Kreatív Kedd, Halloween edition!


Elérkezett a várva várt kedd, mint tudjátok ilyenkor egy megadott témához kell igazodni, ősz lévén a legideálisabb a halloween volt.

Imádom az őszt a halloweent a sminkeket a beöltözést, a tökfaragást, úgy mindent.

Megpróbáltam az otthon töltött időt arra használni, hogy minél több sminket elkészítsek, valamire nem volt idő és eszköz, de azokat is szeretném bemutatni majd a hét folyamán.

Tehát most tőlem 3 sminket láthattok, remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket:

Az első a mexikói cukor koponya által ihletett smink, sok blogon találkozhattatok vele a napokban de én már hónapok óta szerettem volna elkészíteni, így nem éppen újdonság de fogadjátok szeretettel :P

Cukor koponya Nekem nagyon tetszett, bár lehetett volna sokkal jobb a kivitelezés de a legtöbb eszközömet otthon hagytam és egy picurka tükör volt csak a segítségemre.

A következő smink egy ősz tündér, melyhez az otthon talált csodálatos árnyalatú leveleket használtam fel.A smink maga egy nagyon egyszerű szemfestésből és egy erősebb narancsos-pirosas rúzsból áll.

Ősz tündér

A képek zömét megpróbáltam kint elkészíteni, így közelebb áll a természethez és ha már Szegeden nincs alkalmam a sminkeket kint lefotózni akkor legalább otthon :D bár be kell vallanom nagyon hideg volt.

Az utolsó smink egy filmes karakter megszemélyesítését takarja.
Nem más rendezte mint Tim Burton.
Nagy csodálatomra sokan nem ismerik ezt a remek horror-vígjáték-őrültség által ötvözött régi filmet, de legalább így felhívhatom a figyelmét azoknak akik nem látták.

Beetlejuice

Beetlejuice


Beetlejuice


Egy kis zene hogy ti is ráhangolódjatok :DA hajammal nem csináltam semmit, mert nem volt se zöld se fehér parókám de szerintem így is átlehet érezni :D


Ennyi lett volna a Halloweeni kiadás, Remélem ti is élveztétek...mert én nagyon.

Nézzétek meg a többiekét is.

Lolly

A vendég bejegyzést pedig egy külföldi blogger szolgáltatja most nekünk, nézzétek meg ti is Cosmetic Blur munkáját.


-Rita

17 megjegyzés:

 1. A cukorkoponya alapból tetszik. Az utolsó pedig az egyik kedvencem volt anno. :)

  VálaszTörlés
 2. A cukorkoponya nagyon jól sikerült ,de a kedvencem nekem is 3. zombis variáció :)))

  VálaszTörlés
 3. Belehúztál, és megnyerted a legkreatívabb kreatív keddes menyecske címét! :)

  VálaszTörlés
 4. De még annyi ötletem volt, el sem hiszitek annyira belemerültem, már mindenből Halloweeni sminket akartam csinálni, de még egy Steampunk ihletésű jönni fog :D Egyébként nagyon köszönöm a sok dicsérő kommentet és örülök hogy többen is ismerték Beetlet :D

  VálaszTörlés
 5. A cukorkoponya esküszöm szép.:D Az utolsó meg brutál, beteges.:D:D Baromi jók.;)
  (Andi)

  VálaszTörlés
 6. Szóhoz sem jutok... annyira tehetséges vagy! Szuper mind3 smink, nekem a legjobban az utolsó tetszik az valami félelmetes :)

  VálaszTörlés
 7. Azok a ráncok!! Állati jó lett! A ősz tündéres is nagyon tetszik, aranyos a mosolygós kép, meg hogy felfelé csúcsos alakban rajtad fel a leveleket, nekem kicsit manós lett így. :)

  VálaszTörlés
 8. Mindegyik nagyon tuti! :) Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 9. Az első és az utolsó nagyon tetszik:) Mondjuk az elsőből én kihagytam volna a flittereket a szem környékéről:)
  Ha érdekel téged az én halloweenra készített sminkem, akkor nézd meg a blogomon:)Bár, én nem tartozom a Kreatív Keddesek közé:)
  http://parafeminas.blogspot.com/2011/10/happy-halloween-vampirszeru-smink.html

  VálaszTörlés