Avon 24k gold ajakrúzs!

Ezzel szépen elmaradtam, de mivel nem éppen nyári árnyalatok (számomra) így csak most kaptam elő a fiók mélyéről, mert lassan itt lesz a szezonja.




Pink és Golden Peach árnyalatok 


Apró aranyló szemcsék találhatóak a rúzsban, melyek nem zavaróak, tehát nem lehet érezni őket.
Illata nincs legalábbis nagyon minimális (nem valami mű órákig érződő vacak)

Hozzám nem igazán illik az arany csillogású rúzs vagy szájfény, a bőröm és a hajam miatt, de ennek ellenére ezek a rúzsok nagyon kellemes viseletet nyújtanak.
Elvileg hidratáló összetevőket tartalmaz, alátámasztani és cáfolni sem tudom mert nekem olyan hamar lekopik, hogy nem történik addig semmi.



Golden Peach



Pink 


Felvitel után csak egy kis eltérést látok a két szín között, inkább szájfényes jellege van, nagyon könnyű rúzs, nem zsíros nem ül bele az ajak apró barázdáiba, kicsit olyan vizes jellege van, épp ezért is kedvelem.


Én csak ajánlani tudom azoknak akik szeretik a fényes csillogó ajkakat.

Azt nem tudom, hogy lehet e kapni, mert én nem rendelni szoktam (vagy ismerőstől kapok egy két terméket, vagy pedig Szegeden van több olyan üzlet is ahol azonnal megvehetjük a termékeket ha van készleten)


Közületek valakinek megvan az Avon 24k gold ajakrúzsa, mi a véleményetek?




-Rita


4 megjegyzés:

  1. A Peach nekem is nagyon tetszik :$

    VálaszTörlés
  2. Nekem Avon holmik közül csak a Plum Pout szájfények jöttek be :$ Régen szerettem az avont, de mintha évről évre romlana a minősége :( Az arcmaszkjai vagy teljesen hatástalanok, vagy kipattogok tőlük, a rúzsaik nagyon nem jó minőségűek nekem, meg amúgy is telepakolják károsabbnál károsabb anyagokkal a termékeiket. Pl volt egy Naturals termékcsaládból való arcápolóm. Hmm... hidratáló zsíros/vízhiányos bőrre... frászt hidratált! A bőröm darabokban esett le tőle, a 3(!) használat után pedig már piros volt, és elképesztően fájt... Kuka volt, mint annak a rendje.
    Az Avon "boltokkal" pedig érdemes vigyázni, mert hajlamosak rá, hogy a romlott terméket is eladják, csakhogy ne maradjon ott. Eddig akár hányszor vettem boltban, mindig így jártam, avas, romlott holmit vettem, sőt egyszer amikor ragaszkodtam hozzá, hogy de rendelni akarok, még én voltam a közellenség, hogy szegény eladót akadályozom a munkáját, miért nem jó nekem az ami a boltban van... Ezek mellett tanácsadónők mondták, hogy ez nem is szabályos, hogy boltot nyitnak :/

    VálaszTörlés