Balea krémes arcrradír!


Balea krémes arcradír.

Arcradír lényege az elhalt hámréteg eltávolítás, hogy a bőr könnyebben tudjuk hidratálni és vérkeringést is fokozza, nem szabad túlzásba esni hetente egy maximum két alkalommal van szükség a radírozásra. Persze mindenki imádja amikor radírozás után bársonyos puha tapintású lesz a bőre, de e túl sok radírozás sokkal nagyobb károkat tud okozni mintha nem is használnánk.

Otthon is könnyedén készíthetünk különböző radírokat vagy maszkokat melyek eltávolítják az elhalt réteget és még vitaminnal is ellátják a bőrt, erről bővebben fogok is írni.

Ezt a krémes radírt is egy hete vásároltam együtt a Freemanos agyagos maszkkal.

Visszajelzések alapján nagyon jól hangzik, itt olvashatok mások véleményéről is.

Külső: a csomagolás nagyon egyszerű, a dizájn átlagos, magyar szöveg jól olvasható. A krém nagyon sűrű apró szemcsés, kellemes illatú. A szemcsék mérete apró homokra emlékeztet, a fő alkotó része a krémnek. Mivel ilyen sok a radírozó szemecske nagyon kevés is elég belőle hogy az egész arcot alaposan megtisztítsuk.

Használat: nedves arcon egy kisebb mogyorónyi mennyiséget eloszlatunk, körkörös finom mozdulatokkal a bőrbe dolgozzuk, finoman nem kell megsérteni a bőrt.Néhány percig fent hagyhatjuk mert aloe vera összetételének köszönhetően gyulladás csökkentő.Majd meleg vízzel mossuk le.Hetente 1-2 alkalommal elegendő használni ennél többször már csak ártunk a bőrnek.

Összességében: egy nagyon erős (sok szemcsének köszönhető) mechanikai arcradír melyből kevés is elegendő, 75 ml 699 forint tehát nagyon kedvező áron juthatunk hozzá.Nagyon problémás pattanásos bőrre nem ajánlott, hiszen a gyulladásban lévő bőrt csak irritálja és megnehezíti a gyógyulást.Ajánlom mindenkinek akik nem szeretnek otthon bőrradírt készíteni és eddig még nem találták meg a tökéletes példányt.

Ti használtok arcradírt, és milyet?





-Rita


5 megjegyzés:

  1. Én Garnier Pure Active bőrradírt használok. Nekem nagyon jól bevált, de ez is ígéretesnek néz ki. *Chanel

    VálaszTörlés
  2. én RIVAL de Loop arcradírt használok *-* olyan jó sárgabarack illata van :)

    VálaszTörlés
  3. Eddig az avonos clearskin arcradírját használtam, eddig tökéletes is volt, de így télen inkább száraz, mint zsíros a bőröm és sajna ez a radír olyan szinten szárítja, hogy amint abbahagyom a dörzsölést azonnali lemosás vagy vörös bőr jön.

    Most fogom kipróbálni a Sunfleur-át, a garnierest is próbáltam de az inkább volt sima arctisztító, mint bőrradír.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is meg van ez a termék, én eddig a Sunfleur arcradírját használtam, szerintem az is nagyon jól radíroz, na de ez...messze a legjobb.:) Nagyon megszerettem.:)))
    Én körömágyam is szoktam radírozni vele néha, és igen jó puha és szép lesz a körmöm körül a bőr.:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem Nivea Bőrszépítő radírozó arclemosóm van erre a célja, 850 Ft és 150 ml. Az is nagyon jó! :)

    VálaszTörlés