalmoztam egy csomó mindent, ezért pl a test-arc-hajápolási dolgokból csak is akkor vehetek másikat ha az előző elfogyott. Így nem halmozok feleslegesen.

Tehát csak olyan dolgot vehetek meg, ami elfogyott és szükséges.

Valamint ami a listán van.

De akkor lássuk is azt a listát, néhány inspiráló képpel...


1. Levendula olaj, mint illatosításra mint a szekrénybe, mert megrágták tavaly a kesztyűmet a molyok, és idén nem szeretném ha ez bekövetkezne, ez lesz a legelső, talán még ma beszerzem.


2. Egy recept könyv, amiben különleges kenyerek kapnak főszerepet, nemzetek kenyeri, praktikák és tippek 


3. Egy bőrdzseki, már évek óta szeretnék, de soha nem találtam, most tüzetesebben fogom keresni, ezt még hűvösebb napokon egy vastag pulóverrel is fel lehet venni


4. Egy tavaszi parfüm, soha nem szerettem a hagyományos virágos illatokat, de most megszeretném találni az az illatot, ami igazán tavaszias és egy teljesen más illatcsoportba tartozik, mint amiket eddig használtam.


5. Egy matt barackos pirosító, ezt nem kell magyarázni, mindenkinek jól áll és az enyém már kifogyóban van, és még egy rózsaszínre vagy csillámosra nincs szükségem.


6. Bedugós fülbevaló csomag, tudjátok, több üzletben is lehet kapni ilyen picike füliket, amik olcsóak és sok van benne, kis szív masni rózsa... annyira tetszenek :)


7. Ahogy egyre melegebb lesz, egy hasonló virágos csipkés pasztell ruhának igazán örülnék :) 


8. Egy tavaszi telitalpú szandálnak is lennék a kedves szerető gazdája, egy halvány drapp csipkés, virágos, fonott aljú, masnis minden szóba jöhet...


A képek forrása a We♥it!

9. Néhány pasztell színű köröm lakk, leginkább egy olyan barack és lila tetszene 

És elérkeztünk a 10.-hez, ez az ami lehet egy bónusz dolog, amit meglátok, lehet kiegészítő, vagy kozmetikai termék esetleg cipő, szóval lehet egy lehetőségem úgymond bármit venni, természetes normál keretek között.

Örülök, hogy megírtam a listát, sokkal jobb ehhez tartani magamat, az ok egyszerű, olyan jó megtalálni a kinézett dolgokat, egy kicsike kis boldogság, és az is amikor spórolok és nem veszek felesleges porfogókat.

Szerintem aki sokszor vesz felesleges sminket, krémet, stb az írjon egy ilyen listát és próbálja meg betartani, használja el otthon a termékeket, és csak ezután vásároljon, sőt kinézhet drágább dolgokat is és mire elhasználja az otthon felgyülemlett testápolókat, parfümöket vagy kozmetikai termékeket, egy minőségibb dologgal is meglepheti magát, hiszen a megspórolt pénzt így befektetheti egy általa már régebben kinézett darabba. 


Ti szoktatok listát vezetni?

Nekem ez már nem az első ha kíváncsiak vagytok, hogy az előzőek hogy sikerültek akkor itt megnézhetitek:



-Rita

4 megjegyzés:

  1. Pont reggel gondolkodtam egy ilyenben.
    Érdekesek a kívánságlistás bejegyzéseid. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretek ilyen listákat írni.Egyetértek veled, nagyon jól meg lehet vele tervezni a vásárlást, nem fog semmi (maximum egy két apróság) a kosarunkba kerülni. Az inspiráló képekkel pedig nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  3. De jó volt nézegetni ezeket a nyári ruhákat. :) Nagyon tetszenek a kiegészítők, én is készítek majd valami ilyesmi listát.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók ezek a bejegyzések is! Én idén készítettem el az első ilyen listámat.:) +épp a bejegyzés megszületése előtti napokban döntöttem el, az "addig nem veszünk semmit, amíg fel nem éltük a készleteket" dolgot.

    VálaszTörlés