10 nagyszerű kozmetikai termék 1000ft alatt! - 3 rész

Sziasztok ismét elkészítettem a 10 nagyszerű... bejegyzést amiben csak is olyan termékek kaptak helyet amit jelenleg is használok.



De akkor lássuk is őket egyesével.


A rossmann saját márkás aceton mentes körömlakk lemosója, ápoló olajokkal.
Hibátlanul eltávolítja a körömlakkot és nem szárítja ki a körmömet.
125ml és 250 forint 

A dm saját márkás gyermekeknek készült arckréme mely értékes összetevőket tartalmaz és gyulladás csökkentőt, zsírosabb jelege révén télen tökéletes.
75ml 350 forint 


Himalaya Herbals ajakápoló aktív növényi hatóanyagokkal.
Régebben vettem és egy időre abba hagytam a használatát mert nem éreztem semmi hatásosat, de most hogy itt hideg és a szeles idő meg lepő módon jól teljesít.
10g 690 forint


Alverde barackos hajbalzsam fénytelen töredezett hajra, amit már több éve használok, ha ezt használom olyan bársonyos lesz a hajam és fényes hogy soha nem is akarom lecserélni.
200ml 800 forint körül.


Dm saját márkás tea fa olaja, nagyon praktikus problémás bőrre.
30ml 800 forint.

NYC ultra ajakrúzs, a csomagoláson kívül minden nagyon tetszik benne, nincs illata kellemes az árnyalata, sokáig fent marad és nem szárít.Matt és fényes színeket is találunk kedvünkre, sok sok árnyalata közül.
3,4g 500 forint körül.


Essence stay with me szájfény, tartós, kellemes állag illat és nagyszerű árnyalatok nem is tudom melyik legyen a következő áldozatom.
4ml 600 forint körül.



Essence zselés személy tus, tökéletes vonalat lehet vele húzni, sok színben kapható, nagyon tartós és elég kiadós egy kis tégely.
3ml 900 forint körül


Beauties Factory szemhéj púderek nekem van 5, nagyon szeretem őket a csomagolása egy sima műanyag tok és papír borítás maga a szemfesték egy fém tégelyben van, palettába téve tökéletes.Több száz színben lehet őket megvenni.Az egyetlen hátránya hogy rendelni kell de nekem nem volt vele semmi gondom.
1,5 dollár darabja 


Ez lett volna az általam is használt és egyben ajánlott 10 kozmetikum 1000 forint alatt.
Remélem a hasznotokra válik.


Ti használjátok valamelyiket?
Neked bevált?


-Rita












5 megjegyzés:

  1. Én ebből eddig csak a Stay with me szájfényt próbáltam, de azt nagyon szeretem. A beautys factorys szemhéjfestékeket csak Paypallal lehet rendelni amúgy?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem ezeket a posztokat:) sok ilyet még:) a babylove-s krémet nagyon szeretem!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a körömlakk lemosót ki fogom próbálni és ugyanilyen sampont és balzsamot használok már nagyon régóta előtte a lilát használtam, azelőtt meg a zöldet, anyósom is vett magának ilyet miután megkérdezte hogy mit használok a hajamra mert olyan szép fényes :D Az meg külön megnyugtatja a szívemet hogy tudom nincs benne semmi káros anyag :)

    VálaszTörlés
  4. Ja és csatlakozom cetlee-hez még sok ilyen bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  5. Biu, azt hiszem csak azzal legalábbis én azt ajánlom, mert a bank kártyás nekem kicsit bizonytalan és sokan nem is ajánlják :)

    Megpróbálok mindig oda figyelni magam is, hogy ne költekezzek túl mert ár érték arányban ezek nekem nagyon is beváltak, hiszen ez a 250 forintos lakk lemosó is ugyan úgy szuperál mint egy 1000 forintos társa :)

    VálaszTörlés