Freeman avókádó és zabkása bőrtápláló, agyagos arcpakolás!


Köztudott hogy az avokádó csodálatos pakolás alapanyag mint arcon mint hajon, jól táplál értékes vitaminokban és olajokban gazdag ami könnyedén beszívódik és csodálatosan puhává varázsolja a hajat és a bőrt. A zabkása gyulladás csökkentő és hidratáló hatással is bír érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Kiváló minőségű agyagban is gazdag mely segít a bőrt méregteleníteni és a faggyútermelést is szabályozza.



Egy hete vásároltam meg ezt a pakolást amiről előzőleg sokat olvastam és csak pozitív volt a visszajelzés, a krémmánián csak 5 csillagokat kapott minden vásárlótól.


Tehát alapvetően elég nagyok voltak az elvárásaim mert sokan mondták, hogy problémás pattanásos bőrükkel csodát tett.

Így tehát megvásároltam, azt hiszem nagyon jól tettem.



Külső: egy nagy zöld tubusban vehetjük meg a krémet, ami nagyon gazdaságos és megfelelő kiszerelés egy ilyen terméknek, a külső és a dizájn átlagos, magyar felirat jól olvasható értelmezhető. 150 ml zöldes színű nagyon jó illatú sűrű krém lapul meg a csomagolásban, amit nagyon könnyű eloszlatni és lemosni is.

Használat: én minden nap felvittem egy vékony réteget az arcomra, mert mások tapasztalatai alapján arra jutottam, hogy így érhetjük el a legmegfelelőbb állapotot, ez teljesen így van. A vékony pakolást 10 percig hagyjuk hatni, ami lassan szárad a bőrünkre és kissé húzza azt de nem kellemetlen, majd meleg vízzel lemossuk, nagyon puha és friss lesz a végeredmény. A pórusok is összébb húzódnak a hatására. A puhaság a gyakori használat mellet állandósul, nem is használok mellé krémet mert nagyon jól hidratál. De mit tesz a pattanásokkal? A meglévőket gyógyítja és serkenti a gyógyulásukat míg a további pattanások kialakulását meggátolja. Nekem e legproblémásabb területek az államon és a homlokomon valamint a halántékomon vannak de 70-80 százalékkal lecsökkent a számuk, csak egy kettő kisebb nem is konkrétan pattanás hanem kiütés jelent meg azóta.

Összességében: ez a legjobb pakolás amit valaha használtam, jól táplál és hidratál a pattanásokkal is csodálatosan szembeszáll, gyakran használhatjuk, eredményeképpen puha lesz a bőrünk és pórusaink is összébb húzódnak, illata és állaga is csodálatos, kevés is elég belőle így nagyon gazdaságos. Az ára 1400 forint 150 ml. Én a Rossmannban vettem. Mindenkinek ajánlom aki szeretne egy jó pakolást és van némi problémája a pattanásokkal.


Ti milyen maszkot pakolást használtok?

Valaki közületek használja ezt a maszkot?


-Rita

12 megjegyzés:

  1. köszi, hogy írtál róla :) pont pakolást kerestem, azt hiszem meg van hogy mit veszek holnap :)

    VálaszTörlés
  2. hu nagyon ígéretesnek tűnik! én most az avonos iszappakolást fogom kipróbálni, addig nem merek másikat venni viszont arcradír kéne valami jó. van ötleted?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem van, igaz fiú vagyok, de eszméletlenül pattanásos :) szóval az avonnak az új, uborkás, teafás arcradírja nagyon jó, hetente kétszer használom, rengeteget adtak, és tök kicsi is elég :D nagyon jó cucc 600 ft.- megéri

      Törlés
  3. Dia- amit az előző bejegyzésben van balea arcradír az szerintem nagyon jó, sok sok szemcse van benne, és nagyon apró olyan mint a homok, aloe verás jó sűrű krém, elég belőle egy nagyon kicsi is, a krémmánia hatására vettem meg azt is és ott mindenki mondta hogy ez a legjobb arcradír, mivel én hetente kétszer használom, így hosszútávú hatását még nem láttam csak azt tudom, hogy kellemesen eltávolítja az elhalt bőrt és nagyon selymes tiszta érzés marad utána. Ez az http://kremmania.hu/kremek/balea-creme-peeling-arcradir

    75 ml és 699 forint, szerintem egy próbát megér.

    VálaszTörlés
  4. Teljesen fellelkesítettél Rita, ki fogom próbálni!Köszi :)

    VálaszTörlés
  5. Szia én is megvenném épp kifogytam az avonosból(: az érdekelne hogy hol vetted meg? köszi

    VálaszTörlés
  6. Rossmannban 1400 forint de tescóban is lehet kapni viszont a dm-ben nem találtam :)

    VálaszTörlés
  7. Ma meg is vettem :) bár itthon vettem észre, hogy már kinyomkodták, de sebaj, már várom, hogy használhassam (:

    VálaszTörlés
  8. én a rossmanban tegnap nagyon sasoltam, de nem láttam :(
    pedig engem is felvillanyozott *-*

    VálaszTörlés
  9. Én is lecsaptam rá egyből, amikor megláttam :) Köszi az ajánlót! Az illata nekem nagyon tetszik, bár másról még nem tudok nyilatkozni, mert csak egyszer használtam eddig :)

    VálaszTörlés
  10. Ha esetleg még valaki venne, akkor kaptam egy tippet, hogy a Nyugati és az Oktogon között, a Dessewffy utca és a Teréz Körút sarkán például, de máshol is, a Diszkont drogériákban csak 900 Ft, amíg a Rossmannban, Tescoban 1600 :)

    VálaszTörlés