Karácsonyi nyereményjáték nyertese!

Sziasztok kis drágáim, megvan a nyertes egész reggel számolgattam hányan vagytok, összesen minden eséllyel együtt 256 jelentkező volt, a nyertes pedig nem más mint a 112-es,

Tovább...
Tündérke, ez azért vicces és hihetetlen mert már nyert egyszer nálam sőt az utóbbi időben igen szerencsésnek mondható, mert több nyereményjátékon is szerencsés volt.

Hát kedves Emese gratulálok neked, remélem nem vagy babonás :D

Remélem örülni fogsz a kis nyereménynek, mindent a lehető legbiztonságosabban csomagolok be.


Egy kis emlékeztető a nyereményről :)


Nem felejtettem el az 500-as facebook játékot sem de mivel az egy teljesen más jellegű nyeremény, nem sminktermék ezért az elkészítéséhez kell egy kis idő :)


Nagyon sokan jelentkeztetek nagyon sok kedves kommentet kaptam ami nagyon boldoggá tesz engemet, és jó volt olvasgatni őket.

Többen panaszkodtatok a blog kinézetére a kék háttérre és hogy pöppet csicsás, ez az új évvel meg fog változni, persze még mindig olyan lesz mint én, nem egy sablonos vackot használok, hanem amit én készítek.

De többen dicsérték is a kinézetet szóval ez is nagyon tetszett.

Valaki hiányolta a menüt, ez is elkészült :D remélem használjátok és jól funkcionál.

Legtöbben a körmös bejegyzéseket szeretik, a recepteket meg hogy gyakran van poszt és hogy változatos, mindig arról próbálok írni ami engem is érdekel, ha valamit bemutatok az soha nem dicsekvés hajt, hiszen nem akkor értékben és mennyiségben vásárolok hogy az irigylésre méltó legyen.

Remélem mindenkinek teljesül a kívánsága, és kellemes karácsonyi hangulatban telnek majd az ünnepek mindenkinél!

Ami biztos, hogy a sütögetni vágyóknak jövök egy két fincsi recepttel amit tavaly leteszteltem.


-Rita

6 megjegyzés:

 1. hát baszki Emese.. mindent megnyersz előlünk!!:D

  VálaszTörlés
 2. Én meg már alig mertem kiírni :D XD pont tegnap vagy mikor Viktóriánál is nyert én meg nagy vidáman megemlítettem neki és mondta hogy áhh igen most ilyen szerencse sorozatom van máshol is nyertem :D

  VálaszTörlés
 3. hihi,én azért örülök hogy jó helyre ment! :D :))

  VálaszTörlés
 4. hát basszátok meg xD komolyan ilyen nincs :D

  VálaszTörlés