Görög cuccmó!

Sajnos nem én voltam Görögországban, hanem párom szülei addig míg ők nyaraltak mi kettesben töltöttünk 2 hetet ami alatt sütöttünk főztünk filmeztünk, kirándultunk együtt vásároltunk és jól éreztük magunkat.

De mint minden éveben most is hoztak haza sok sok finomságot ajándékot és büdi kagylót is (nem kellet volna, mert konkrétan halál szaga van) :D

De akkor lássuk miket is hoztak 

Este kitakarítottunk mert nem szerettük volna őket rumlival várni, azt hittük délben jönnek de ehelyett már reggel 6 kor itt voltak.
Előző este 2 kor aludtunk el mert addig takarítottunk és éjfélkörül kezdtem el főzni is.


Mint már mondtam elfelejtek mindent lefotózni, ezt is a végénél sikerült.
Soha nem ettem és nem is készítettem előtte húsgombócos tésztát, de ez valami isteni, bár meg kell hagyni nagyon de nagyon macerás.Nem hiszem hogy jót tett egy hatalmas adag az alakomnak éjfélkor ebből a jó kis szénhidrát dús tésztából, de nem számít.




3 nagyon szép körömlakot kaptam ami nekem nagyon tetszik, azonnal ki is próbáltam és nagyon gyorsan száradnak és nem csíkosan.
Magyarországon is lehet venni nagyon sok színben.
Kaptam egy nagyon cuki csőtoppot is amiről majd készítek képet, egy cuki jegyzet füzetet amibe recepteket lehet gyűjteni :D valamint egy allah szeme kulcstartót, véd a szemmel verés ellen 
És sok sok finomságot 


Ouzo, a háttrében epres málnás gyümölcsbor 


minden extra size 


És a legjobb dolog a világon soft king :D


Ha valaki már evett akkor tudja miről beszélek, 1 kis szelet ami a képen is van 200 kcal, puha szaftos, igazi csokoládé élmény, van többféle ízben a legjobb az étcsokis és a karamellás makadám diós :D
Már 4. éve mindig hoznak vagy 30-40 darabot darabja 1 euro de annyira finom, itt Magyarországon nem lehet kapni de pl Szerbiában igen, szóval ha valaki arra jár nézze meg okvetlen.


És egy kis újdonság nemrég rendeltem egy két szemfestéket, remélem mihamarabb megérkeznek és kipróbálhatom őket 

de addig is itt vannak a képek a színekről és az árnyalatok nevéről 




Kellemes vasárnapot (én gyűlölöm az összeset :D)



-Rita



3 megjegyzés:

  1. szerintem elégedett leszel a bf szemhéjpúderekkel!!!:)

    Görögország pedig régi szerelmem...bármikor visszamennék.

    VálaszTörlés
  2. Ouzoooooo <3 imádom:D jah meg a húsgombócos tésztát is :)

    VálaszTörlés