Őszi kívánság lista, barna körömlakk!

Ezzel is megvolnék.
Nagy örömömre találtam egy megfelelő árnyalatú barna körömlakkot, még pedig egy Essencee márkájút.


49 The Only Chance!


És még vettem egy matt fedőlakkot is 

Először amikor megvettem itthon megnéztem más oldalakon hogy hogyan is néz ki, mert a kezem már volt az ez előző leopárdos és nem volt lemosó.
Találtam is képeket és mindenki csak jót írt róla, tetszett nekik a lágy tejcsokis szín és az hogy nagyon jó a fedése, gyorsan szárad.


Itt jól látszódik milyen csodásan is néz ki, én felkentem a matt fedőréteget ezért muszáj ezt megmutatnom 


Ez a kép láttán éreztem azt, hogy igen ez az a lakk amit kerestem.
Hétfő délután én is magamra mázoltam, sőt a lábujjaimra is felvittem.

Már egy rétegben is elfogadhatóan teljesít, de a tökéletesség és a megszokás miatt én 2 réteget használtam.
Gyorsan megszárad, de én mindig bele tudok nyúlni :D így leültem filmezni, hogy addig se csináljak semmit, a végére kopogósra megszáradt.
Azonnal ki akartam próbálni a matt fedőlakkot is mert még ezzel sem találkoztam, sok helyen olvastam, hogy oldja az alatta lévő színt, hát én óvatosan végig húztam rajta az ecsetet és nem történt semmi, tehát meg kell várni míg jól megszárad én sokkal óvatosabban felvinni mint egy átlagos lakkot. 


A többiekről pedig később lesz szó :)


Már matt az egész sőt beiktattam egy pink gyűrűsujjat is Nagyon tartós, mert ma csütörtök van és hétfőn kentem fel és semmi nem történt vele, pedig ugyan azt csináltam mint a többi napon, sütöttem főztem, takarítottam.


Az ára azt hiszem 349 forint, olcsó csak hát ha a méretér vesszük figyelembe, egy moyra lakk a triplája és csak 300 forint.
De így szerintem elég lesz egy jó ideig.

Csomagolás: 5
Termék: 5
Ár érték arány: 4

Tehát az Essence The only chance! körömlakk egy erős négyest kap 


Van már őszi kiszemelt lakkotok?

Hogy tetszik az Essence barna lakkja?-Rita
2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Engem kicsit a szintén Essence Spicy lakkra emlékeztet a színe, itt készítettem vele egy körmöt: http://mymakeupcake.blogspot.com/2011/08/notd-csoki.html

    Én nagyon szeretem a barna, szürkésbarna lakkokat, örök kedvenc az Essence Walk of fame-je, de most pl. a Catrice Lost in Mud van a körmömön, ami szintén szerelem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! Jövő héten azt hiszem én is bekukkantok a Rossmannba, remélem addigra már nálunk is kiteszik az Essence új szortimentjét! :)

    VálaszTörlés