Őszi kívánság lista, Nude rúzs!

Viszonylag gyorsan beszereztem az első áldozatomat.

Egy Nude rúzst 

Körbejártam egy két üzletet, egyik sem fogott meg nagyon, rendelni nem akartam mert kiakartam próbálni, úgyhogy így esett a választás a NYC ultra last  420-as árnyalatára.


Először is a csomagolás

Jól le volt zárva, így senki sem tudta össze pancsolni 
Volt teszter, így már akkor megnéztem, hogy milyen 
Nem szeretem ezeket a rúzsokat amikor nem lehet teljesen vissza húzna a rúzst, mert sokszor odakoccantom a tetejét és azt ki nem állhatom :S
A teteje jól záródik, lehet látni magát a rúzst mert átlátszó a kupak.


A rúzsnak nincs illata 
3,4 g


Ez volt a legközelebbi árnyalata ahhoz amit kinéztem magamnak.
Kellemesen krémes
Egységes a színe, nincs benne semmi csillám vagy szájfényes jelleg.

A nyc-nak van egy másik rúzs "készlete" is melyben több szín található, de sajnos azok mind fényesek és csillámosak, pedig ott több a nude árnyalat.


Majdnem megegyezik a szám színével, de mégis egységes érzést ad nekem nagyon tetszik.
Meglepő módon jól hidratál, kellemes érzés viselni
Egységesen kopik le, először a fényéből veszít, majd lassacskán olyan mintha felszívódna, és száraz érzést ad de egy nedves kendővel ha áttöröljük a szánkat akkor észre lehet venni, hogy ott van az

Leteszteltem először úgy életemben, hogy folyamatosan figyeltem.

Én sütöttem főztem, közben és kóstolgattam az ételt, ittam ette és még vízipipáztam is, és még így is 3 órán keresztül fent marad, ezután kentem fel újra mert jó érzés volt viselni.

Szerintem kifejezetten hidratál.

Az ára 599 forint tehát nagyon baráti.


Csomagolás: 3
Termék: 4
Ár érték arány: 5

Tehát a nyc 420 Mousse 4 pontot kap 


Nektek, hogy tetszik ?

Van NYC terméketek?

-Rita

9 megjegyzés:

  1. én is szeretnék egy ilyen rúzst, holnap be is szerzem. esetleg kicsivel barnásabb árnyalat nem volt? csak egy hajszálnyival? :D nekem olyan a vágyam..:D de ha nincs ez is szuper..:) tetszik..:) nekem alapból ilyen pinkes, lilás a szám, remélem jol fog mutatni, bár nagyon világos is a bőröm, szóval csak reménykedek..:)

    VálaszTörlés
  2. http://www.newyorkcolor.com/products/lips/lipcolor/ultra-last-lipwear

    Itt egyben van a fényes és a matt (amit én vettem), de ami ennél kicsivel sötétebb annak van egy pici lilás beütése mondjuk benne is van a nevükben hogy plum :D de szerintem nézd meg őket 410 418 ezek közül lehet az egyik neked tetszeni fog :)

    Catricet is néztem de borzalmasak voltak, nem volt matt, csak fényes kicsit vizes jellegű :S rengetek csillámmal :D sőt kb 1000 forintért :) ennél jobbat árban és minőségben sem találtam, de persze lehet van több ezerért jobb, de most jelenleg ez is jó :)

    VálaszTörlés
  3. Hú nagyon jól bírta akkor. Még nem próbáltam NYC terméket, de ez a rúzs nagyon tetszik. Én is szeretnék már vmi szép nude darabot.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  4. Én sem használtam még NYC terméket. A vágyam most egy matt, rózsaszín halvány rúzs, lehet hogy körülnézek az NYC állványon! :)

    VálaszTörlés
  5. Még én sem próbáltam NYC terméket, de ha találok egy ilyen üzletet, akkor egy ilyet tuti beszertek. Nagyon tetszik a szine. :)

    VálaszTörlés
  6. 3 órán bírta? az szuper ezért az árért! :O :)

    VálaszTörlés
  7. Jól néz ki még nem próbáltam NYC termékeket, de a rúzsai egyre jobban tetszenek!

    VálaszTörlés