Essence stay all day 16h korrektor teszt!


Egy 10 centis hengerben lapul az anyag, 7ml van benne ami viszonylag sok egy korrektort nézve. Felhasználhatósága 6 hónap, ami idő alatt valószínűleg el is fog fogyni, de érdemes is lecserélni hiszen ezt nap mint nap az arcunkhoz érintjük, érzékeny szem környékén használjuk, de ha higiénikusabban szeretnénk használni akkor egy külön tiszta ecsettel vehetjük fel róla az anyagot, de mondjuk én ezzel nem szórakozok, ha tönkremegy akkor azt észre fogjuk venni.


Praktikus kis aplikátorja van ami elegendő mennyiséget vesz fel a szemünk alá valamint a problémásabb területek fedésére, orr, áll pattanások.


A legvilágosabb árnyalat 


Nagyon krémes, sűrű jól kenhető, de gyorsan szárad szóval érdemes erre figyelni.


Egy kicsit eldolgozva , sárgának tűnik de igazodik a bőrszínhez 


Teljesen eldolgozva, már nem is látszódik


Nem tudom mennyire vagyok jó alany a tesztelésre, nincsenek túl sötét karikáim, de remélem azért látszódik valami a hatásából.

A bal oldalon csupaszan, a jobb oldalon pedig 2 pici pötty eldolgozva 


Szintén a bal oldalon natúran, a jobbon pedig a 2 kis pötty eldolgozva.

Mivel ilyen sűrű, sokkal jobban fed, mint az előző catrice ecsete korrektor, és abban negyed ennyi sem volt jól figyeljetek 1,7 ml, hát ez azért megdöbbentő...

Külső: nagyon aranyos ez a szájfényes kis csomagolás, kis táskában elfér, nincs vele semmi gond.

Használat: könnyű a használata, jól fed, gyors száradása miatt érdemes gyorsan eldolgozni, igazodik a bőr színéhez.Illata nagyon minimális agyagra emlékeztet.

Összességében: nagyszerű korrektor olcsó árért, jól fed tartóssága kitűnő, reggeltől kora délutánig a helyén marad, igaz tél van nem kell nagy hőségekkel megküzdenie, de most jól teljesít.Mindenkinek csak ajánlani tudom akik egy olcsó de jól fedő nagy korrektorra vágynak.
Az ára 750 forint körül van.




Ti milyen korrektort használtok elégedettek vagytok vele, mekkora a kiszerelése és mennyibe került ?



-Rita

16 megjegyzés:

  1. Köszi a tesztet, biztosan megveszem!:)

    VálaszTörlés
  2. Az egyetlen korrektor, ami tud valamit kezdeni a fekete karikáimmal! Imádom!

    VálaszTörlés
  3. Épp akartam korrektort venni,mondom na holnap akkor go to the rossmann de még nem tudtam,hogy megvegyem e,de ezt fogom:)) köszönöm a segítséget!:)

    VálaszTörlés
  4. Én is már régóta keresek egy jó korrektort, mert nagyon karikásak a szemeim! :( Köszi a tesztet, hasznos volt :)

    VálaszTörlés
  5. Épp korrektor keresőben vagyok, lehet, hogy ez lesz, amit megveszek. Remélem tud mit kezdeni a sötét karikáimmal! :)

    VálaszTörlés
  6. Pont múlthéten vettem meg ezt a korrektort és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  7. Én is ezt hazsnálom már egy ideje, mostmár nagyon kifogyóban van, de biztos újra fogom vásárolni! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó. *-* Felénk csak Aura stifteset találtam eddig, az sem rossz, de ha hozzánk is bejönne az Essence akkor tuti megvenném. :)

    VálaszTörlés
  9. Épp gondolkoztam, hogy jó lenne egy jó korrektor...azt hiszem, beszerzem :)

    VálaszTörlés
  10. Köszi a tesztet! Szerintem én is beruházok rá :)

    VálaszTörlés
  11. Hmm I wonder if there's a more pinky toned one, because I think the colour here would match me well for covering blemishes, but I prefer this type of liquid concealer for my under eye area!

    VálaszTörlés
  12. Nah, megvan mit veszek a karikáimra.. :D

    VálaszTörlés
  13. Örülök hogy ilyen sokatok érdeklődését felkeltette ez a kis csodaszer és annak is hogy ilyen sokatoknak bevált :)

    VálaszTörlés
  14. Alig várom, hogy elfogyjon az, amit otthon találtam. (Oriflame, Top Secret korrektor, Mata Hari) Az sem rossz, de ez nagyon szimpatikusnak tűnik.:)

    VálaszTörlés
  15. Nekem Miss Sportys rúzsos van, lövésem sincs mekkora a kiszerelése, de jó ideje megvan, mert ritkán használom. Szerintem nem sokat érő, ha nem dolgozom el nagyon akkor látszik és csúnya, ha meg eldolgozom akkor annyira sikerül, hogy olyan, mintha fel se kentem volna..:D
    Most beszereztem én is ezt, de azt hiszem én azok közé tartozom, aki ettől se ájult el.:( Nincsenek hatalmas bőrhibáim, a szemem se nagyon karikás, csak egy picikét. Most kijött pár halvány piros pattanás, de még ezzel se birkózott meg az Essence...:/ Valamit halványított rajta, de azért többet vártam volna tőle.:/
    Nagyon viszonyítási alapom nincs, hogy melyik korrektor mekkora kiszerelésű, mert ritkán használom, de azért az 1,7 ml-s vagy hány ml-s Catrice korrektor azért durva volt emellett..:)
    Remélem amúgy sikerül majd megbarátkoznom vele, és elsajátítani a technikáját.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a technikája, hogy nem szabad kenegetni dörzsölni, épphogy az ujjbegyeddel beleütögeted a bőrbe, én csak az orromra és a szemem alá használom, nem mondom, hogy csodaszer de szeretem használni :) nem irritál, viszonylag tartós is, de ajánlom figyelmedbe az alverde pici tégelyes korrektorait, elég világosak krémesek, és még az anyajegyeimet is jól elfedte a kezemen, de mindenféleképpen fixálni kell púderrel mert ezek fényesebbek, de jó tudni hogy természetes összetevőket tartalmaznak, és gyógyulást elősegítő hatóanyagokat :) de érdemes krémmánián is szemezgetni a korrektorok felől :Ö

      Törlés